intervjun avklarad!

japp, nu är jag hemma från anställningsintervjun! skönt att ha med sig ida och malin i och med att vi fick stå och vänta i lite mer än en timma. då kan man ju utnyttja tråkig väntetid till kompistid! :) precis som jag trodde så var det massa folk där, så det är svårt att veta hur stor chans man har att få jobbet. intervjun gick iallafall jättebra med tanke på att det var min första någonsin! :) de var jättetrevliga och ställde inga jobbiga frågor. plus i kanten för att jag hade körkort och inte röker. nu är det väl bara att vänta och se.. hoppas på det bästa. ett jobb hade inte varit fel!

nu funderar jag på att göra pannkakor med hallon och honung! :) sjukt gott! 
ingen missade väl våffeldagen förra onsdagen.. de sålde ju till och med våfflor i skolan. jag firade iallafall den och två år och en månad med henric med massor av våfflor gjorda med fiddes kungliga våffeljärn (; och sen dess har det bara fortsatt! jag och päronen har gjort våfflor säkert fyra gånger sen dess! haha, yummie. men idag har jag som sagt tänkt att bryta trenden med ett par pannkakor (;

yey, jag är på riktigt bra humör! det är så härligt! henric är som sagt borta den här veckan och det är så skönt att få distans till det hela när man träffas så ofta annars, att veta att man faktiskt inte kan träffas på en vecka. ta det inte fel nu, men det är skönt att ägna lite tid åt bara sig själv och inse hur lycklig man är! vi har det så bra :) fast jag saknar att kunna ringa efter en avklarad dag.. och i slutet av veckan kommer jag att längta ihjäl mig efter att få se honom igen :)

jag tror faktiskt det är lika bra att plugga lite när jag ändå är på bra humör och för en gångs skull känner mig motiverad!
haha, see you later (;


 







dressed for succes?

förresten!

lycacek vann herrarnas tävling i årets konståknings-VM!
var ju och tittade förra året i göteborg. då ställde han tyvärr inte upp.
i år avgjordes det i los angeles.. hade inte vart fel att flyga dit och titta!


snyggg!! :) eller vad säger ni? (;
och sjukt duktig

långhelg

så var det måndag igen efter en riktig långhelg. var ledig i fredags och tänkte att då blir det mycket tid över för uppsatsskrivande, bloggande och ta hand om sig själv. dock gick det inte riktigt som jag tänkt mig. vet inte vart tiden tog vägen? det hela slutade i alla fall med att jag var jättestressad för att jag skulle hinna med allt jag behövde göra innan jag gick till sonja. jag ville verkligen dit eftersom jag inte träffat tjejerna på jättelänge. litegrann fick jag gjort i en slutspurt, sen handlade jag och lagade jättegod mat till mig själv, pestolax och citronpasta. och efter det gick jag hem till sonja och lugnade ner mig, chill framför livet enligt rosa med bäst sällskap! yey

på lördagen ringde väckarklockan vid sju. halv nio befann jag mig i skolan för att skriva högskoleprovet. kommer inte att få något vidare resultat den här gången, men jag lärde mig iallafall massor ifall jag ska göra det igen.
jag hann inte mer än hem och byta om innan sonja plockade upp mig för att vi skulle åka till fritidsgården och titta på the real movie show med kulturskolan. det var kul faktiskt! :) därefter åkte jag hem och sedan begav jag mig till torget där ca 300 eksjöbor firade earth hour, träffade henric där. väldigt mysig stämning! men jag tycker att fler privatpersoner kunde engagerat sig och släckt ner lamporna hemma! på vägen hem gick vi förbi ida, sonja och sandras lilla förfest inför hotellet. trevligt trevligt. och sen gick vi hem till mig och myste till mitt i natten :)

söndag vart soligt och nästan 10 grader varmt! halleluja, snön smälter och våren är på väg! så jag gick ut en sväng i vårsolen för att lufta tankarna. hann även med att plugga en del och titta massa på tv.

bra helg sammanfattningsvis. den här veckan är henric i berlin och jag har tänkt fokusera på mitt matteprov. får se hur det går med det. jobbintervju på hotellet ikväll med i princip resten av eksjö. haha, wish me luck!


redo för söndagspromenad (;

winter again

jaha, då var det vinter igen. fick en chock när jag tittade på termometern i morse, -6 grader! och snö. och sol. hade varit det perfekta vädret den 24 december. men nu är det den 24 mars! jaja, solen gör ju det hela lite finare i alla fall.

jag som hade tänkt börja springa ute. men nej, det får väl bli träningscykeln ett tag till då. spinning är förresten så sjukt kul! antingen sitta hemma och tävla lite mot sig själv med musik på högsta volym i lurarna, eller på ett spinningpass i grupp. i love it. det är sjukt jobbigt men får mig att må sjukt bra. musiken är nästan det viktigaste. mina favoriter just nu är everytime we touch, disturbia, no stress & tokyo. (ja, det ska vara lite sådär lagom töntiga låtar med mycket dunk som gör en glad och taggad!)

tittade förresten på de tre sista avsnitten på första säsongen av desperate housewifes idag. så sjukt irriterande slut! massa obesvarade frågor. måste köpa dvd-boxen med säsong två också! förresten, så fick jag min överrasking av henric idag. det var ett nytt solpuder! :D eftersom han tappade mitt gamla i golvet. gulligt :) nehe, nu ska jag ta och öva lite inför högskoleprovet som är på lördag... panic!

solpudret jag fick (:

hives!

'cause I won't and I can't
and I don't understand
you become what you hate
do you hate what you become?
got me a ticket and I won't be long
'cause I can't go on
and I gotta get goin' away


skönast musik! sitter och dunkar hives och the sounds idag.
har även försökt trycka in lite internationell ekonomi i skallen (inte lätt, inte lätt)
och i skolan var det naturkunskapsprov. som gick helt okej.
har dessutom varit duktig nog att sätta mig på träningscykeln en stund.
nu ska jag se på deperate housewifes som belöning! :D
måste vara bästa serien efter oc! gossip girl och sex and the city hamnar tätt efter, på delad tredjeplats.
vilken nörd jag är.



hultan 08!


dagens mysoutfit (;
(när jag pluggade)
jeansleggings - vero moda
stickat - h&m
tofflor - paul frank


vill ha mina vårkänslor tillbaks!



vaknade upp till ny snö i morse :(
bort med den och hit med nya vårkläder! nu tack.
har funderingar på att införksaffa följande:

 + ett par vita låga converse och ett par stentvätttade jeansleggings.

förresten, henric säger att han har en överraskning till mig..
jag är nyfiken!!

mässa!

igår gick jag upp klockan halv fem på morgonen för att jag och ida skulle åka på "våga vara egen"-mässan i gislaved med vårt uf-företag. tyvärr låg malin hemma i magsjuka. ungefär två veckor i förväg har vi slitit med förberedelser. eftersom det har varit så mycket annat i skolan så har det varit sjukt stressigt. i fredags kväll kändes det som om jag skulle bryta ihop. men igår gick allt bra! vi fick bra hjälp med montern av malins föräldrar och min pappa vilket var väldigt skönt.

mitt mål för dagen var att prata med människor om hur vi kan göra småstäderna mer händelserika, kanske skaffa några nya kontakter och bli bättre på hur man agerar på en mässa. det tycker jag absolut gick i uppfyllelse, pratade med en massa trevligt folk som var intresserade av det vi höll på med. vi delade även ut broschyrer om hur man kan göra sin stad mer händelserik och hade en liten kareoketävling för skojs skull. ett gäng tappra deltagare ställde upp, den jag diggade mest måste helt klart ha varit läraren björn borg från tranås som sjöng "för kung och fosterland" med magnus uggla! förstapriset gick dock till en trevlig jönköpingskille som hette oliwer. 

dagen avslutades med en liten föreläsning av artisten simon norrsveden, en kille från speedwaylaget lejonen och en man som jobbade som skogsentrepenör. därefter var det prisutdelning, en hel massa pris till eksjö gymnaisum! bl.a andra plats i årets skola (bästa förutsättningarna för uf), första pris för bästa hantverk till bag in a mix, bästa logga till aware och miljöpriset till press med finess. grattis alla! och framför allt grattis till pernilla som tog hem årets lärare! :D lite synd kanske att vi inte hade lagt ner så mycket jobb på att skicka in bidrag till tävlingarna. men sammanfattningsvis med allt vi gjort så är jag nöjd och stolt. självklart kunde saker varit bättre, men det var ju första gången och jag har lärt mig otroligt mycket. känns nästan lite sorgligt att det snart är över. åhh, jag kommer sakna allt..
malins mamma hittade ett jättefint studentalbum med katgorier för olika bilder på mässan. ett sånt måste jag också införskaffa! själv hittade jag ett par sjukt smarta leggings med innerficka och ett fint armband som jag nog ska beställa! :) jag är nöjd med min mässinsats och dagen, jag hade kul och vi hade definitivt en av de snyggaste montrarna! nu är det lite av en lättnad att det är över.

 
montern!


vinnaren i kareoketävlingen längst till höger (;

detta armbandet fast med vita pärlor har jag tänkt beställa från ett par tjejer i värnamo! (:

positiv

livet är inte krångligare än man gör det (:



har haft en bra dag och lärt mig en jäkla massa genetik
imon är det prov!
jag ska ha mvg
heja heja


ha det bra för tusan!


 
you're the best around!

vår



jag är så jävla lycklig över att jag har dig!

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

hellu.
sitter och lyssnar på håkan och ritar lite kläder. hade inget bättre för mig och upptäckte att det var ganska skoj. eller, egentligen så skulle jag kunna plugga. men det är söndag och jag har bestämt mig för att den ska vara kravlös.
 
henric var här innan. han kom ju igår. det vart en jättebra och otroligt mysig kväll. jag lagade köttfärspaj som blev riktigt god och bjöd på. sen gick vi en promenad i regnet, tittade på melodifestivalen och badade skumbad innan vi bäddade ner oss. melodifestivalen var ju riktigt rolig faktiskt. ingen röstade lika och allt blev upp och ner. kul med någon otippad som vinner! dock hejade jag ju på månsan. men det var spännande.

ska nog laga lite mat till mig själv nu. och kanske baka. päronen är på öland men kommer hem i eftermiddag. har faktiskt varit sjukt skönt att ha huset för sig själv den här helgen. dock saknar jag mina vänner en aning. men träffar nog dem imon! :)

ha en bra vecka allihopa
later

girls night out!

yeeah

igårkväll var jag i nässjö. järngänget samlades! (jag, becka, mia, nikki och först tilda som ersattes av vicki efter käket) först och främst åt vi på ett nytt ställe som hette harmony och var grejt! sjukt god mat, snyggt ställe och billigt! dessutom fick vi gratis glass för att en säkring som släckte några lampor gick. vi gillar't! därefter åkte vi till ishallen för att titta på årets konståkningsshow som faktiskt blev riktigt bra. ni var så duktiga allihop! :) när showen var slut åkte vi vidare i martins (nikkis pojkvän) heta "vinterbil" utan centrallås som nikki fått låna. "har allla låst sin döör nu!?!" hahaha. lite rally blev det också innan vi var framme hos martin där vi skulle förfesta. senare gick vi till hotellet. blev en riktigt skön kväll med heta bilder och mycket brittan och spice girls! haha. kvällens höjdpunkt bestod av att äga dansgolvet med girlpowerdans till "womanizer"! :D tack för en grejt kväll tjejer! <3

nu sitter jag och väntar på min söta pojkvän som kommer hit i eftermiddag. först och främst ska jag hinna med att duscha och laga mat.

have a great day!
p&k

a sunshine story

nu har jag och min älskling varit tillsammans i två år. det har varit skratt och det har varit tårar. det har varit omtumlande och en upp och nedvänd värld. det har varit förvirring, tvivel och saknad. men framförallt så har det varit kärlek. 

att vi har hållt ihop sen första gången vi kysstes och trodde att vi kände varandra ganska bra, fast det var så mycket som vi inte visste, känns helt ofattbart. det är först nu på senaste tiden, efter att ha gått igenom en hel massa saker tillsammans, som jag landat.

jag är så lycklig över all den tid jag fått med dig. jag har haft så sjukt roligt, fått så otroligt mycket stöd och lärt mig tusen nya saker. men det som är absolut bäst är att det fortfarande pirrar i magen när jag tänker på dig. tack för att du tagit dig tid att lära känna mig älskling. du är så fin. jag älskar dig

2 år tillsammans (:


come to me spring

åhhå, jag vill ha vår.
har fått nån slags crush i blommor. helt plötsligt är blommiga kläder det finaste som finns. och jaa, jag vill shoppa. men nej, jag måste spara mina pengar. jäkla skit. vinnna på lotto tack.

men från det ena till det andra och tillbaks igen..
har varit lite (väldigt dålig) på att uppdatera på senaste. men jag har kommit på att jag tycker det är svårt att skriva blogg. man känner sig så ointressant. det är nästan roligare att läsa andras. men men.
har ju haft showen att tänka på senaste veckorna. och inte mycket annat har fått plats i skallen. blev lite av en chock när allt var över. men det gick ju bra. och ja, vi lyckades med en hel massa saker. och några kunde varit bättre. men jag är stolt över oss. det räcker nog att säga så.

okej.. nu kom måns melodifestivallåt på radion! I'M STILL STANDING FOR HOPE AND GLORY... nanana :D som sagt, jag ÄLSKAR den. måste vara den bästa låten på väldigt väldigt länge. man blir ju sjukt happy av den och det är omöjligt att sitta still!! okej, jag vet. jag ska vara en såndär tjej som lyssnar på håkan, lasse lindh och winnerbäck. vilket jag jag också gör. men måns.. nej han är omöjlig att ogilla. me löve.

btw, så har jag lyckats hålla ihop med min lilla plutt i 2 år nu :')
och jag tror faktsikt jag tänker ta och tillägna oss ett helt inlägg :D
jag älskar dig. nu, då, alltid :) 

och förresten, på tal om henric, ni som tillverkar försvarets hudsalva borde ringa honom nu och anställa honom som er marknadsförare! det är möjligt att han också skulle passa utmärkt som skådespelare i en reklam för försvarets hudsalva.. ni skulle sälja slut direkt! det kan jag lova. vet inte hur många gånger jag har fått höra på alla dess fördelar.

nej, nu är jag orimligt sugen på glass..
byee