fredagkväll

imorgon vid den här tiden är jag i turkiet. hjälp! resefeber. det känns som om jag inte riktigt kan sitta still. kan verkligen inte lugna ner mig och det kryper i hela kroppen. tusen tankar flyger i huvudet. har jag verkligen koll på allt nu? känns knappast så. 

igårkväll var vi i alla fall hos sonja. det blev ingen vinkväll. men däremot en väldigt mysig kväll med mina allra bästa vänner! vi fick för oss att skicka in ett brev till bonde söker fru! haha, kenneth blev den lyckliga. och malin offret (; idag har jag irrat runt, försökt fixa klart allting, varit och ätit på sunrise med mamma och pappa, satt in lite pengar på banken osv. det är så mycket tankar nu så att man inte riktigt fattar vad som händer. det går så fort att man inte hinner med. jag kan inte fatta att det är min tur att åka på studentresa nu. det man var så avundsjuk på när man gick i ettan. allt verkade så stort, så häftigt, så kul och SÅ LÅNGT BORT. och nu är det här. redan! kan inte fatta. de här tre åren har gått så fort så jag vet inte vad. tror jag ska gå och lägga mig nu. försöka komma ikapp verkligheten. och bara njuta!

vi ses i alanya! 

sp06a!

i tisdags när nästan alla i klassen höll sina högtidstal på svenskalektionen blev jag lite extra glad i hjärtat. för det första för att alla hade så himla fina tal och verkligen visade sina bästa sidor. och för det andra för att de som höll tal till klassen verkligen fick fram känslan av hur kul vi haft och hur mycket vi gjort som man aldrig kommer att glömma. tillsammans har vi skrattat och tillsammans har vi kämpat :) och nu är det snart över. vi har då verkligen alla sorters typer av människor i vår klass. and i like it! you're really great! och förresten, om jag glömt nämna det, så vann vi den årliga skattjakten! men vem hade egentligen förväntat sig nåt annat? (;


kan det bli bättre!?

ALLT i skolan är klart! studenten närmar sig med stormsteg och det lär bli party! men först, en vecka i alanya! massa sol, vänner och party! bara ta hand om sig själv och relaxa efter den här tuffa perioden i skolan, belöna oss själva för allt vi klarat den här terminen och under våra tolv år i skolan! HALLELUJA! :D

 

sol & sommar

yes. torsdag förmiddag och solen skiner. kristi himmels färdsdag idag, vilket innebär; ledighet! men jag känner mig lagom stressad i alla fall. allt inför resan måste fixas. och inför balen och studenten. eftersom det kommer nästan direkt efter att vi kommer hem. men åhh, vad kul det ska bli!! pirr pirr i magen :D nu är det verkligen vår tur!

den här veckan har ju gått så fort att man knappt hunnit blinka. när jag kom hem från skolan i tisdags var jag helt slut! och inte konstigt var det, men tanke på allt jag lyckats åstadkomma den dagen och veckorna innan. det har varit så JÄKLA mycket plugg! kan inte fatta att jag klarat det :) men det har jag! och nu är det fan över! :D har inte fattat det heller. allt som har varit så jobbigt, allt man kämpat med, nu är det avklarat! lyckokänsla i magen! :) i tisdags höll jag mitt högtidstal. har vhaft ångest inför det hur länge som helst så är verkligen glad att det gick så bra :) höll till mina kära vänner så det är väl inte mer än rätt att jag lägger ut det här senare så att ni får höra hur bra ni är :) jag och ida klarade även ut vår rättskunskapredovisning! yeah. på tisdagkvällen firade jag och mammie med tacos!  

efter skolan i tisdags var jag som sagt helt slut, men samtdigt väldigt sugen på att börja tagga till inför allt roligt som väntar! sugen på att umgås, festa och bara ha roligt! så det + att förbereda massa saker + att ta det lite lungt för att återhämta mig tänker jag ägna mig åt de här lediga dagarna innan vi drar :)

igår var det onsdag och första dagen utan skolarbete. istället stod det dansträning inför balen på schemat 13.00-15.00. foxtrot fick vi lära oss och det var minst sagt underhållande! resten av dagen ägnade jag åt att fika med vänner, lämna in skåpsnyckeln, handla pärlor som ska sys fast på min klänning (SJUKT SVÅRT!! beslutsångest och panik x1000), käka anton berg-choklad och läsa veckorevyn :) på kvällen gick jag till ida och möttes av två soffpotatisar som stängt in sig i källaren för att titta på vänner :b drog dock ut dem i det fina vädret för en promenad :D slutade med att vi insåg hur tragiskt allt folk som hänger ute på eksjös gator är. så vi gick hem och tittade på spiderman. mys! :)

ikväll är det vinkväll hos sonja som gäller! så då hoppas jag verkligen att alla brudar orkar ta och släpa sig dit!! (vet redan att ida inte kan för att hon ska fira sin pojkväns 20-årsdag, börjar ju bra.. :b) men ni andra får faktiskt ta och komma!! :)

bye,.


den här cykeln kanske vore nåt till balen jonna? (;

zara.


svårt

förra veckan var verkligen en jättejobbig vecka. och jag har haft det riktigt tufft på senaste tiden. i söndags var jag riktigt riktigt ledsen. när jag tagit mig igenom den kvällen så tänkte jag till. för jag kände att jag inte orkar vara ledsen längre. och jag insåg att jag helt plötsligt blivit olycklig. för att en sak i mitt liv har gått snett har allt annat positivt liksom bara försvunnit. och så tänker inte jag låta det vara längre! för jag kan faktiskt bestämma själv hur jag vill se på saker och ting. så från och med nu tänker inte jag längre gå omkring och vara olycklig. jag förtjänar bättre! 

förra helgen

tänkte skriva lite om förra helgen. upptäckte att jag tagit massa bilder då, men det har vart dåligt med skrivande.

jag älskar fredagar! och förra fredagen, som de flesta andra den senaste tiden, så har jag gått hem från skolan, tagit på mig några riktigt mysiga kläder, gjort massa mat, satt mig framför tvn och bara njutit av att det är fredag!


                               
min älskade mysdress! :)             maat & desperate housewifes (;

lördagen började jag med att ta en promenad till stan. planen var att chilla lite och umgås med mig själv (; så jag gick och köpte en magnum och njöt i solen! :) riktigt härligt faktiskt. och magnum classic måste nog vara den mest underskattade glassen från min sida! inte ätit den på 100 år för att jag tyckt den är tråkig, men den är sjukt god ju! när jag kom hem hade mamma visst varit i jönköping och shoppat åt mig. sånt gillar vi! ett badlakan, ett vitt tublinne, duschkräm i reseförpackning och nipple covers. haha. perfekt till resan! :) jag blev lite inspirerad och började fundera på vad jag skulle ha med mig till alanya, det hela slutade med en halvpackad resväska. på eftermiddagen duschade jag, provade min balklänning och åkte därefter till min halvsysters sommarstuga ute i grimstorp. firade min systerdotter som fyllde 10 :) och lärde hennes 2-åriga lillebror elias att säga gräsklippare :) aw, min söting :) 


glass-glassiiigt

på kvällen var jag hos lina med henne, sandra och sonja och tittade på eurovision. "i'm in löööve with a fairytale" har etsat sig fast på hjärnan sen dess! helt okej låt faktiskt. gick ju mindre bra för malena dock. tyckte faktiskt hon var rätt ball, men låten var väl kanske inte top nodge. jag hejade på azerbadjan! always in my heart.. lalala. den var bra :)


söta killar går alltid hem..
och hans ögon var det ju verkligen inget fel på! 

såg nån som fått idén att lära måns spela fiol och skicka honom nästa år. haha, det vore allt nåt (;

that's what friends are for


cause' i am a superwoman. yes i am - yes she is

ett stort grattis till min kära vän rebecka som fyller hela 19 år idag!! :)
hoppas du fått nåt fint och haft en härlig dag :)

idag har jag faktiskt lyckats hålla mig positiv hela dagen.
och skrivit klart ett tal som jag tycker är ganska bra.
det är jag stolt över :)

jag tittade lite på söndagsparty med filip och fredrik innan när jag åt. spelade nämligen in det igår. tycker dom har varit lite väl skrikiga innan men just det här avsnittet var sjukt kul! gästerna var cristin som spelar charlotte i satc, carson från fab 5, johan palm, charlotte perelli och "roj och roger" från macken! helt galen blandning och så roligt att jag skrattande konstant. carson gjorde en makeover på johan palm som efteråt tyckte att han såg lite för mycket ut som en stekare. haha! och cristine var verkligen som tjejerna är i satc är på riktigt, ja inte lika pryd som charlotte kanske, men ja, ni fattar. eller kanske inte. men det var sjukt kul alltihop i alla fall! dessutom utmanade tjejerna filip och fredrik på race i höga klackar! ja, alla borde se det avsnittet helt enkelt.. :)

jag kom på idag att jag saknar konståkningen. jag gick upp i det så himla mycket när jag höll på och la ner så himla mycket tid. det blev tråkigt till slut. men jag saknar det. saknar att vara så mitt uppe i någonting och lägga ner hela sin själ i det. det är en härlig känsla. och det är en härlig känsla att glida snabbt snabbt över isen till sin favoritmusik och hoppa höga hopp som man klarar av att landa.. åhh abstinens. saknar till och med att göra piruetter!

och en sak till, tänk vad lite musik kan göra! när jag kom hem från en promenad innan lyste den rödgula solen som precis höll på att gå ner rakt in i mitt fönster och jag fick sån himla lust att lyssna på "för kärlekens skull" med ted gärdestad. verkligen en av världens finaste låtar. så la jag mig bara på golvet och andades djupt och blev sådär avslappnad som man bara kan bli när man har tränat och lyssnar på lugn musik. i like!

och superwoman med alicia keys måste vara den mest peppande låten ever!
try it when you feel down girls!

nehe, nu måste jag verkligen sova.
godnatt.-

(EN skoldag kvar!!! sinnes!)

sunday evening

sitter framför datorn igen
har spotify på
och helt plötsligt börjar introt till en låt som får det att kännas i hjärtat spelas
min gråtmekanism sattes automatiskt igång
och jag känner mig helt utmattad
jag har varit helt hopplös idag
ingen ork
håller på att bli sjuk tror jag
har en massa jag vill skriva här
men det blir visst aldrig av
för jag tar inte tag i plugget som måste göras först
och så får jag ångest
och så måste jag skriva här i alla fall
fast om nåt tråkigt
dåligt mönster
måste ändras
ledsen att alla inlägg är sorgsna låttexter eller liknande
förhoppningsvis kommer det att ändras inom en snar framtid
men först, gråtlåtarnas gråtlåt:
(det gör ju ont i hjärtat)


en sekund blir till år
och regnet det slår
mot fönstret, som hjärtat för dig
vi fick en minut, sen tog pengarna slut
jag hann aldrig säga
jag saknar dig och jag lovar
du finns här inom mig


jag vet, om du orkar att vänta
jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
för oss, bara du och jag
jag vet, jag känner din längtan
jag ber dig tro på mitt ord
 det enda jag vill är att få vara där du är


långt bort härifrån
dit jag inte kan nå
går dina dagar förbi
men månen ger ljus i en natt utan slut
försöker att säga
jag saknar dig och jag lovar
du finns här inom mig


jag vet, om du orkar att vänta
jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid,
för oss, bara du och jag
jag vet, jag känner din längtan
jag ber dig tro på mitt ord
det enda jag vill är att få vara där du är

oh crap

FAN -.- dålig morgon/förmiddag! vaknade med världens huvudvärk och det har inte blivit bättre. den gigantiska blåsan i min mun tar upp 50% av min energi! jag orkar ingenting. jag borde plugga och gå ut och springa. eller åtminstone få vara lite glad och njuta av helgen. hur kan man vara så irriterad? pms?

...

simple plan


in a perfect world
this could never happen
in a perfect world
you'd still be here
and it makes no sense
I could just pick up the pieces
but to you
this means nothing
nothing at all


.



I'm no superman

Göteborg

slänger in ett blogginlägg innan jag går och lägger mig. har missat att skriva om alla saker som hänt den senaste tiden. dessutom klagade bloggnörden lina igår på för dålig uppdatering. så jag tänkte ta och skärpa mig. det är inte bloggtorka som råder, utan tvärt om, det händer för mycket saker och det finns för lite tid för att hinna skriva!

har haft en riktigt dålig dag idag. men nu är den över och bortglömd. imorgon ska jag åka till jönköping med mamma. det blir roligt. fast jag stör mig på henne alldeles för ofta så är hon bäst, egentligen. trots den jobbiga dagen har jag varit duktig och gått en lång promenad och pluggat på naturkunskapen. skickade även över ett sms till sandra som jag inte träffat på sjukt länge! sa åt henne att krya på sig för att vi snart ska till alanya och fick ett otroligt peppande sms tillbaka! :) you're great!

jag har ju lovat nån gång för ett tag sen att jag skulle skriva lite om när vi var i göteborg också. det var en riktigt härlig dag faktiskt. bussen gick klockan 8.00 från juventum och jag, henric, mamma och pappa åkte med. vi startade dagen i nordstan, fortsatte till stan och lagerhaus och lite andra trevliga butiker innan vi mötte upp min storebror och hans flickvän. han hade fått behålla jobbet och tittande för närvarande på ny bil! :) snäll storebror som jag har så bjöd han allihopa på fika. kanelsnäcka och smoothie! yummi! :)
 
sen irrade jag och henric runt på stan ett tag till. jag var jättestressad för att jag hittade massa saker som min plånbok inte tillät och inget som jag verkligen behövde. så jag hade lite svårt att njuta av den shoppingrundan. den hade gärna fått pågå några timmar till så man sluppit stressa, men eftersom bussen gick hem redan vid 18.00 så ville vi hinna spendera lite tid på liseberg också. till slut blev det i alla fall ett par rätt coola rosa solbrillor med spegelglas från bikbok. (syns på min visningsbild och bild nedanför) och henric hittade ett par jättefina röda skor på zara! (lovar att han bara köpte dem för att en snygg tjej tyckte att de var sååå fina på honom! haha, nejdå)

vi begav oss i alla fall vidare mot liseberg, plankade på en spårvagn och var framme på fem minuter (; och till vår stora förvåning var det knappt några köer alls trots att det var premiärdagen! så jag och henric taggade till, köpte åkband och lämnade över shoppingkassarna till mamma. alla träd hade slått ut och det var helt underbart väder. så himla fint! vi åkte det mesta och jag blev lite mer illamående än vad jag brukar. balder var inget kul alls. men lisebergsbanan var mycket roligare än vanligt! (kanske för att vi åkte den först och satt längst bak) och mina favoriter uppswinget och spinrock var lika oslagbart härliga som vanligt! lycka! under tiden vi åkte karusell, käkade flötiga hamburgare och mjukglass hade pappa för första gången gått och lyckats vinna en såndär stor chokladgrej! typ 3 kg plopp! yee. sen begav vi oss hemåt. riktigt lyckad dag! tacka mammie som anmälde oss till bussresan och betalade åkband och grejer och henric för trevlig sällskap! 

        
jag under fikan                       snygga i spegelhallen!   

har en hel massa andra grejer att skriva om också. men det får faktiskt bli en annan gång.
ha det bra allihopa! :)
kraaaaamar :)

and you're not coming back, i've got a reason to cry.

it isn't getting better


life sucks

jag kommer aldrig orka leva upp till alla krav som ställs

jag är så besviken på mig själv

och så less på allt


och jag kommer inte över dig

aldrig


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå när du inte ser på

och genomskinligt grå

blir jag utan dina andetag


jag saknar tröst

någon som lyssnar

och någon som alltid förstår

känslan av att en så underbart fin person som du älskar mig och vill vara med mig går aldrig att ersätta


jag visste väl att det var för bra för att vara sant
att en person jag verkligen tycker om skulle vilja ha mig i sitt liv

jag fixar inte det här

 inte utan dig


so boys, lay low.. because girls don't always wanna have fun

gaahh
när jag redan är skitstressad
så kommer sånnahär extra SKITsaker att oroa sig över!
det får mig att bryta ihop!
varför just nu när skolan är lika med döden!?
det är fan inte rättvist
men nu ska jag sluta gnälla och ta tag i nånting


mer positiva inlägg kommer..
lovar

only love can break your heart

wish you were here to turn darkness in to light
if you were here tonight
i find a million ways to say i love you
sing a million songs to make you smile
but i can't turn back time
and i can't make you mine
it's impossible


impossible - måns zelmerlöw. min absoluta favoritlåt just nu.

lively up your monday!

ikväll har jag lyssnat på måns nya härliga platta, dansat, låtit solen skina in genom fönstret, provat min fina balklänning (jag älskar tyget och den kommer bli så himla fin:)), pluggat internationell ekonomi och diskuterat sommarjobbet med min chef :) det kommer bli tufft, men jag kommer att tjäna a lot of money. och det kommer att bli en bra erfarenhet.
nu bara längtar jag till sommaren och studenten! :D det känns härligt :) hoppas ni känner detsamma! :)