trick or treat

hade trevligt sällskap till frukosten imorse

idag har jag varit runt och gått trick or treat med lillkillen hela eftermiddagen. har aldrig sett så mycket godis i hela mitt liv. hamnade bland skönaste gruppen föräldrar som drog runt en vagn med hemmagjord öl och bjöd med oss hem på halloweenmiddag efteråt. haha amerikaner! <3

förmiddag

bästa starten på dagen! en promenad i mina easytones. gick förbi posten för att handla några frimärken och ställa lite frågor. fick hjälp av sötaste gubben. så trevlig och hjälpte mig verkligen med allt. gjorde min dag. fortsatte vidare till starbucks för att muta mig själv med en chailatte för att ta mig igenom den svintråkiga körkortsboken. massa söta små barn som sprang runt i halloweenkostymer. hur härligt att man kan sitta ute i bara en tröja trots att det är den 1 november imorgon!? love it!

välkomnar ny vecka

say hello to mysbruden
nä men allvarligt... hur mår ni!? jag mår bra. har på det stora hela just upplevt helgen med stort h. i princip bott på tåget in till stan. halloweenkostymshopping, svenska varvat med engelska, banana walnut bread och lattes, häng downtown med luisa och en galen halloweenfest. idag är det måndag. dår får man hänga runt i mjukisbrallor. så det så.

ner och upp

fan vilken snurrig dag. vaknar upp efter ett awesome halloweenparty. äta donuts i väntan på det försenade tåget.
lösenord. så är livet. kommer fler chanser. det är ju så här
sådana fantastiska möjligheter att sysselsätta sig med roliga saker. tänk att jag tog chansen ändå, tänk att jag är här
ganska häftigt är det.
herregud vad allt har varit upp och ner idag. gilla livet rätt bra när man glider upp mot chicagos skyline i en jeep, dagen efter ett awesome halloweenparty, på väg hem, med vetskapen om att man snart är tillbaka bland skyskraporna för att se plain white t's!!!
sitta och äta donuts i väntan på det försenade tåget. till slut komma hem och förtvivlad tvingas ta itu med hackerhärvan. inse att jag missat sista tåget tillbaka in till stan. försöka panika fram nån slags lösning. men besluta mig för att det bästa är att skita i allt. ringa en fin vän och bädda ner mig under täcket.
sånt är livet. det kommer fler chanser. antar att man lär sig nåt av allt. möjligheterna att sysselsätta sig med roliga saker här är enorma.
tänk att jag tog chansen ändå. tänk att jag är här. ganska häftigt är det.
för er som undrar hur halloweenfesten var kan vi säga såhär: tunna med öl i plastflaskor, check. dj, check. galna kostymer, check. fri bar, check. rökmaskin, check. inga röda muggar dock!!
söndagskvällen blev mysig. hängde runt lite med familjen medan de gjorde sina pumpor. köpte hem vårrullar och sötsur sås och parkerade mig framför bästa höstrusk-sysselsättningen: bonde söker fru!
vi hörs hörni

important

någon har hackat både min facebook och bloggen. vill bara att ni ska veta att det definitivt inte var jag som gjorde det senaste, nu borttagna, inlägget här. finns även risk för att dessa människor fortfarande har tillgång till min blogg. ska försöka lösa det men tänker att en förvarning till er kan vara behövlig. känner mig påhoppad.

someone found out my password and have done a lot of awful things in both my facebook account and blog. i just want you to know that i didn't post any of these things.

navy pier and so on

haft världens mysigaste dag med luisa! :) åkte ut till navy pier för att njuta av skylinen och bara vandra runt och titta. promenerade in till stan. luisa tog med mig till urban outfitters. (dagens lycka!!!) hann med varsin awesome frozen yoghurt smoothie på potbelly innan jag åkte hem igen.

had a lovely day downtown with luisa. we went to navy pier, then in to town to urban outfitters and lastly had some awesome frozen yoghurt smoothies at potbelly.


say hello to my new love

okej. här har jag gått runt och trott att pumkin spice latte är the shit.
förlåt för det kära chai tea latte. du är min nya älskling.


underbara lördag

c-vitaminboosten funkade kanske ändå. eller det misstänksamt illblå pillret som skulle föreställa en värktablett. eller glassen! i vilket fall som helst är jag hyfsat fit for fight idag! nu: navy pier och skydeck med luisa. ikväll: halloween party!

happy halloween


kurerande

man ska unna sig när man är sjuk var det någon som sa. så nu har jag efter två mysiga skypedejter och en tallrik med oxfilé, vitlöksbröd, pasta bolognese och minipizza ätit glass!!! zara special: cookie dough, polkagris och chocolate peanut butter cup med kolasås, grädde, marshmallows och oreos. finns ALLT i det här huset. är som ett barn på julafton. haha mina vänner kommer skratta ihjäl sig när de läser det här och tänka 'såå typiskt zara'
smider lite planer inför helgen. lär bli awesome. puss!


,

don't give up on your faith, love comes to those who believe it
- andreas carlsson


inspiration yta


latero

suddig/förkyld tjej myser runt i nya tröjan
misslyckades uppenbarligen med att putsa spegeln..

gjorde världens bästa inköp idag!! ett par easytones. och priset!? 300 spänn. sjukt.
för övrigt är huvudvärk och en lång dag på jobbet ingen bra kombo. men jag och äldsta killen har haft skoj iallafall. i eftermiddags:
- are we going to have some oreos?
jag: - eeeehm.. yes
- yeah, you're like me. whenever an oreo calls, who am i to say no!?
haha. sen diskuterade vi owl city och swedish house mafia. jepp, killen har koll.


concrete jungles


idag är det ingen vanlig dag

för det är ju sandras födelsedag!! grattis min finaste vän
önskar jag kunde vara hos dig och fira. love you


andreas

läser andreas carlssons bok 'live to win'.
så sjukt intressant, inspirerande och spännande att läsa
om hans uppväxt och om hur han är som person. om hur
han och hans kollegor som kom från ingenstans med osynlig
hand skapade vad som blev det svenska musikundret samtidigt
som de från en studio i stockholm styrde en stor del av världens
musikscen, där de tillsammans skapade bland annat britney spears och backstreet boys.
läser andreas carlssons bok 'live to win'. så sjukt intressant, inspirerande och spännande att läsa om hans uppväxt och om hur han är som person. om hur han och hans kollegor som kom från ingenstans med osynlig hand skapade vad som blev det svenska musikundret samtidigt som de från en studio i stockholm styrde en stor del av världens musikscen, där de tillsammans skapade bland annat britney spears och backstreet boys.


sjuk torsdag

hepp kul att man ligger här med huvudvärk och halsont.
'ynklig tjej' trycker i mig ananas och inbillar mig att en c-vitaminboost gör undervärk. en tanke: fattar inte hur jag lyckas skära mig överallt? ni vet sådana där obehagliga små jack man får när man skär sig på papper!? hittar dem överallt! nyss ett på läppen!?
på tal om ingenting; åt en skitkonstig sak till frukost. en burrito med typ allt i. ägg, bacon, potatis, ost.. you name it. ingen höjdare. MEN äskade middagen vi åt igårkväll. nån slags fisk (fråga mig inte vilken sort) lagad i ugnen. helt perfekt konstistens. och så broccoli och vitlöksbröd till det. nammiii, zara style food. nej nu ska jag släpa mig ut i det fina vädret. höstsolen lyser trots allt på oss idag.
kul att man ligger här med huvudvärk och halsont. 'ynklig tjej' trycker i mig ananas och inbillar mig att en c-vitaminboost kan göra underverk. en tanke: fattar inte hur jag lyckas skära mig hela tiden!? ni vet sådana där obehagliga små jack man får när man skär sig på papper. hittar dem överallt! nyss ett på läppen!? normal tjej.. åt en skitkonstig sak till frukost. en burrito med typ allt i. ägg, bacon, potatis, ost.. you name it. ingen höjdare. MEN äskade middagen vi åt igårkväll. nån slags fisk (fråga mig inte vilken) lagad i ugnen. helt perfekt konstistens. och så broccoli och vitlöksbröd till det. nammiii, zara style food. nej nu ska jag släpa mig ut i det fina vädret. höstsolen lyser trots allt på oss idag.

mangote och beyoncé

åh äntligen tid för kvällsmys. dricka te, läsa och lyssna på beyoncé. har varit en omtumlande dag. är så tacksam över alla fina där hemma och människorna jag bor under samma tak som.
take care!

fall

bytte min långa stickade tröja från hm till en mindre storlek häromdagen.
fick på impuls med mig ett par skinnbrallor hem. började städa garderoben och surfa runt efter hösttrender.
haha jag vet att jag är sen men har ju inte behövt börja klä mig varmt än!! men nu känner jag mig redo!
bytte ju som sagt min långa stickade tröja till en mindre storlek igår. fick på impuls med mig ett par skinnbrallor hem. började städa garderoben och surfa runt efter hösttrender. haha vet att jag är sen men har ju inte behövt börja klä mig varmt än!! känner mig i vart fall redo nu. så bring it on vädergudarna!


sötsuget

det står chokladpudding i kylen. och det finns typ sju olika sorters glass i frysen. hepp då ger man sig ut på powerwalk då..

my day

började dagen med en nostalgitripp a la sonjas those days-lista, en stund på crosstrainern och ett styrkepass i familjens gym. fortsatte till north brook court för att byta en tröja. måste iväg och hitta ett par uggs snart. ska ju tydligen börja snöa här om ett par veckor.. även om det är svårt att tro just nu.


tummen upp för färska kalifornska (haha det kan ju inte heta så!?) jordgubbar till mellis!
fick på impuls med mig ett par skinnbrallor hem. började städa garderoben och surfa runt efter hösttrender.
haha jag vet att jag är sen men har ju inte behövt börja klä mig varmt än!! men nu känner jag mig redo!

lunch time

världens godaste bröd och färskpressad äppeljuice.
fattar dock inte hypen med att allt pålägg är honungsmarinerat!?

pinkalicious

kände för att vara rosa idag. tänkte ta min nya tröja men det var för varmt så fick ta linne istället. ehehe, klagar inte..


gårdagens

allt från forever 21

morgonens


söndag

idag är vädret och jag vänner. arton grader och sol. jo jag tackar. livet behandlar mig väl.
tänkte på en sak idag. att ett gäng skyskrapor kan vara så vackra. bara känslan av att vara där det händer. att vandra omkring en dag i chicago är en upplevelse. känslan av att gå runt med alla möjligheter i sin hand. amerikaner som saktar ner vid övergångsstället för att veva ner rutan och säga 'have a good day beautiful', två mörka kvinnor som försöker hålla reda på sju små barn i chicagotrafiken, en uteliggare som gång på gång ropar 'please help an old man! have a wonderful day! god bless you', en tina turner immitatör på trottoaren som får alla förbipasserande att nynna med i 'whoo needs a heart when a heart can be brooken', att hela tiden mötas av leenden och nyfikna ögon tillhörande nya spännande människor. gick in på gerry och köpte ostpopcorn av ett butiksbiträde som stod och shufflade till party rock anthem. fick bli bagel med gräslöks cream cheese och rökt lax samt färskpressad ananasjuice till middag. (ja, jag äter bagels hela tiden) nu: sängen. redan ny vecka imorgon ju!

sneak på outfit och halloweenkostym i påsen

saturday

satt i bilkö idag när jag skulle skjutsa minsta killen till ett födelsedagskalas. märker att mannen i bilen bakom stirrar storögt i sin backspegel. får en skymt av föraren i bilen bakom hans som sitter och hånglar med tjejen på sätet bredvid. ja, nåt ska man ju utnyttja bilkötiden till haha. medan lillkillen var på kalas var jag på starbucks och pluggade till mitt amerikanska körkort. beställde grekisk yoghurt och honungsparfait, banan och valnötsbröd och pumkin spice latte. mmm! servitören var charmig (mer regel än undantag, önskar det var likadant i sverige) och gav mig en komplimang för min klocka. alla är som sagt så trevliga här. att sitta på starbucks känns som att sitta i någons vardagsrum. på vägen hem sjöng vi David Guetta – Without You (feat. Usher) haha. haft jobbigare dagar på jobbet i mitt liv.

lake michigan

solsken och smoothie är en oslagbar kombination.
promenerade förbi starbucks på väg ner till lake michigan.
så vackert. längtar till varma sommardagar som ska spenderas där.
missbedömde vädret totalt. igår var det frost och idag
läge att slänga på sig shortsen igen. nu:
halloweendekorera huset!
solsken och smoothie är en oslagbar kombination. promenerade förbi starbucks på väg ner till lake michigan. så vackert. längtar till varma sommardagar som ska spenderas där. missbedömde vädret totalt idag. igår var det frost och idag läge att slänga på sig shortsen igen. nu: halloweendekorera huset!


just nu

just nu. outfit: onepiece
mat: wook sysselsättning: mad men
outfit: onepiece
mat: wook
sysselsättning: mad men

stolt tjej

vet ni vad!? är så jävla stolt över mina fina vänner! har i min närmsta bekantskapskrets en blivande läkare, en blivande dietist, världens grymmaste fotograf, en handelsstudent osv. människor som gör allt för sina nära och kära och som följer sina drömmar. NI ÄR BÄST!!

anledningen till att jag kom att tänka på detta är att min vän malin (som stod ut med att umgås med mig vareviga dag mitt första år efter studenten, var ett fantastiskt stöd när min första kärlek tog slut, har lyssnat på mig x antal timmar och väntat på mig x antal minuter när jag varit sen, läst och hjälpt mig med mina texter och skrattat kolossalt mycket tillsammans med mig. bland annat..) har startat en webbshop med grymma vintagekläder och andra fina saker. take a look! 
http://placeofnynne.wordpress.com/

dagens

äldsta killen: you've been to a deadmau5 consert!?!?
jag: yepp!
han: i am SO going to tell my friends this!
hahaha, tur man är ball iallafall.
Deadmau5 – Strobe (Radio Edit)
Deadmau5 – Some Chords
Deadmau5 – Raise Your Weapon (Original Mix)

downtown


nä nu..

får det vara slut på det roliga. eller nej, inte det roliga. men sötsakerna!! powerwalks, protein och gymmet står på agendan.

big city life

- hittade den här tjejen på blogg.se startsida: http://amelasvraka.blogg.se/. tittar runt bland hennes bilder,
känner igen mig och fattar inte att jag också bor där. eller här, menar jag. sjukt.
hittade den här tjejen på blogg.se startsida: http://amelasvraka.blogg.se/
tittar runt bland hennes bilder, känner igen mig och fattar inte att jag också bor där. eller här, menar jag. sjukt.

bästa joshua

säger godnatt med den här fantastiska låten:
Joshua Radin – One Of Those Days [Radio Edit]

gottis

som sagt, the americans knows their sweets. finns alldeles för mycket gott att äta här. har idag hunnit med en delicious donut (hatar mcdonalds eller sådana som finns i mataffären) men den här, varm, krispig och med ljummen chokladglasyr. dog lite. och en ljummen chocolate chip scone med cream cheese och strawberry jelly. farligt farligt men härligt härligt.

glömde säga!

hur grymt att de spelade sounds och those dancing days sist jag var på forever 21!? swedish music!! <3

new in


frippan/höst

frippan. det märks att hösten är här. solen har slutat bleka mitt hår
(och silvershampoot är slut) och min utväxt syns alldeles för mycket.
dessutom tycker jag håret växt som ogräs sedan jag klippte pagen
för ungefär en månad sedan. dags att leta frisör!
hösten har kommit till chicago. solen har slutat bleka mitt hår (och silvershampoot är slut) och min utväxt syns alldeles för mycket. dessutom tycker jag håret växt som ogräs sedan jag klippte pagen för ungefär en månad sedan. dags att leta frisör!

hej fina

tar en chill morgon idag. behöver rensa skallen
på tankar och ta det lugnt. åt gröt med äpple och kanel
och kesomacka till frukost. läser bloggar
och lyssnar på montys nya skiva.
slänger strax upp
bilder på mina nya kläder.
tar en chill morgon idag. behöver rensa skallen på tankar och ta det lugnt. åt gröt med äpple och kanel och kesomacka till frukost. läser bloggar och lyssnar på montys nya skiva. monty - 1000 år senare. finns med en rätt häftig version av beyonces halo på svenska: Monty – Gloria. slänger strax upp bilder på mina nya kläder. blir ett arm och magpass på gymmet innan jobbet.

shopping, mat och jobb. igen.

skulle 'inte handla någonting idag' som det så vackert heter. gick skitbra. kom bara ut med fyra tröjor och ett par shorts. forever 21 är livsfarligt! stod i provrummet och hörde anna säga: 'äh vafan tjejer, vi lever bara en gång' och så var det kört. kläder, choklad och facebook. mina tre laster här i livet. äh kunde varit värre. efter klädshoppingen gick vi och smakade på några himmelskt goda tesorter och åt lunch. wook med kyckling, nudlar, grönsaker man fick plocka ut själv och pad thaisås. hur gott som helst. asiatisk mat <3 efter maten bjöd anna på kaneltuggummin. skumt men gott! hann med att vila en stund innan jobbet. hämtat grabbarna i skolan och så. sen fick det bli finmiddag på mcdonalds. oops. frågade killarna ifall man kunde få minimorötter istället för pommes här. de tittade på mig som om jag vore en utomjording, skrattade och sa att nej, det kan man inte. 'det kan man i sverige' sa jag smått besviken och åt upp min fiskburgare. beställde en chokladmilkshake, såg förmodligen bra mycket nöjdare ut och utbrast: 'den här är mycket bättre än den svenska!' båda killarna började asgarva och alex säger: 'well, we know the sweets!'
yeah, you certainly do.

morgonstund

myser under täcket. äter bagel med philadelfia och stekt ägg samt jordgubbar&blåbär, dricker te och tittar på desperate housewifes. next up: shopping! (japp vi ställde in spinningen haha)

,


aktiv dag

varit i downtown idag. ganska mäktig skyline man möts av när tåget rullar in i chicago. glömmer bort att jag bor i usas tredje största stad när jag befinner mig här ute i min söta suburb. mötte upp ylva. en tjej jag har gemensamma svenska vänner med. köpte en karta till mig. ylva var gullig och visade mig the basic stuff för att ta sig runt. åkte till ett sju våningar högt shoppingcenter. känner mg fortfarande som ett barn på julafton när jag vandrar runt bland abercrombie and fitch, sephora, macys, forever 21, victorias secret, banana republic osv. hann med att äta bbq chicken pizza, chicago style till lunch innan jobbet. galet gott! på vägen hem blev jag positivt överraskad av 1. att alla som sitter bredvid varandra på tåget pratar med varandra 2. att tanten jag satt bredvid trodde att jag var från storbritannien 3. att jag fick åka på hennes resekort för att jag inte fattat hur man skulle köpa biljett. thank god för trevliga människor! imorgon är det spinning 9.15 med de svenska tjejerna här ute!!

ny musik

åhhh jonathan johansson har släppt nytt!!! Jonathan Johansson – Stockholm


love live laugh



måndagskväll

ätit baconlindad kyckling till middag idag. hittade en ny favorit i kryddskåpet, vitlökssalt. yummi! stora killen här hemma försökte göra en deal med mig idag, om jag fick sjunga Nicki Minaj – Super Bass hur mycket jag ville så skulle han få sjunga Jessie J – Price Tag. tyckte det var en dålig deal. det är för övrigt en mardröm att ta sig upp för de tre trapporna till mitt place. hej träningsvärk! NÄ, nu ska jag lyssna på kiss alldeles för högt i mina hörlurar och SOVA! i wanna rock'n'roll all night and party every day

start på veckan

började även måndagen med en powerwalk. mycket kyligare här idag! drog på mig en kabelstickad ralph lauren tröja och pilotbrillor till skönaste träningstightsen från röhnisch och löparskor. lyckan i att bara få vandra runt och uppleva den här fantastiska hösten. fått dille på äpple med kanel. så jäkla gott! ska börja äta det hela tiden istället för de där farliga cupcakesen. nu blir det benstyrka, lunch, desperate housewifes och jobb!

kvällens

mhmmm!

söndagsmiddag

lyx att ha en host mum som är grym på att laga mat!! precis ätit bakad potatis med gräddfil, grillad oxfilé, champinjoner och sockerärtor. cupcakes och galna historier om fd au pairer till efterrätt haha. mys!

ledig


1. ut och gå bland de små herrgårdarna till hus nere vid lake michigan i fjorton grader och höstsol
2. redo för shoppping. åkte ironiskt nog till hm för att fylla på garderoben.
är ju som kanske bekant inte så förtjust i kaffe men starbucks pumkin spice latte; mhmm!


,


ni vet den där känslan
som dyker upp från ingenstans
och slår dig rätt i magen
som får dig att finna dig själv stirrandes in i någon annans ögon
tills du blir så snurrig att du nästan mår illa
som får hela din person att ändra karaktär
som får dig att känna att du springer genom livet
utan att snubbla en enda gång
som lurar dig att tro att när den gått sin väg
kommer den inte tillbaks
som ändå
på nytt
dyker upp från ingenstans
och slår dig rätt i magen
du vet den där känslan
som dyker upp från ingenstans
och slår dig rakt i magen
som får dig att finna dig själv stirrandes in i någon annans ögon
tills du blir så snurrig att du nästan mår illa
som får hela din person att ändra karaktär
som får dig att känna att du springer genom livet
utan att snubbla en enda gång
som lurar dig att tro att när den gått sin väg
kommer den inte tillbaks
som ändå
på nytt
dyker upp från ingenstans
och slår dig rakt i magen

miss you guys

du jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket
jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in
skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker
det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

åh. ikväll saknar jag mina älskade idiotvänner så att det gör ont i hela kroppen. de är ute och gör oslo samt göteborg osäkert. att få spela loca people, fest hos mange eller random töntig festlåt på alldeles för hog volym, dricka drinkar, dansa och framför allt SKRATTA med er just nu hade varit ren lycka. älskar er.

botanic garden

dagens prestation: fick ungarna att städa upp efter sig, stänga ner sina datorer och följa med mig till botanic garden. dum som jag är glömde jag kameran. men det var sinnessjuk vackert. nästan lika breathtaking som top of the rock. sjöar, klarblå himmel, ljusgröna träd, gula och orange buskar, enorma fiskar, svanar osv.. sådant ställe du finner dig själv vandrandes runt totalt harmonisk. till och med barnen satt tysta på huk och betraktade svanarna. måste nog upplevas för att se det vackra i det. hade förmodligen behövt min favoritfotograf för att göra det rättvisa på bild. gick till den japanska trädgården och även ett växthus med massa kaktusar och palmer. var nog bra för barnen att få springa av sig lite för på vägen hem var de helt underbara. drog skitroliga skämt osv.. bra dag!

lördag i amerikat

började jobbdagen med att åka till världens största affär (ok, tycker allt här är världens största men) hade allt från begravningskistor (ja, på riktigt), till kalkonfritöser, absolut vodka och färsk krabba. åt lunch inuti affären. fick en baked chicken för tjugo riksdaler. kyckling, ost och bacon inbakat i smördeg. sjukt gott! har kommit fram till att amerikanerna ligger på pluskontot hos mig. har halva mitt liv trott att typ 80% av alla amerikaner är dumma i huvudet. de är bekväma, men definitivt inte dumma. softa och sinnessjukt trevliga. du kan liksom gå runt i ett köpcenter nån timma och hinna få typ fyra komplimanger av random människor under den tiden. skulle det hända i sverige liksom!?

jobberitt

lagat fredagsmiddag till boysen och deras två vänner. dukade med mätt-servetter från ikea haha. åt en peanutbuttercup efter maten. jordnötssmör och mörk choklad = sååå gott. lillkillens polare var asgrym på breakdans och sa 'dude' hela tiden. sjukt underhållande. påminn mig dock om att aldrig skaffa fyra söner, ifall jag någon gång skulle komma på andra tankar.
take care! xo /zara

fredag

go dag! varit på gymmet, tränat styrka och suttit i jacuzzin. käkade lunch och ligger nu i sängen och tittar på lyxfällan.

gå på date

hahaha dagens:
random snubbe utanför gymmet: 'hey, i know this is totally random but i've noticed you at the gym and i think you're pretty. do you want to go out on a date or something?' avböjde vänligt men bestämt. got to love usa!! hahaha

favoritlåt

bjuder på en sjukt underskattad låt som jag alltid lyssnar på när jag är nere. hade jag spelat skivor på ett dansgolv ikväll hade jag spelat den här, flera gånger om: Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix)

vargavinter

dör lite inombords när jag läser detta...
http://www.suntimes.com/news/metro/8033118-418/chicago-area-expected-to-endure-worst-winter-in-nation-this-season.html#.TpYsL4jFoeZ.facebook

versace för hm

http://ilikemonsters.blogg.se/2011/october/versace-for-hm-sneakpeaks.html
snyggt?! mycket!!

i'm a blogger yes i aaam

haha. bloggar alltså. är ju grejen.
dagens pepp kommer från: http://improveme.se/cimonhttp://petra.metromode.se/

på repeat

http://www.youtube.com/watch?v=afjRIFjsPJI

the longer the waiting, the sweeter the kiss
it's better darling, i promise you this
the next time i hold you i'm not letting go
will you wait for me darling
i need to know
though we wont be together again til the spring
just imagine the treasures i'll bring
the longer the waiting, the sweeter the kiss
it's better darling, i promise you this
the next time i hold you i'm not letting go
will you wait for me darling
i need to know

though we wont be together again til the spring
just imagine the treasures i'll bring

pepp

tog en powernap efter morgonjobbet. ligger nu i dubbelsängen med en ansiktsmask och tittar på desperate housewifes. hur bra att alla serier finns gratis on demand på tvn, så det är bara att klicka in och titta!? sen ska jag tamigtusan åka till gymmet och se till att jag har träningsvärk i magen imorgon.
xo, take care!

this too shall past

man måste acceptera att livet går upp och ner.
vart man än befinner sig. det är så.
this too shall past. jag vet ju att jag klarar mig
ur precis alla tricky situationer i livet. härligt.
fan vad jag är bra.
man måste acceptera att livet går upp och ner. vart man än befinner sig. det är så. this too shall past. jag vet ju att jag klarar mig ur precis alla tricky situationer i livet. känns härligt. fan vad jag är bra. (är det någon som undrar hur jag har det så beskrev celia det nyss väldigt fint på sin blogg: http://celiaaupair.blogg.se/2011/october/mitt-nya-liv.html)
see ya

grym spellista: this too shall pass.

hanna

blir på riktigt skitglad av att läsa hanapees blogg. alla borde göra det.
hon är fantastisk. http://hanapee.com/


c is for cookie

cookies. sockerjunkien inom mig dör lite av att det står två sviiingoda kakor
nere i köket som ängeln på axeln säger åt mig att inte röra.
den ena är som en morotskaka fast mycket saftigare och med pumpa i istället
och den andra en smörig sockerkaka med kanel i och smuldeg ovanpå.
giveeeeeee meeeeeeee.
sockerjunkien inom mig dör lite av att det står två sviiingoda kakor nere i köket som ängeln på axeln säger åt mig att inte röra. den ena är som morotskaka fast mycket saftigare och med pumpa istället. och den andra en smörig sockerkaka med kanel i och smuldeg ovanpå. giveeeeeee meeeeeeee.-

,

i hate to turn up out of the blue uninvited but i couldn't stay away
hör den här på radion ca 843940 gånger om dagen. men, så vacker.
i hate to turn up out of the blue uninvited but i couldn't stay away
Adele – Someone Like You
hör den här på radion ca 843940 gånger om dagen. men, så vacker.

gårdagen

gårdagen: dramatik på jobbet - stulen iphone, på kvällen
hänga jag på starbucks med fyra ashärliga svenska tjejer, gjorde min dag!!
ta inte det här på fel sätt nu, men jag tror inte man fattar hur mycket mer
gemensamt man har med människor från samma land förens man kommer utomlands.
har upplevt ungefär samma saker, har samma världsbild.
bara det att kunna uttrycka sig utan att behöva tanka efter vilka ord man ska använda.
en trygghet jag knappt kan förklara. knäppt är det.
jobbet gick bra, förutom dramatik med stulen iphone och grejer. allafall, på kvällen åkte jag till starbucks för att hänga med fyra svenska tjejer. ashärliga!! gjorde min dag. förstå mig rätt, men när man bor utomlands inser man hur sjukt mycket mer man har gemensamt med människor från samma land. upplevt ungefär samma saker, har samma världsbild. bara det att kunna uttrycka sig utan att behöva tanka efter vilka ord man ska använda. en trygghet som är svår att förklara. knäppt men sant.

bästa nya dansmusiken

Rebecca & Fiona – Jane Doe
Rihanna – We Found Love

träninsgvärk

träningsvärken i benen sitter fint idag. kom nyss hem från ett ryggpass. tanken är att jag ska hinna med mage och armar också innan veckan är slut. (och köra de fyra passen varje vecka) kommer inte komma upp ur sängen på lördag!? jaja. sjukt kul att de har både musik och tv inbyggt i träningscyklarna på gymmet. en sån skärm man har på långflygningar, ni vet. well lite träningssurr är allt ni får nöja er med tills vidare. börjar jobba nu! puss.

måndag

varit i ishallen med lillkillen idag. hyrde sämsta skridskorna jag nånsin haft på mig. skulle gissa på att de var slipade senast för sju år sedan. men det var kul ändå. kände mig lite hemma lixx. är rätt slut nu, har varit fullt spring hela dagen. samt att jag körde ett benstyrkepass imorse. inne på face och glider runt. det är helt sjukt hur medveten man blir om allt man har där hemma när man befinner sig så här långt borta. längtar tills vi ses igen mina vänner.

trees of green and skies of blue

känner mig lycklig . idag är det söndag, min dag i veckan. har precis varit nere och ätit middag med familjen, härligt avslappnat med home deliverd pizza, diet coke och dåliga skämt. unnar mig några bitar av min chokladkaka med kola inuti som låg i min välkomstlåda. dessförinnan har jag varit ute och promenerat i solen, fotat och druckit smoothie från starbucks samt skypat med en fin människa. imorgon är det måndag. ny vecka, nya äventyr. puss!

en lördag

blev lagom förlöjligad idag. skulle ut och cykla med killarna. de utmanade mig på vem som kunde cykla snabbast. fine, tänkte jag, som är rätt van vid att fara fram på hojen. de vet inte vem de utmanar. när båda två redan satt av på sina cyklar inser jag mitt handikapp. det är 1. en mountainbike (var är min fotbroms lixx?) och 2. min sadel är så långt ner att jag nästan sitter på marken. men, fanns ingen tid att åtgärda problemet. så fanns inte mycket annat att göra än att slänga sig på cykeln. kom rätt mycket efter.... om vi säger så. bjuder på den. käkade lunch på donken. höll på att tuppa av när lillkillen beställde kolasås istället för dipsås till sina nuggets!!! blev lite besviken över att burgarna var precis lika små som hemma. dock stort plus för både choklad och kolasås på glassen!! efter att haft tid till att höja sadeln var färden hem riktigt trivsam. det är så otroligt vackert här! tänk om hösten var så här hemma. ni vet fortfarande den klarblå himlen, gröna, gula och röda löv och skinande sol. enda skillnaden är att termometern här visar 26 grader istället för 9.

ikväll har vi firat en judisk högtid. massa släkt här och fruktansvärt god mat!!! buffé och desert, förstås. 'mätt tjej' supertrevlig stämning, diskuterade läsplattor och drog dåliga skämt. imorgon är jag ledig!!!!
puss.

maggio, oslo, kärlek med andra ord

fick sjuka cravingsen på att lyssna på maggios senaste platta. den har väl spelats ca 748314093490 gånger i mina lurar sedan den släpptes. men det är SÅ mycket tankar, känslor och minnen förknippade med alla de där låtarna att jag helt enkelt inte pallat lyssna på dom i och med flytten hit. tillräckligt mycket att tänka på som det är, liksom. iallafall, drog på Veronica Maggio – Inga kläder på högsta volym i lurarna, blundade och befann mig åter på neuberggata 24b. kunde inte låta bli att gå tillbaka och läsa alla inlägg från maj i år. älskade jävla olso alltså <3 min förälskelse i den staden kommer nog vara för evigt. ni oslobor som läser detta, i love you!!! never forget

fredag

lugn dag på jobbet. killarna har varit lediga från skolan. täffat sina vänner och tittat på film. kände mig lite för mycket som någon från desperate housewifes när jag tog ut pizzan ur ugnen och ropade 'dinner's ready guys!' haha

,

Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Skrillex Remix
Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Radio Edit

dresses

hjälpte sandra leta klänningar till en röda mattan-fest hon ska på snart. ville ha allihopa själv!!!! tänkte svart, vitt, rosa, ljusgult. gossip girl, carrie i andra satc-filmen. långklänningar, oneshoulder, snygga ryggar/urringningar. här är de jag tyckte mest om:


cheers to the freakin' weekend


behöver jag säga att jag saknar mina älskade vänner!? då menar jag förstås de fantastiska tjejerna på bilden, men även en hel hög andra människor i sverige och norge. blir så glad över era små meddelande. hur mycket betyder det inte att ha människor som säger 'det finns ingenting du inte klarar'!? lyssnar på
Rihanna – Cheers (Drink To That) och önskar jag kunde flyga hit er allihop så vi kunde skåla in helgen tillsammans i solen. you're the best!!

new friends

lycklig tjej!! smsade precis med en jättetrevlig svensk tjej som informerade om att det bor en hel del svenskar i området. fint. behöver nån att snacka skit med!!

driving

slängde på mig brillorna, satte mig bakom ratten och drog på radion på högsta volym. finns inget bättre än att köra bil med hög musik när solen skiner!?


skön morgon

lyssnar på james morrison, äter potatispannkakor med keso och skriver en lista på vilken mat barnen gillar. solen skiner och det är redan 14 grader ute.

morning!

kom precis hem från ett pass på gymmet med en PT. är glad om jag kan gå imorgon!! var vettskrämd innan men det var skitkul. han var hur duktig som helst. blev förvånad över att styrketräningen är viktigare än konditionsträningen när man ska öka förbränningen. nu sitter jag i bikini på bakgården och solar. livet kunde ha varit jobbigare.

los angeles

sitter och drömmer mig bort till la. tanja du vill inte ha besök!? haha. tar ju faktiskt bara fyra timmar att flyga och inrikesflygen är inte farligt dyra, så det är ju bara att slänga sig på ett plan så fort jag är ledig! 


gårdagens

boots topshop, bralls pieces, linne zara, jeansväst hm, brills lindex.

howdy

är så sjukt varmt här idag!? över tjugo plus och stekande sol. trots att löven på träden redan är både gula och röda. jaja, klagar inte. drar på mig shortsen och njuter. var nyss ute och promenerade med en trevlig tjej från finland som heter nina. hittade en golfbana gömd mitt i förorten. med ett par porschar (porsche i plural!?) och så parkerade utanför haha.


just nu

Maria Mena – Viktoria
The Kooks – Junk Of The Heart (Happy)
Montt Mardié – Dancing shoes
Moto Boy – Young love
Eddie Vedder – Hard Sun
Lovisa Negga – Kärlek Eller Inbillning
Tegan And Sara – Alligator

ekorrarna och jag

säger hej från en solig förort nära chicago!!


,


sunday times

peppar mig själv med min grymma the party don't start until i walk i-lista.
har inte fattat att jag gör det här. att jag faktiskt är här.
när avresedagen kom var det liksom ok, here we go. nu kastarjag mig in i det här
för nu har dagen kommit. det slog mig idag, att jag faktiskt fyllt i alla
ansökningspapper, hittat en familj och flugit hit. det är helt sjuk.
är inne på mitt andra år utomlands. herregud vad jag lär mig saker och tib
började dagen med skypemaraton. först ut, mammie och pappie. next up, mina underbara exsambos samt vår lilla dansk som var på besök i oslo (du vet att allting är som det ska när jag bara behöver säga sumpgas och läspa för att sonja ska börja asgarva. -internt.) och sist men inte minst taylor lautner i anneberg haha. sen blev det som sagt en promenad och därefter en amazing söndagsmiddag. grillad stek, stenugnsbakat bröd med olivolja, varm zuccini, sötpotatis och äppelcider. och varm chokladsufflé till efterrätt, nammiiiii.

har inte fattat att jag gör det här. att jag faktiskt är här. när avresedagen kom var det liksom ok, here we go. nu kastar jag mig in i det här, för nu har dagen kommit. det slog mig först idag, att jag faktiskt fyllt i alla ansökningspapper, hittat en familj och flugit hit. det är helt sjukt. är inne på mitt andra år utomlands. herregud vad jag lär mig saker och ting. var inne och kollade arkivet från februari i år, vilka tider alltså. oslo in my <3
nu peppar jag kommande veckan med min grymma the party don't start until i walk in-lista. ska bara försöka komma in i allt, träffa nya människor och komma igång med träningen.
ta hand om er, puss.

ajaj jag är redo

solen lyser och jag är på väg ut på promenad. lyssnar på kapten röd och känner mig redo för nya utmaningar.


come let's pray for the weekend babe

myslördag med minsta pojken. bakat cookies och druckit varm choklad.
mamman i huset sorterade även sin garderob idag vilket resulterade i att
jag fick bland annat en kashmirtröja och skitsnygga skinnboots med nitar.
har även hunnit med att öva fickparkering. gick finemang!
haft myslördag med minsta pojken. dvs bakat cookies och druckit varm choklad. mamman i huset sorterade även sin garderob vilket resulterade i att jag fick bland annat en kashmirtröja och ett par skitsnygga skinnboots med nitar. hann med att öva fickparkering också. gick finemang!

hemlängtan

läser elins blogg (adventureinlaketahoe.bloggparken.se) och det känns åtminstone bra att inte vara den enda med ont i hjärtat. det finns stunder då man frågar sig själv vad i all världen man gör här när man skulle kunna vara hemma med alla man älskar.