söndag

hej.
mår pyton idag. igår vart det fest. idag är det mest en enda röra i mitt huvud. but i'll survive. så har det gått en hel vecka efter lovet.. har varit en bra vecka faktiskt. kommit igång med saker och ting och varit superduktig och lyckats släpa mig till hela tre träningspass! core, löpning och step/puls. så en riktig skön helg kändes verkligen välförtjänt. dock blev den kanske inte lika livad som jag hoppats på. men men. har hunnit med att träffa tjejerna en hel del den här veckan också, tittade in hos malin efter jobbet i tisdags där alla var och hade käkat middag och käkade lite chips och tittade på os. sonja stod för underhållningen! hah. sen har vi hunnit med att fika och lite så med :) imorgon åker sandra och sonja till thailand. blä.

lovet var skönt. jag sov mest hela tiden! välbehövligt. jag hann ju som sagt med frisören och lite fest också. och en heldag på snowboarden i kisa med malin! det var riktigt kul faktiskt. såg bridget jones och åt kladdkaka med ida en kväll. bridget är verkligen min själsfrände alltså. hon och lotta på bråkmakargatan.


nä. sängen väntar
over & out

i want a bad, bad romance

tror jag har blivit en bad girl. jag är konstant partypepp. och börjar förstå vad de som säger att sex, drugs and rock'n'roll är livet menar. hah. idag har jag dansat framför spegeln och låtsats att jag är maja i sounds. hon är nog den coolaste jag vet. för övrigt har jag börjat rådigga STARSTRUKK med 3OH!3 & katy perry. bara så ni vet.

idag har jag mest ägnat dagen åt facebook, sex and the city, mat och att sitta hos frisören. har nästan bilvit blond igen! hatade det de första fem minutrarna. sen började jag älska det. humörsvängningar? yes, that's me. på ett sätt känner jag inte igen mig själv, på ett annat känns det vant. har ju haft lugg och typ den här hårfärgen innan så så konstigt borde det ju inte kännas.. jaja. ska sluta överanalysera och låta er tycka själva istället. orkar dock inte ladda upp nån bild här. ni får kolla facebook. jaja. nu ska jag nana kudden istället för att göra allt jag borde göra.
natti!


winter

nu har det gått en hel vinter. nästan. snön ligger ju fortfarande kvar fast det är februari. februari 2010.
det är alla hjärtans dag idag. och jag vaknade upp bredvid en söt typ imorse. resten av dagen har jag nästan bara sovit. för övrigt har jag världens bästa föräldrar. som alltid ställer upp för mig. jag älskar er verkligen. imorse kom mamma in med en alla hjärtans dag-påse innehållande underkläder, en marabou sensation och pengar till att hyra snowboard+liftkort. igår var det björn rosenström på hotellet. galet. galet kul. jag hade peppat upp med att städa med sounds på högsta volym hela dagen. och gissa vad de spelade på hotellet!? living in america! galet. nu är jag är i stort behov av skvaller och fika med mina kära vänner. men becks och lina är i australien och sonja och sandra i fjällen. som tur är är malin och ida hemma :) och imorgon börjar mitt sportlov! great! förhoppningsvis blir det mer update i veckan :)
puss!