monday.

åh jag är så glad över att det var danspass idag!! har haft en jättemysig helg, men när man i stort sett bara tar det lugnt får man ju så mycket energi över. i och med att jag sitter stilla hela dagarna på jobbet måste jag göra nåt för att inte bli uttråkad. så street idag var perfekt. kan inte beskriva hur kul det är när man sätter koreografin lätt som en plätt. när jag dansat en timma sprang jag på löpbandet tills energin tog slut. nu sitter jag och slänger i mig stuvade makaroner och fiskpinnar, fancy! haha, men jävligt gott är det. ska gosa ner mig under täcket, se på big brother och läsa strax. saknar vårvådret i skåne så himla mycket. men det ser ut som att det blir malta med tjejerna i sommar, underbart!
ha en fin kväll, puss.

vm!

när vi vaknade imorse sken solen och termometern visade plusgrader, så vi bestämde oss för att åka ut till kollen en sväng. skymtade åkarna och all publik mellan träden, tittade på den fantastiska utsikten och hann se när de gick i mål på storbilden i öltältet. mysförmiddag!


lördag på stan

har varit ute en sväng. drog på mig gummistövlar, mina nya höga jeans, leopardpälsen och min favorithalsduk och kände mig väldigt fab. i typ 2 minuter. jävla snö säger jag!

tittade igenom bik bok och hm, butikerna är så stora att det tar en evighet att titta på allt. men inte mig emot. fick med mig de skönaste byxorna jag nånsin haft på mig hem från hm. sen stötte jag på en människa jag inte sett på flera månader och blev jätteglad! så nu kanske kanske det blir utgång ikväll iallafall, haha. gick in på freia och köpte med mig några praliner innan jag åkte hem.

det är riktig vm-feber i stan! massa folk och alla går runt med norska flaggor. härlig stämning faktiskt. nere vid nationalteatre har de storbild med vm, en stor scen där medaljcermonierna hålls, isskulpturer, öltält osv. var och tittade på när hellner fick sitt guld i torsdags. det var en stolt liten svensk som stod bland tusentals norrmänn med ett leende på läpparna och sjöng svenska nationalsången vill jag lova.
ha en fin helg allesammans!

glad tjej!

utvilad

fantastiskt att vakna upp utvilad klockan nio en lördag. känns konstigt att 1. inte ha några speciella planer och 2. ha lägenheten för mig själv. är van vid att ha fullt upp och människor omkring mig hela tiden. går runt och funderar på vad jag ska göra av den här dagen.
puss på er

lycklig

åh nu är det fredagskos på riktigt. ida och jag var nyss ute och köpte lite gotteri. nu ligger jag och myser, äter vitlöksbröd, dricker rosé och tittar på big brother. perfekt övergång från vardag till helg!

.


fredag i blodet igen

herregud. what a day. på mitt jobb går tiden antingen fruktansvärt sakta eller väldigt fort. idag har det varit det sistnämda, tror min puls har legat på över 100 hela dagen. hade intern tävling i teamet. fan så itrriterande det är när det går bra men inte riktigt hela vägen. nu tänker jag utöva fredagsdeg vilket rent praktiskt innebär att slänga sig i soffan, titta på skräptv, äta god mat och läsa alla bloggar som finns. saknar mammie idag.
ha det fint guys.

min utsikt på jobbet

dagens!

haha, hellner vann över northug i sprinten! sjukt bra. jag och becka satt och taggade som fan, sappade mellan norsk och svensk tv. för er som inte vet så är det vm i skidor i oslo just nu. ska nog ner en sväng på prisutdelning, modevisning och konsert i stan ikväll. sen ska jag hänga med mina blondiner!

bio med tjejerna

har just varit och sett black swan med becka och ida. mysigt att promenera till bion och sjunka ner i biostolen med en stor popcorn. men filmen alltså, så sjukt ångestframkallande. vacker, visst. men klarar inte av sånt där. samma som skräckfilmer, får mig endast att må dåligt. imorgon blir det tydligen lite mys och eventuellt utgång (lugn för min del) med ett par sköna människor från jobbet. bra mysigt mitt liv är.
godnatt sweethearts

det snurrar i min skalle

mycket saker som flyger runt i skallen just nu. tänkte ni skulle få ta del av det som möjligtvis kan vara någorlunda underhållande och slippa resten.
- jag säger tummen upp till gagas nya låt!
- jag skulle i princip göra vad som helst för en kebabpizza från via venetto just nu
- andy och jonas kompis kan mycket väl bli årets tvpersonlighet, skrattar ihjäl mig åt big brother
- sonja kan vara världens skönaste människa. hon mailade till red bull och sa att hon behövde få en hemskickad eftersom hon var pank och i behov av energi. vad får hon för svar? 'viingar är på väg hem till dig' haha
that was alles
puss

maggio släpper nytt

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen
jag faller
Veronica Maggio – Jag kommer

partners in crime

sonjas betydligt mindre hypade sambo/bästis/partner in crime.
jag är här för att beskriva er favoritpartypingla.
sonja är smått galen, världens roligaste, ganska kaxig men samtidigt väldigt snäll.
ibland för snäll. hon är en av få jag på riktigt tror skulle kliva upp ur sängen mitt i natten
och köra 50 mil för att komma och trösta mig om det skulle behövas.
hon är smart och tog sig igenom tre år på naturvetenskapliga programmet på gymnasiet,
även om det inte riktigt var hennes grej.
hon är faktiskt riktigt duktig på att sjunga, fast det är inte nåt man får höra ofta.
jag har känt den här knäppgöken så länge jag kan minnas, vet alla hennes bra och dåliga sidor
och jag älskar henne
tänkte inte blogga mer idag, men eftersom jag ligger i soffan och inte har nåt bättre för mig och sonja önskade ett sött inlägg att läsa på bussen hem till oslo så ska hon få det! får helt enkelt handla om henne.
sonja barbro linnéa (eller linne som det står på hennes norska bankkort, haha) persson är en smått galen partypingla. världens roligaste, ganska kaxig och väldigt snäll. ibland för snäll. hon är en av få jag på riktigt tror skulle kliva upp ur sängen mitt i natten för att köra 50 mil och komma och trösta mig om det skulle behövas. när vi var typ 4 bråkade vi om vem av oss som var idas bästis, slutade med att vi blev bästisar (och idag sambos) alla tre och har följt varandra i alla år. hon är en smart tjej som tagit sig igenom tre år på naturvetenskapliga programmet på gymnasiet, även om det inte riktigt var hennes grej. hon är faktiskt duktig på att sjunga, men det får man aldrig höra. hon är förvånansvärt lätt att bo ihop med, förutom att hon ibland är en liten råtta i kylskåpet, hon är alltid glad och positiv och får mig att skratta nästan varje dag. dessutom kan jag prata med henne om allt. hoppas du är nöjd nu knäppis! (gå in på hennes blogg, sonjapersson.blogg.se, och tjöta lite på henne så hon får tummen ur och börjar blogga igen)


look at this man

ola salo har rakat bort jesusskägget och blivit jättesnygg igen!!
dessutom släppt ny grym musik, det går bra nu.
The Ark – Breaking up with God

sjukling

stannade hemma från jobbet idag, funkar inte att sitta och snacka med kunder hela dagen när man har ont i halsen. istället har jag bäddat ner mig i sängen med 'den kompletta guiden till högskoleprovet' som jag fick låna av andy, så himla snällt! taggar högskoleprovet nu. var och köpte två nya böcker på engelska igår också, 'eat pray love' och 'the game', verkar bra båda två. längesen man pluggade, men hoppas det ska gå bra.
puss!

dagens

Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra <3
diggar svenska björnstammen som tusan

sverigetripp

har haft det riktigt bra på min lilla minisemester. skåne tog väl hand om mig! sol, fest, shopping, sightseeing i lund, god mat, chill, sköna skåningar och så vidare! tack till andy som stod ut med att ha mig som inneboende.

stötte på sjukaste tanten imorse! vi kom samtidigt till tågstationen, köpte våra biljetter i en automat och blev ropade på att gå över till ett annat spår för att det blivit nåt fel med skyltarna. hon sprang som en idiot, skrek på tågvärdinnan och ältade sin 'hemska' morgon hela vägen till kastrup. tåget var liksom en minut försenat. snacka om att göra livet surt för sig själv.

även om jag var lite trött idag på jobbet så kändes det kul att vara tillbaka. teamet hade levererat kanondagar torsdag, fredag och med mitt resultat från förra veckan i bagaget känns det riktigt bra! skön stämning också. måste berätta om dagens asgarv! johan slänger självsäkert upp sin plånbok, där han har sitt körkort, på bordet, tittar på mig och säger 'vilken snygging va!' hahaha, fan vad jag skrattade! sjukaste hockeyfrillan jag sett i hela mitt liv, som tagen ur en skolkatalog från 80-talet. ska fråga om jag får fota av det imorgon så ska jag visa. hahaha, börjar skratta bara jag tänker på det.
sov gott!

andy i storform på sin födelsedagsfest iförd present från mig & sonja

haha, en hög med favoritmännsikor! jonas som gubben i lådan, jag, andy och sonja. (malle! som du ser blev din puss till födelsedagsbarnet förmedlad)

förra helgen

som vi kämpade!
vinnade laget i alias!

hey, jag har fuckat upp igen

sådär ja, i'm back in oslo bland all is och snö. (inte alls bitter, nehej då) idag har jag återigen lyckats befinna mig i tre länder på två timmar. först och främst så tänker jag gnälla om att jag saknar mina underbara vänner så mycket att det är inte klokt. linus, sandrew, räkan och malle. nu tar ni och kommer hit, aight? för det andra på att jag har ont i halsen. annars är livet ganska greit måste jag säga. ida och jag ligger i soffan med varsin gosefilt, lyssnar på skön musik, slötittar på tv (bland annat premiäravsnittet av big brother för andra gången) och halvsover. lite sliten efter helgens festligheter, samtidigt har det varit skönt att ta ett litet break från oslolivet. för övrigt är en av killarna som egentligen var bjuden på festen i lördags med i big brother, knasigt.

ingen hit att handla tax free klockan sex en måndag morgon vill jag lova. när vi gick på planet stod piloten och hälsade alla välkomna. på mig tittade han från mitt trötta ansikte och ner på min påse, började asgarva och blinkade åt mig. ja, men hej på dig också. sjukt att jag redan är festsugen igen!? men det blir inget med det, tänker ta det lugnt tills snön försvinner. det suger att gå ut i det här vädret, man bara fryser och halkar runt. dessutom känns det så himla ovärt att gå till gymmet om allt ska förstöras på helgerna. nej, nu är det dags för zara lood lindqvist att ta tag i sitt liv och packa upp väskan. puss!

bacon and scrambled eggs

gårdagens förkrök slutade med varsitt meal på burger king och chill i soffan framför kopps för mig, andy och jonas. med tanke på det trevliga sällskapet och på hur trött jag var så var det ett väldigt bra avslut på kvällen. nu blir jag bortskämd med ägg och bacon till frulle. blå himmel och sol här idag, borde ta mig ut en sväng i mina nya converse. ikväll ska vi fira födelsedagsbarnet! :)

framme

befinner mig på svensk mark! ingen snö här, halleluja. var lite stressigt igårkväll men jag kom iväg imorse iallafall. en timme med flyget till köpenhamn, lagom länge. somnade innan planet lyfte och vaknade av att solen lyste in på mig. trevligt att åka upp över molnen. kom fram till att jag gillar danmark. det första jag möts av är en bild på en stor röd pölse och ett event för jägermeister, haha. danska är faktiskt ganska charmigt och köpenhamn världens mysigaste stad. dagens lunch bestod för övrigt av mammas hembakta kanelbullar med saffran och mandelmassa, marabou digestive och apelsinjuice, sånt man får äta när man har semester. nöjd tjej. hunnit med lite shopping och en fika med sonja och hennes kusin. nu sitter jag hos andy och snackar skit.
talk to you later

skåne here i am

imorgon åker jag till skåne och hälsar på de här små filurerna. ska bli så jävla kul!! andreas har lovat att jag ska få sova på hans soffa tillsammans med nån snäll som inte har fotsvett. tycker det låter som en vettig deal.
snakkes!

trött tjej

gud så trött jag är! just snackat skit med världens bästa mamma och pappa på skype. de hade bokat stugor på öland åt heeela jättestora familjen med mina fem halvsyskon och deras barn över valborg. sjukt mysigt!
för övrigt är det ingen höjdarkväll det här. borde verkligen sova, måste verkligen packa. men det spelar ingen större roll, för imorgon sitter jag på ett flygplan till köpenhamn! hann en sväng till gymmet idag med och lyckades uppnå veckomålet på jobbet på tre dagar, kändes riktigt bra. nu tar jag semester!

fin

[Ingenting] – Dina Händer Är Fulla Av Blommor
vacker låt som inte blir sämre av mysiga minnen jag har till den

en tisdag i oslo

prioriterade shopping framför gymmet idag. kändes jäkligt bra! fick med mig ett par höga jeans, svarta jeansleggings, en beige kofta och två linnen hem. nu sitter jag och tittar på rederiet och äter kinderägg med sonja och becka, mycket trevligt!
hoppas allt är bra med er, puss!

valentines day

idag är det alla hjärtans dag och jag verkar vara en av få som tycker att det är en fin dag. har skrivit ett vykort till mamma och pappa och skickat meddelande till mina bästa vänner, för att påminna dom om hur bra dom är. i övrigt har jag inte firat nåt speciellt. varit på jobbet och därefter på streetdanspasset på gymmet. förmodligen veckans roligaste timme. finns verkligen inget bättre än att dansa!
väl hemma har jag städat lite med sonja och lagat nån slags egenkomponerad tacopizza. sonji hade bakat chokladbollar och becka kom hem med rosor, så lite mysig stämning blev det allt. nu har jag tänt några ljus bäddat ner mig med gosefilten i soffan. mina kära sambos var visst trötta så dom gick och la sig. tittar på  'dom kallar oss artister' med oskar linnros. han är så sjukt charmig, liksom sugs upp och fascineras av hans personlighet, och ögon. älskar följande låtar, texterna och musiken är faktiskt helt geniala:
Oskar Linnros – Genom eld
Oskar Linnros – Debut
Oskar Linnros – Din mamma

livet

så vackert det är
solsken som sipprar in genom rullgardinen på morgonen, få rosiga kinder av en kylig vinterdag, krama sin bästa vän, suget i magen när du åker bergochdalbana, en mamma som älskar dig vad du än gör, smaken av kladdkaka, känslan av oövervinnerlighet när du kastar dig ut i backen på brädan, att hålla i ett litet barn, lyssna på sin favoritmusik på högsta volym, pirret i magen när man ser på någon man tycker om, dansa och tönta sig hur mycket man vill med sina bästa vänner, en puss från ett par mjuka läppar, skratta tills man gråter
'jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?'

söndag.

smart drag av oss att göra förfesten till hemmafest igår. det är nämligen 20 minus ute. angående festen så hade den väl egentligen allt. en bar, hembakta bullar, bra musik och sköna människor. vi körde charader och alias, blandade drinkar, tog gruppfoton och snackade skit hela natten. mycket trevligt. har precis varit och lämnat malin på stationen, nu ska jag dejta kudden en stund!
ha de

äntligen helg!

malin är här och solen skiner! idag ska vi ut på lite äventyr på stan och ikväll är vi bjudna på fest. igår hamnade vi på oslos mekaniske verkstad direkt efter jobbet tillsammans med karro, conny, sara, trond, trulls och johan. beställde pizza från peppes och drack sol, så himla mysigt! definitivt inte sista gången vi kör after work där om jag får bestämma. jag och malin bestämde oss för att fortsätta hem och avslutade kvällen i soffan med rosé och choklad framför 'the social network'. hepp, nu ska jag fixa frullle! ha en fin helg allesammans.

mys med tjejerna

kom precis hem från conny & co. hon hade lagat tacolåda och basilikaaglass, så himla gott!
riktigt mysigt med tjejmiddag! skulle haft kamera med mig, för det var en sån kväll
man verkligen vill spara på.
vi borde bli bättre på att göra sånt här! synd att conny åker hem nu bara.
satt och funderade på trikken hem. jag har precis varit på middag med 10
tjejer jag aldrig träffat för 5 månader sen. så häftigt egentligen.
kul att lära känna nya människor!
såg för övrigt en väldigt snygg kille på trikken på väg hem.
sådär perfekt snygg ni vet, lite lik elijah wood. så nu vet ni det också.
ha det fint, puss
kom precis hem från conny & co. hon hade lagat tacolåda och basilikaglass, så himla gott! riktigt mysigt med tjejmiddag! skulle haft kamera med mig, det var en sån kväll man verkligen vill spara på. satt och funderade på trikken hem. jag har precis varit på middag med 10 tjejer jag aldrig träffat för 5 månader sen och känt mig väldigt hemma. så häftigt egentligen. kul att lära känna nya människor! såg för övrigt en väldigt snygg kille på trikken på väg hem. sådär perfekt snygg ni vet, lite lik elijah wood.
ha det fint, puss

lillördag

idag mår jag bra! känns som att allt går vägen både med jobb och träning. tar ut helgen lite i förskott för ikväll är det middag hos cornelia med ett gäng härliga tjejer. det enda tråkiga är att det är en avskedsmiddag. imorgon kommer som sagt malin. tralala. happy girl in a happy world.
puss!

.

Tove Styrke – Chaos
(har ont i hela kroppen. kan inte vara hälsosamt att träna!?!!)

bruno mars

yes, lite r'n'b i lurarna idag
Bruno Mars – Somewhere In Brooklyn
Bruno Mars – Talking To The Moon

street

har varit och dansat street för en grym instruktör med tatuerade armar idag. dog lite. han var svensk och spelade massa sköna petter-låtar. jag satte koreografin som en kratta. nästa gång lämnar jag träningstightsen hemma till förmån för baggybrallorna och skärper till mig. ska bli grym!
tur jag orkade släpa mig till gymmet och att jag gjorde helt ok ifrån mig på jobbet iallafall, gjorde min dag. ute ser det nämligen ut som att det är jul igen. snöar hysteriskt och till helgen ska det bli massa minusgrader. och alltså, sista timmen på jobbet, hade kunnat lägga mig ner och somna på fläcken samtidigt som jag var skithungrig. mindre lyckad kombo, om vi säger så. men hade knappast förväntat mig nåt annat av den här dagen, det är ju måndag liksom.

disney

just nu är det faktiskt två disneylåtar som går på repeat hemma hos mig:
Peter Ragmar – Känn En Doft Av KärlekenPhil Collins – You'll Be In My Heart
så fina!! måste se lejonkungen och tarzan snart!

bästa söndagskvällen

om jag fick bestämma så skulle alla söndagskvällar vara som den här! mötte upp hela härliga skånegänget plus en nyinflyttad göteborgare. lovisa tog med oss till oslo mekaniske, världens mysigaste café!! så där har vi suttit och druckit te, snackat skit och spelat plockepinn. åh jag längtar tills på torsdag för då kommer malin! :)

mer kläder

har fått sånt jäkla shoppingsug! överst på önskelistan finner vi detta:

klänning från acne, boots från fashion by c och skinnjacka från jofama.

cravings

hms nya kollektion i ekologiskt bomull och återanvänt material är så fin så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. måste.ha!!!!

morgonpromenad

and i don't think that i'll see her again
but we shared a moment that will last till the end
you're beautiful

myslördag

igår var jag som sagt ute och ramlade runt med mina kära rikstvdamer. kvällen slutade med att jag och cornelia satt och åt frikadeller i currysås, nån speciell maträtt hennes familj brukar laga, i skåningarnas fina lägenhet. somnade på soffan och vaknade idag klockan tolv. blev mysförmiddag med gröt och blåbär till frulle och massa snack. sen tog jag trikken hem. har städat upp lite sen igår, lagat mat, tänt ljus och myst ner mig i soffan med becka. vi lyssnar på the script, äter lördagsgodis, kollar halv åtta hos mig och kikar kläder på nätet. blir en lugn kväll. har två grymma helger att se fram emot. på torsdag kommer malin hit och nästa helg flyger jag till skåne!


en hel hög ladies hemma hos mig


snyggconny!!


äntligen fredag!

idag har vi dunkat partymusik på jobbet och jag är så sjukt glad och peppad. fyrade av ett leende mot varenda människa jag mötte på vägen hem. gick åt helvete på jobbet mån, tis men jag räddade upp det fint i slutet av veckan. nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska hoppa in i duschen och göra fint här hemma. ikväll kommer my ladies från teamet hit för lite vinmys innan eriks inflyttningsfest! iih. tonight's gonna be a good night!l

helt slut

har varit på body balance med becka och ruth idag. trodde det skulle vara ett halvflummigt yoga/pilatespass. haha, tji fick jag. yoga/pilates-pass var det ju i och för sig men fan så jobbiga styrkeövningar. vet en tjej som kommer ha träningsvärk imorgon. väldigt härligt pass iallafall, tror jag ska köra det nästa vecka med. rätt mycket träningssnack nu, men har gett mig fan på att jag ska hålla i. slänger upp en lista med låtar som peppar mig på gymmet: träning!!