look at the stars


look how they shine for you
and everything you do
your skin, oh yeah, your skin and bones
turn into something beautiful
and you know
for you i'd bleed myself dry
for you i'd bleed myself dry
it's true
look how they shine for you
look how they shine for you
look how they shine for you
and all the things that you do

walking in the winter wonderland

hejhallå
nu var det ett tag sen. men livet flyter på. oftast utan större problem. egentligen har jag väl just ingenting att klaga på men ibland finns dumma tankar i bakhuvudet som inte får en att må prima ballerina iallafall. nåja. det är snö ute. massor. eller, massor för att vara i eksjö iallafall. snö och minusgrader, härligt vitt. sol till och med. måste vara det bästa vädret som finns, efter trettio grader varmt förstås. fast det finns ju nackdelar med vintern också. man känner sig långt ifrån lika snygg som på sommaren.. i alla fall jag. torra läppar och händer, elektriskt hår, röd näsa.. fast, det är ingen idé att haka upp sig på sånt. det är ju lika för alla.
nog om väder och andra ganska obetydliga saker. som tur är finns det andra saker att koncentrera sig på än elektriskt hår. skolan, till exempel. det är väl kanske inte alltid överdrivet roligt, men när man har pluggat riktigt ordentligt så känner man sig som en bättre människa. har man tur så har man lärt sig något intressant på köpet. vi hade religionsprov i måndags. hade inte hunnit plugga så mycket, men det kändes okej iallafall, fast jag inte hann skriva klart ordentligt. men det gör jag ju aldrig. nu är det plugga körkort gärnet som gäller. har trafikregler i huvudet dygnet runt. gjorde klart alla testerna på körskolan idag och nu har jag nyss vart ute och kört i halkan med min smått hysteriska pappa, men det gick bra.
har varit förkyld i en och en halv vecka nu, det är inget kul längre. snyta sig och hosta hela tiden. fast det har blivit bättre, slipper huvudvärken och halsontet iallafall. hoppas att jag är helt frisk till nästa vecka så att jag kan börja träna ordentligt igen, då har jag inte mycket till plugg heller. dock har vi matteprov veckan därpå.. kommer med allra största sannolikhet att bli en nära döden upplevelse. om någon har lust att hjälpa till så är det bara att säga till vill jag lova!

förresten så var jag i göteborg i helgen. med mamma, pappa och henric. sjukt mysigt. blev en aning sur när vi inte hittade någonstans att äta bland alla tusen människor, men det är sån jag är. tur för mig att jag har en förlåtande pojkvän. och shoppingtålig :D vi gick runt i affärer i flera timmar, mys. och handlade lite båda två. efter vi hade varit i stan åkte vi till liseberg. helt underbart mysigt! det var perfekt väder och så vackert med alla lampor. vi gick runt och tittade i alla små bodar, på isshowen med filip stiller, drack varm choklad och åt världens största bulle :D bilder kommer. dock hann vi inte med spegelhallen och tornet. men det var i vilket fall som helst underbart mysigt. tack för en underbar lördag älskling.

lyssnar på sjukt bra musik just nu. eller, den gör mig glad iallafall. har gjort en ny spellista. vad tycks?
1. this is the life - amy macdonald
2. hot n cold - katy perry
3. take my body close - velvet
4. damn girl - justin timberlake
5. my humps - black eyed peas
6. lay all your love on me - mamma mia, the movie
7. live your life - T.I & rihanna
8. human - killers
9. anna - hello saferide
10. so what - pink
11. does your mother know - abba
12. mr brightside - killers

en del låtar är lite tagg. nu får vi ta och festa till det snart tjejer! eller bara umgås. det vill jag. säg bara till om ni vill :D
nehe, nu ska jag forstätta med körkortsteorin och kanske psykologin innan jag hoppar in i duschen och sen ner i sängen. hur ska man hinna med allt? ahja
take care (:

zara


just another tuesday


he's my best friend
best of all best friends
do you have a best friend too?
it tickles in my tummy
he's so jummy jummy
hey, you should get a best friend too ;D

haha, blev lite nostalgisk och började lyssna på 90-tals hits.
idag har vi marknadsfört vårt företag för niorna en aning. ganska kul, men en aning segt. dom bara sprang förbi så att man inte hann prata med dem. och så var dem för blyga för att ta godis. kan ju i alla fall lungt säga att gymnaisycehefen kenneth och vår religionslärare thomas åt mest godis av alla. men det gick bra i alla fall. vi hade en powerpoint, våra fina affischer som vi även delade ut som flygblad och lite annat smått och gott. tyvärr fick vi dock en oförtjänad utskällning. men det är ingen mening med att bry sig om det. det är bara att kämpa på och göra sitt bästa, både för dem och oss. om det ändå hade varit så väl att dem också förstod det.

fick träffa henric hela dagen också eftersom han skulle prata om moderna språk. du är min styrka. i love you (: efter skolan var jag helt slut i huvudet, bland annat på grund av för mycket godis (okej nu ska jag sluta med alla saker som bidrar till mitt sockerberoende. tack henric för den fina formuleringen, kände att jag tyvärr behövde höra den) så jag åkte i alla fall hem i spöregnet, tittade en snabbis på datorn, tog en powernap och läste lite i min bok som för övrigt är sjukt bra. vince & joy heter den, läs den. sedan gick jag och tog ut pengar (deprimerande) och åkte till körskolan, gjorde halva fas c på testerna på datorn, körde rondeller i 40 min (gick helt ok) och fortsatte med fas c när jag kom tillbaka. klarade den äntligen! med bara två fel :D dock tog det fem gånger.. men men. nu har jag ätit och måste fortsätta med mitt tal till nationella. jag är nervös :( och imorgon ska jag skriva uppsatsen till nationella i fem timmar. jippi! ahja, keep on fighting :)

zara

lucky i'm in love with my best friend

:D
it's frajdäj ajm in löööve

ja, det är fredag.
och ja, jag är glad.
glad på heltid.
vilket är underbart.

grattis till ida som äntligen fyller 18 idag! :D

idag kändes det som om jag var i skolan i en evighet men det vara bara kul. möjligtvis med undantag från naturkunskapen. men men. jobbade hårt med företaget, gick bra förutom jäkla problem med skolans idiotiska skrivare. jag säger då det. men det ordnade sig till slut. så att vi kunde gå och käka. fett god mat med! :D och så lyssnade jag på några som höll sina föredrag till nationella provet i svenska. dem var sjukt bra! :D men nu borde jag röra på mig för jag råkar veta att en viss söt pojkvän sitter och väntar på mig :D ha det bra!

zara