fel ordning

oj, de två sista inläggen har visst kommit i fel ordning. vet inte om det går att göra nåt åt det, men nu vet ni iallafall!

sista sommardagen?

hej!

idag är jag pigg! vaknade av att solen sken in genom fönstret och av att det luktade chokladmufins i hela huset! mamma hade dukat fram äggmacka och nybakade chokladmuffins till frukost åt mig. då blev jag glad! :) och nu visar termometern dessutom på hela 22 grader!  jag älskar sommar! och den här sommaren har verkligen varit helt underbar. så man får passa på att njuta av årets sista sensommardagar! :) för vet ni vad? om mindre än en timma börjar jag skolan! ska strax ta bilen och åka iväg till nässjö. jag ska ju som sagt gå en skrivarlinje som kallas ord, bild och form i ett år om det visar sig vara kul. jag har inte varit alls nervös innan, men nu börjar det verkligen kännas! nästan hela förmiddagen har jag legat ute på altanen, lyssnat på sommaren är kort, läst en shopoholic i new york och bara njutit! :) vi hörs senare så får ni veta hur det gick i skolan! :)

 
         
det var varmt!
                
 
vår söta altan! den och vår trädgård är nog egentligen det jag kommer sakna om vi säljer huset som mamma och pappa pratar om att göra..

första skoldagen avklarad! känns skönt

nu är jag hemma igen. jäklar vad stressigt det blev innan jag skulle iväg! som vanligt. så typiskt mig att komma på massa grejer man ska göra i sista minuten! tjugo i tre slängde jag mig in i bilen och fem i rullade jag in på sörängen (; så det var riktigt bra jobbat. det började med upprop för alla i aulan, sedan fick man träffa sin klass, sen var det mat och sist en tävling med massa fåniga lekar, men som var ganska rolig ändå. dagen gick väl mest ut på att träffa alla lärare och elever. ett ganska bra första intryck måste jag säga! själva skolan ser väl mest ut som bullerbyn :b maten var jättegod. en hel del udda folk. och en hel del trevligt folk! nu väntar jag bara på att få se hur det blir med själva lektionerna. imorgon var det en massa information och grillning på kvällen! på eftermiddagen ska jag in till nässjö och shoppa med mamma för att fördriva tiden! :) det ska bli finfint väder imorgon också, så det låter ju bra.

nu sitter jag här och myser i min mysdress. jag älskar myskvällar! kommer bli många sådana i höst! och åh, vad jag ser fram emot den här hösten nu! kommer bli hur bra som helst tror jag :) ikväll har jag tittat på lyxfällan och käkat lite som pappa fixade :) sen har jag pratat med sandra på msn och henric över sms. ville inte ringa, för han var med några kompisar. får berätta hur det var i skolan imorgon istället :) nu ska jag krypa ner och läsa lite :)

natti!


bilder från malins fest!

emma, matilda & sandra :)


tobbe & emil


värdinnan och jag! :)


mallan & john


sur robin..


..glad robin :)


jag & henke :D


martin ställde upp på bild!


erik


baloo! :D dansar någon slags smala sussie-dans till melody club om jag inte minns helt fel ;p


haha, andré och jag får avsluta!

sleepy sunday

hej!

sitter här och filosoferar över hur sjukt bra albumet "more modern short stories from hello saferide" med just hello saferide är. samma sak med regina spector. så sjukt bra musik! helt klart värt att lyssna på om ni inte redan gör det!

idag har varit en seg dag. kom nämligen inte i säng förän fyra i morse. för jag var ute och festade hela natten i nässjö! :) sjukt mycket trevligt folk, en del nya och en del gamla :) särskilt roligt var det att träffa mia, sandra och vicki igen! :) vicki fyllde 20 så först var det förfest/20årsfest hemma hos henne med välkomstdrink, grillning, paketöppning, snack, ölspelet och jag har aldrig. sjukt kul! och jag förlorade ölspelet ganska stort.. (; sedan bar det av till högland där det var fullt med folk! det blev mycket galen dans och mycket skratt :) tack för en bra kväll allihop!

idag har jag legat i solen och läst ut min bok hela dagen. mamma och pappa var ute och fiskade med några vänner och kom hem med en gös som pappa fått upp i eftermiddags. så det blev nyfångad fisk till middag idag. mums! :) och nu har jag och pappa suttit och pillat med e-legitimation, söka csn och göra tackkort från studenten (seg, jag vet!).

det är iallafall klart nu vad jag ska ägna mig åt i höst. äntligen har det gått upp för mig vad jag ska göra med mitt liv och jag känner mig inte lika förvirrad. i höst ska jag testa på kursen ord, bild & form i nässjö, där man övar sig i att skriva en massa olika texter, fotar och jobbar med layout :) är det bra så kommer jag att läsa den i ett år. samtidigt som jag ska jobba kvällar och helger för att spara pengar till australien eller new york nästa år. så blir det förhoppningsvis några månader utomlands nästa höst och sen söka som barnflicka i stockholm på våren. älskar stockholm och har alltid velat bo där, så det känns som en bra grej :) sen ska jag börja plugga. event management, grafisk design eller fysisk planering kommer jag att satsa på. journalistiken får nog bli reserv. haha, och där var hela min framtidsplan presenterad :) visar det sig att skriverkursen inte är nåt att ha ska jag söka jobb i norge och i sälen.

sitter här och väntar på att min söta pojkvän ska ringa. han är på väg hem från stockholm där han har varit i helgen, den fuskisen! borde vara hemma när som helst :)

den här sommaren har gått så himla fort.. den har verkligen varit jättebra fast jag inte har hittat på så mycket grejer. vädret här hemma har det ju faktiskt inte varit nåt fel på heller :) har en himla massa bilder och historier från sommaren 09 som jag borde lägga upp här. men man har ju aldrig tid! ni får hålla utkik :)

ha det bra! :)
puss & kram
   / zara

     
                                           
anders & jag på högland                      vickis kompis, födelsedagsbarnet & jag :)