blandade känslor

direkt efter jobbet imorgon åker jag till göteborg. är lite nervös inför högskoleprovet, men det känns ändå okej. lite har jag fått in i skallen från boken jag lånade av andreas. ska bli så himla kul att träffa världens bästa mamma, pappa och bror också! synd bara att jag inte hann träffa räkan så mycket, lite dumt att det krockade med högskoleprovet. men inte så mycket att göra åt det. hoppas allt är bra med er!
puss

kos

räkan är här och hälsar på. haft en mysig kväll, varit och tittat på den nya lägenheten en sväng, ätit tacogratäng och tittat på sex and the city. helt slut nu, ska nog gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet imorgon.
puss!

framtiden

det slog mig häromdagen att jag bara har roliga saker att se fram emot. att jag lyckats forma min framtid på det sättet gör mig så himla glad! just nu går jag runt med ett leende på läpparna och längtar till:
1. åka till göteborg, träffa familjen! <3
2. vår 90talsfest!
3. flytta till nya lägenheten
4. valborg på öland
5. riktig vår och parkhäng i oslo
6. sommar i mysiga eksjö tillsammans med familj och vänner, malta, peace and love, roadtrips och alla andra äventyr sommaren har att bjuda på
7. ett år i usa!!

tisdag


idag har jag varit ineffektiva zara. men jag har haft en mysig kväll med mina kära vänner iallafall. ida kom hem från sverige och vi har tittat på festival och big brother. borde verkligen pluggat till högskoleprovet. men, tog mig iallafall till gymmet. imorgon kommer fredrikke och så ska sonja klippa mig och förmodligen ska vi en sväng till operahuset och knäppa en snyggare bild till headern. joråmensatte, life's fun. ser fram emot att vakna varje morgon, dra upp persiennerna och släppa in solen och gå till jobbet och träffa mina underbara kollegor.
take care
/zara

the script

en av mina sambos har fått mig att börja lyssna på the script. det tackar vi för.
The Script – For The First Time
The Script – The Man Who Can't Be Moved
The Script – Breakeven

eksjö

sonja hade lite random klickat sig in på tyras blogg. och vad är det första hon får se?! en bild hemifrån. haha, vad är oddsen liksom.



konsten att göra ingenting

herregud så goda mina cornflakeskakor är! som framgår av rubriken har jag idag utövat konsten att göra ingenting. helt underbart faktiskt. dessa bekymmersfria lördagar. okej, från att jag vaknade klockan tolv har jag legat i sängen, mumsat frukost och lyssnat på p3 tills det blev eftermiddag. då klädde jag på mig och gick en promenad. tänkte egentligen ägna resten av eftermiddagen åt plugg och sånt, men istället har jag hängt i vardagsrummet med sonja, spelat musik, snackat musik, snackat annat och snickrat spellistor. trevligt med lite kompishäng.

gårdagens partyäventyr

igårkväll var sara ledig från sitt bartenderjobb för en gångs skull eftersom hon skulle med på paintballen.
så därför passade vi på med en liten utgång efteråt. började med mys hemma hos sara. stackars erik fick stå
ut med tjejsnacket, haha. sen drog vi vidare till justitien. folk droppade av eller fortsatte vidare en efter en,
men jag och min lilla norska prinsessa stannade kvar och dansade till det stängde. när jag gick hem och la mig
gick sonja upp för att gå till jobbet. vadå olika dygnsrytm, haha.
igårkväll var sara ledig från sitt bartenderjobb för en gångs skull eftersom hon skulle med på paintballen. så därför passade vi på med en liten utgång efteråt. började med mys hemma hos sara. stackars erik fick stå ut med tjejsnacket, haha. sen drog vi vidare till justitien. folk droppade av eller fortsatte vidare en efter en, men jag och min norska lilla partyprinsessa stannade kvar och dansade tills det stängde. när jag gick hem och la mig gick sonja upp för att gå till jobbet. haha, lite olika dygnsrytm.

bästa tjejerna och jag för ett par veckor sedan

paintball!

mysigaste/roligaste eftermiddagen på länge igår! direkt efter jobbet tog jag och sara med oss joachim och erik till närmsta bar och sänkte en afterwork-öl. sen gick vi tillbaka till jobbet där vår uppdragsgivare beställt mat till hela vårt team och kvällsteamen. sen åkte vi ut i skogen, satt i ett stort militärtält vid en öppen eld och drack öl varvat med paintballmatcher. det var med gråten i halsen jag begav mig ut på banan första gången, men fan vad kul det var! kände mig som en liten unge som fick leka lekar igen. underbart att sitta och dricka öl i blåställ och fullständigt skita i hur man ser ut också. dessutom fantastiskt sällskap så kvällen kunde knappast blivit bättre.

vaknat på rätt sida

men älska vårsolen! känns som att alla blir hundra gånger gladare. har precis läst cimons och fornis bloggar. så inspirerande människor. nu sitter jag här med en känsla av att allt är möjligt. det är så viktigt att ta vara på det man har och njuta av livet samtidigt som man vågar lyssna på sig själv och följa sina drömmar. idag älskar jag solen som skiner in genom fönstret, att vi snart ska flytta till en superfin lägenhet på majorstuen (och jag ska köpa nya sängkläder och doftljus, mhm), att jag har en nystädad garderob fylld med fina kläder, att jag ska äta mina superhamburgare till lunch idag, all härlig musik som finns, mina underbara vänner och att det är lördag och jag har hela dagen fri till att göra precis vad jag känner för.
puss!
men älska vårsolen. känns som att alla bli hundra gånger gladare?
läste cimons & mickans blogg idag. inspirerande männsikor.
nu sitter jag här med en käsnlaa av att allt är mljligt.
idag älskar jag:

trees of green and skies of blue

grym torsdag! världens bästa dag på jobbet. trulls hade fått för sig att dela upp oss två och två och testa på nåt som kallas buddy-system. det går i stort sett ut på att man hela tiden är skyldig att hjälpa och peppa sin 'buddy' och om vi uppnådde ett gemensamt mål på 4 sälj så fick vi bonus. fan vad erik och jag peppade! och det bästa av allt var att vi gick hem med 2 sälj var och ett leende på läpparna. efter jobbet mötte jag upp becka för en glass i solen och sen tvingade jag iväg mig själv till gymmet. sjukt segt, men jag tänker fan inte faila nu när det börjar bli vår. känns ju desto bättre när man tagit sig igenom en timmas body balance, en kvart på löpbandet och en kvart på cykeln. annars fortsätter solen att skina och snön att smälta. life's great med andra ord! hoppas att allt är bra med er. kram

all the details in the fabric

idag vill jag dela med mig av en av mina favoritlåtar. när allt känns hopplöst, eller när jag får panik, så lyssnar jag på den här låten. jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är men jag tror att det är någonting med hans röst i kombination med texten som får den att kännas så otroligt personlig. den är som en tröst, jag blir alltid så lugn och mår så mycket bättre när jag hör den. känner mig tusen gånger starkare efteråt. det är till och med så att jag ibland nästan får känslan av att i den här låten så gömmer sig livets hemlighet. riktigt guldkorn med andra ord. lyssna!
Jason Mraz – Details in the Fabric

summer

tänkte klicka hem de här små skönheterna från hm

,


kvällspromenix

jag, lusekoftan och vårjackan begav oss ut på promenad i kvällssolen med håkan i lurarna. det enda som fattades var väl egentligen någon att hålla i handen.

sovdags

oh så skönt det ska bli att sova. är helt slut i kroppen. har gått på högvarv sen jag slutade jobba och gjort av med all energi. lägenheten är nystädad, sonja har gjort det mesta och jag har hjälpt till. sen har jag rensat min garderob och bakat kakor som vi har mumsat i oss till senaste avsnittet av solsidan. nu ska jag som sagt dejta kudden, deiligt. natti sweets!

dance!

jag blir så lycklig av att dansa! skulle kunna dansa varje dag.
det är verkligen synd att det inte fanns nån riktigt duktig dansinstruktör
i eksjö när jag var liten. tänk så bra man hade kunnat bli.
men jag har trots allt en hel del grunder med mig i bagaget.
kanske skulle ta och starta danskarriären nu?
jag blir så lycklig av att dansa! skulle kunna dansa varje dag. det är verkligen synd att det inte fanns nån riktigt duktig dansinstruktör i eksjö när jag var liten. tänk så bra man hade kunnat bli. men jag har trots allt en hel del grunder med mig i bagaget. kanske skulle ta och starta danskarriären nu?!

skön söndag

har varit riktigt duktig idag. gått en promenad i solen, varit en sväng på gymmet, läst och pluggat till högskoleprovet. nu ligger jag och sonja i soffan med varsitt täcke, snackar och tittar på big brother. mys!

lördagskväll

nom nom nom. lax, avocadosallad, pestosås och svampstuvning är gott. skypade med familjen innan. underbart att se lillskiten igen. vi gjorde grimaser och pratade lördagsgodis, sen ville han spela motorcykelspelet på datorn så då sa han 'vi ses zara!' gullunge.

hello sunshine

måste börja med: vädret!! fem av fem toasters. så himla varmt i solen!
igår var jag ute och dansade i sparkdräkten, haha. väldigt bekvämt vill jag lova. idag är jag lite sällskapssjuk. typ alla jag känner jobbar eller är i sverige. mina syskonbarn är hemma hos mamma och pappa, vill vara där och leka med dem! eftersom jag inte kan det så har jag sysselsatt mig med att promenera till stan och shoppa lite, bland annat second hand. verkligen inte fy skam det heller. ikväll ska jag ta det lugnt med stort l!

svintight fodral med diamanter upptill från monki, aka sparkdräkten

ute i solen

satte mig på trappan vid järnbanetorget med ett gäng andra soltörstande typer

glad tjej

slut på veckan

eftersom min blonda lilla skånska vän jobbar alla kvällar och helger när jag är ledig så fick jag trotsa min förkylning och åka hem till henne och resten av gänget en stund igårkväll när hon för en gångs skull var ledig. karro kom också och vi hade så himla mysigt. har sagt det förut men älskar verkligen deras lägenhet. käkade lite, drack lite vin och åkte till cuba och drack en öl innan jag gick hem. med tanke på sällskapet kunde kvällen knappast blivit bättre. bestämde att lollo och karro ska med mig till peace&love i sommar också!
nu sitter jag i soffan, käkar smörgåsar och tar det lugnt. sonja spelar för ovanlighetens skull håkan hellström och jag njuter. gotta love fridays! borde kanske sova ikväll. men det är ju inget vidare kul så istället tänker jag gå hem till karro och käka nachos med ett gäng tjejer, vidare till lollo på barbera och dricka champagne, sen möta upp jobbet och eventuellt vidare. sounds like a good night!
ha en trevlig fredag

sjukling

yeey, blev hemskickad från jobbet. tror jag har feber. men imorgon fick jag inte vara sjuk, för då fyller min chef år och så är det löningspils, haha. jaja. blir väl skönt med en dag i soffan. se på tv och försöka plugga lite till högskoleprovet. i eftermiddag ska sonja ha fördrink här innan de ska på personalfest. de får väl stå ut med att ha en sunkis hanging around, haha.
ha en fin dag, puss.

smeknamn

har en väldigt kreativ chef. tidigare i mitt liv har jag haft typ ett smeknamn, zäta. min tid på goexcellent har gett mig så mycket som fyra nya; loddi, zet-ara, zorro och blondie. inte illa!

åh!

sonja och becka har varit på visning idag. om ett par veckor flyttar vi förmodligent till världens finaste lägenhet på majorstuen! underbart med något nytt, behöver lite förändring. promenerade upp på berget vid vår lägenhet och tittade på solnedgången ikväll. så vackert. känns som jag alltid kommer att ha ett speciellt band till oslo. har fått så mycket fina vänner och minnen här. allting har egentligen blivit precis som jag tänkt mig. bo lite trångt och mysigt, umgås med mina vänner, jobba och tjäna pengar, afterwork på fredagar och äventyr på helgerna. leva sitt eget liv och klara sig själv. snart är mina nio månader i det här landet över, då tar vi tag i nästa mål.
xoxo

skype och käk

skypade med mamma och papa nyss. dom la nästan på för att jag babblade för mycket, haha. trodde det var meningen att det skulle vara tvärt om? nu sitter jag och käkar. har ju alltid gillat att laga mat men sen jag började på mitt nuvarande jobb har det tagits lite till en annan nivå. de flesta äter i matsalen vi har men jag och sara brukar vara duktiga på att ta med oss matlådor, rätt roligt för det känns som om vi går en matlagningskurs eller nåt, sitter och byter recept och diskuterar maträtter varje dag, haha.

.


afternoon

blev en trevlig eftermiddag idag! skulle möta upp becka för att gå på visning av en lägenhet men fick inte tag på henne, så det blev en sväng inne på zara istället. shoppade ett linne till mig själv. sen köpte jag kaffe av en söt kille på deli deluca och satte mig och drack den i solen. tänk vilken tur jag har som får vara glad varje dag. inte hela dagen vare dag, men varje dag.

dålig humor

mitt skrivbord till vänster, johans till höger. han skalar sin banan och lägger skalet så här, petar på mig och säger: 'jag har halva inne' haha, idiot.


lalala lovely day

kan inte beskriva hur underbart det är att solen lyser när man går hem från gymmet halv sex! måndagarna har blivit så otroligt mycket bättre sen jag började dansa. idag stod det mer breakdance på schemat. enligt min dansinstruktör kan jag nu battla mot vem som helst, väldigt tveksamt skulle jag säga. heter för övrigt 'sweden' på danstimman nu. i vart fall, breakdance är ingen lek. otroligt roligt men riktigt jobbigt. nu springer jag runt i lägenheten och lyssnar på elvis! ska ta en dusch, sjunka ner framför tvn, käka min kycklingröra och känna hur tröttheten tar över kroppen som den gör efter man tränat. kommer sussa gott inatt.
puss!

oslolivet

lördagskvällen slutade i soffan med en grym middag, ett par glas vin och trevligt sällskap. uppe med tuppen i söndags för att jag skulle iväg på möte med cultural care. lite jobbigt när jag plötsligt blev överraskad med massa frågor på engelska i och med att jag aldrig pratar det, men jag fick level sex av sju så det kändes ju riktigt bra. vet inte om hon som har hand om rekryteringen bara är en väldigt snäll människa eller om jag faktiskt gör ovanligt bra ifrån mig för när jag fyllt i en del av formulären på nätet fick jag sms om att jag skrivit väldigt bra. i vilket fall som helst, alltid kul att få beröm. känner mig riktigt taggad nu. kan inte fatta att jag faktiskt tagit första steget mot ett år i usa.

i'm still mad as hell

Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice
häromdagen på jobbet började johan nynna på den här låten. var genast tvungen att leta fram den på spotify. lyssnande på den 24/7 för ett tag sedan. herregud så bra.

forgive sounds good
forget i'm not sure i could
they say time heals everything
but i still waiting

vår!

ut på promenad i lusekofta och armyjacka, haha. inte så smart drag att ta på sig uggs dock. blev superblöt om fötterna. men ärligt talat kunde jag inte brytt mig mindre för solen värmer, snön smälter och det luktar vår!
vår lägenhet i ett av husen bakom träden

lördag i solen

idag har jag städat, tvättat (vår tvättmaskin är nu officiellt långsammast i världen), gått en långpromenad, käkat kycklingsallad och förberett mig inför au-pair mötet imorgon. älskar att vara ledig!

sprang runt i lägenheten och var lördagsfin för mig själv. livet blir lite roligare så. passade på att snatta lite i idas garderob nu när hon inte är hemma, hihi.

.


vänner

haha alltså igårkväll satt jag typ och skrattade med tårar i ögonen. blir alltid så känslosam på kvällarna, fattar inte varför?! iallafall så var det bara för att jag tänkte på mina vänner. på hur jävla bra dom är. på hur grymt det är att jag har sju tjejer som finns vid min sida i alla jävla lägen i det här livet. skulle inte klara mig en dag utan er.
peace out

köpenhamn 2008

lördagsmorgon

har börjat lördagen på mitt absoluta favoritsätt. det vill säga vakna upp utvilad av att solen lyser in genom fönstret, äta en stor frukost, sätta på radion och tvn, dra på mig ett par raggsockar och bara chilla runt. skönt att vara ensam ibland.

dagsläget

seriöst. har nyss ätit världens godaste mat. testade att göra enchiladas för första gången. ni borde önska att ni varit bjudna på middag hos mig ikväll! så gott var det.
och annars då? jotack. livet är fint. längtar förstås till våren, men vem gör inte det? man måste ta vara på de här månaderna också. annars blir det helt plötsligt sommar och så står man där alldeles överrumplad och undrar vart tiden tog vägen. jag har ju trots allt bara ett par månader kvar i norge.
om ett skratt förlänger livet kommer jag förmodligen bli 100. har inga andra än mina underbara kollegor att tacka för det. som jag skrattar på jobbet! internskämt, egna låtar, sitter och sjunger 90talshits osv. ni är så bra.
känner mig nöjd över att jag fortfarande lyckas hålla i träningen. och jag är så glad över att jag är precis där jag vill vara i livet. det är så viktigt att lyssna på sig själv. du är trots allt alltid den viktigaste personen i ditt eget liv. glöm aldrig det.
puss, godnatt.

friday

Panetoz – Känn dig fri
INGET KAN GÅ FEL IDAG. HAR JOBBAT HELA VECKAN OCH NU ÄR DET FREDAG.
solen skiner, ska börja helgen med en sväng till gymmet.
ta hand om er, puss!

body balance

kom just hem från gymmet, så skönt. body balance är perfekt när man är lite trött. det är en blandning av yoga och pilates, man släpper alla tankar och all stress för en stund, tränar muskler du inte visste att du hade och tänjer lite. kan ju vara trevligt att ta vara på att man åkt konståkning fem gånger i veckan en gång i tiden och inte slutar upp stel som ett kylskåp. nu är jag hemma och käkar torskpanetter, ris och wookgrönsaker med vitlökssås och lime. nom nom nom. känner mig så inspirerad till att träna och äta bra just nu! ska sätta på halv åtta hos mig och bara chilla, inte fel alls.


onsdagseftermiddag med vännerna

har just tittat på tarzan med ida och sonja. disneyfilmer är så fina! nu sitter jag och saknar bästa vännerna och familjen hemma i sverige. älskar er så mycket.

internationella kvinnodagen

idag är det vår dag brudar! fantastiskt. i år är det 90 år sedan kvinnorna i sverige fick rösta för första gången, 90 år är verkligen ingen lång tid. men jag är glad över hur långt vi har kommit. glad över att jag lever idag. stolt över hur många grymma kvinnor det finns. så tjejer, fortsätt kämpa på och visa hur bra ni är. och gör det tillsammans. vi måste inse att vi kommer längst genom att stötta varandra. de mina tankar främst går till idag är alla kvinnor som fortfarande förtrycks på grund av fattigdom och kulturella värderingar, ni som fortfarande kämpar för ert erkännande. det är ni som är de verkliga hjältinnorna.

.



another great day

jobb, dansa locking och breakdance med becka på gymmet och fiskpanetter och potatismos, som smakade väldigt gott, till middag. nu; chill och snack i soffan med mina underbara sambos till tonerna av nordman och scatmans world. nostalgi. invigde skinnjackan idag också, våren är på väg!

laddat batterierna

den här helgen har gett mig så mycket. livsglädje, självförtroende, inspiration och massor av energi. nu kör vi!

chill i sängen

vad var det första du tänkte när du vaknade? hur länge har jag sovit egentligen? vad ska jag göra med den här dagen?
vad var det första du tänkte när du vaknade? hur länge har jag sovit egentligen? vad ska jag göra med den här dagen?
vilket humör är du på? glad, lite trött men väldigt nöjd med tillvaron.
vad har du på dig just nu? trosor och ett vitt linne
har du ont någonstans? nä. magen i så fall, efter all choklad.
vagjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? jag var i holmenkollen med ida och sonja
tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? tja, kanske det. den enda människan jag har omkring mig just nu är sonja, hon kanske säger nåt gulligt. det vet man aldrig. lutar åt utgång ikväll så då vet man ju inte heller vem man stöter på ;)
kommer du göra av med pengar idag, på vad? öl skulle jag tro
om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? elementet
vad borde du göra idag? tvätta och träna. tänker jag nog göra också.
vad ska du ha på dig idag? träningskläder. sen bara jeans och nån soft tröja. ikväll blir det nog svarta höga shorts och svart topvad var det första du tänkte när du vaknade? hur länge har jag sovit egentligen? vad ska jag göra med den här dagevilket humör är du på? glad, lite trött men väldigt nöjd med tillvaronvad har du på dig just nu? trosor och ett vithar du ont någonstans? nä. magen i så fall, efter all choklad.
om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? haha, är sjukt mätt. men, en stor sallad, nygrillad kyckling, lomanders bea och jordgubbar till efterrätt.
hur mycket var din senaste lön på? hade inte fått mitt skattekort utsänt så fick betala 50% = alldeles för liten lön.
vad köpte du när du drog ditt kort senast? hm, lax.
vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? facebook
vilken är den första låten du sätter på idag? den första låten jag satte på idag var how we walk med mando diao
varför ska man läsa din blogg? för att jag är bäst. haha, skämt åsido. jag vill att man läser min blogg för att man tycker den är intressant, få lite musiktips, inspiration osv
vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? jag var i holmenkollen med ida och sonja
tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? tja, kanske det. den enda människan jag har omkring mig just nu är sonja, hon kanske säger nåt gulligt. det vet man aldrig. lutar åt utgång ikväll så då vet man ju inte heller vem man stöter på ;)
kommer du göra av med pengar idag, på vad? öl skulle jag tro
om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? elementet
vad borde du göra idag? tvätta och träna. tänker jag nog göra också.
vad ska du ha på dig idag? träningskläder. sen bara jeans och nån soft tröja. ikväll blir det nog svarta höga shorts och svart topp.

cravings

det här med att becka fått med sig flera kilo choklad hem funkar sådär för mig. choklad är nog det bästa jag vet.

karl johan


walking on sunshine

vaknade lagom för att se målgången av vasaloppet. skönt att få sova ut! skidåkandet kommer nog fortsätta rulla på tvn idag, sista dagen på vm. har startat dagen med frulle och melissa horn. njuter av mina tulpaner och liksom hälsar våren välkommen i sinnet. får se om jag är sugen på en öl ikväll, i så fall blir det nog en sväng ner till ev. medaljcermonin och sen spelar dj agaton sax på nichol & son.
ha en trevlig söndag!


ugglapärla

Magnus Uggla – I Hela Världen
hittade den här låten i en av mina listor. så himla mysig. uggla är nog den artist jag lyssnat på längst och fortfarande kan uppskatta. när jag var åtta år kunde jag hela texten på 'kung i baren' haha

fortsätter kos meg

trots fyra timmars sömn har jag varit pigg som tusan idag. men vem är inte det när solen skiner och det droppar från taken? begick i det närmsta landsförräderi när jag tog på mig beckas lusekofta med norska flaggan på. över hade jag bara vårjackan och så solbrillor, fint! livet kändes verkligen som en film när jag kom upp från tunnelbanan vid nationalteatre och 'aint no mountin high enough' spelades som soundtrack. solsken och massor av glada människor överallt. det var några snygga musikalkillar som uppträdde på stora scenen. säga vad man vill om norrmännen, men producera snygga människor är dom bra på.
som jag älskar att bo i storstad och kunna gå ut och sätta mig och dricka en varm choklad med mig själv utan att folk tittar på mig som om jag vore dum i huvudet.
i eftermiddag har jag promenerat med lovisa. sen gjorde vi lax och rotfrukter i ugn och tittade på stockholm boogie. fika, mysa, käka, se på film och snacka, finns det nåt bättre? tänk om man fick göra det alltid.
nu ska jag fortsätta hygga (danskt ord för mysa, som tydligen är lite bättre, som mina kära skåningar lärt mig) framför melodifestivalen, tro det eller ej.
puss!

en lördagsmorgon

vakna på andra sidan stan, gå ut i solen och inse att det egentligen är alldeles för varmt för vinterjacka, skratta för sig själv åt gårdagens äventyr, promenera hemåt och handla en bukett tulpaner på vägen i ren glädje.

wonderful world

igår var världens bästa dag. vi hade jättekul på jobbet. freddis är hemma från militären i helgen så han kom förbi en sväng. självklart spelades singel och sökande och hal som en tvål på högsta volym, haha. efter jobbet kom jag hem till två tjejer som verkligen gått in för att ha myskväll. vi åt fläskfilé och potatisgratäng och becksi hade med massa choklad och chips hem. dessutom hade hon köpt en flaska champagne bara för att hon tyckte att vi skulle ha det. hur gulligt!? sen fortsatte jag vidare till trond som ska till sydamerika på måndag och mötte upp karro, sara, några fler från teamet och ett gäng andra sköna typer. så blev det utgång och äventyr hela natten lång. riktigt längesen jag hade så kul!
en dag som innehåller champagne, choklad, vänner och snygga killar kan ju knappast vara något annat än perfekt.
ja, jag älskar mitt liv.

oh, äntligen fredag!

this is a good day! var nåt så sjukt omotiverad idag på jobbet vilket självklart resulterade i noll salg. men sista halvtimman tände jag till. och levererade. dessutom körde vi 'casino'-tävling så om man gissade rätt på högre/lägre på sju slumpmässigt dragna kort ur kortleken så fick man dubbel provision. gissa vem som fixade biffen? jamen självklart gjorde jag det. nu är det helg!

me loves you

blev så himla glad när jag klickade mig in på räkans blogg och hittade den här underbara bilden på mina fina vänner. i sommar drar jag som sagt till malta. resesällskapet blir roomiesarna plus de här två damerna = underbart! som jag längtar!

räkan & malle <3

yummi

rosé och vitlöksbröd på en vardag är grejen

härlig onsdagkväll

fick säga åt mig själv ordentligt för att komma iväg till gymmet idag. men så himla skönt att komma hem efteråt, äta, se på halv åtta hos mig och dra igång en film med tjejerna. nu är resan till malta bokad också så now it's on, beach 2011! vet en tjej som kommer ha träningsvärk i rumpan och låren imorgon..

slask överallt

jag är så förbannat trött på vintern. hade mer än gärna slängt ihop en resväska och satt mig på ett plan till vart som helst där det är sol precis nu. sitter och tänker på det ironiska i livet. jag vet inte men, är det inte knäppt att man nästan alltid vill ha det man inte kan få, oavsett? eller det som egentligen inte är bra. exempel. om du själv fick välja skulle du helst äta choklad till frukost, lunch och middag. men samtidigt vill du inte, för det får dåliga konsekvenser. och vi människor är egentligen aldrig hundra procent nöjda. vi strävar alltid efter att komma nån annanstans. kanske är det nödvändigt. för att ta sig fram, precis som vi behöver kunna balansera mellan det som är bra och dåligt för oss för att kunna överleva. jag vet inte. jag är trött. har skånska och norrländska blandat flygandes runt i skallen, delvis på grund av mina kollegor och delvis på grund av big brother. nej. borde sova.
ta hand om er folks <3