zara




i fredags



det är så jag säger det - håkan hellström
nej, det går inte att inte gråta. för ärligt talat..

och världen förtjänar inte dig
för du är det finaste jag vet
när allt annat här är falskt och fel


och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet


och allt roligt börjar och slutar med
att vi är nere och ute igen
men vad behöver vi egentligen
jag vänder om
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går bredvid
och det är så jag säger det


världen förtjänar inte dig, du är det finaste jag vet och så länge jag har dig är allt bra. kan det någonsin finnas en finare låt med finare budskap? svar nej. jag säger som håkan, den här låten är till min älskade. och när man då hör den här låten, live dessutom, tänker på den personen, är ytterst töntig och oroar sig för att flygplanet han snart sitter i ska störta.. är det konstigt att man gråter? av alla låtar jag någonsin hört är den här förmodligen den som har betytt mest för mig. jag förknippar den med viktiga människor i mitt liv. jag har sjungit med i den och tänkt på louise. min bästa vän under en period på högstadiet, min bästa vän från stockholm, stockholm som låg och ligger alldeles för långt bort. jag har sjungit med i den och tänkt på en del andra vänner som betytt och betyder mycket för mig. och jag har förstås sjungit med i den och tänkt på henric. min fina henric. och ibland när jag varit ledsen och känt att ingen kunnat trösta mig, så har jag sjungit med och tänkt på håkan, för att hans musik ibland var det enda som kunde trösta mig. tack håkan. du är så fin.

mr. saturday



yes. mr. saturday är här igen.
saturday night redan.

idag har varit en underbar dag :) gick upp tidigt för att åka till vetlanda med världens bästa tjejer! :) dunkade plåt som in i norden och höstshoppade loss :D jag tycker om er <3
var sjukt taggad för utgång och velvet innan idag, men nu är jag mest trött. och så saknar jag henric. min fina henric <3 lyssnar på säkert. eller annika norlin som hon heter. så bra.

"är du fortfarande arg? kan du fortfarande läsa mig? jag brukade skrika och gråta och spy. men det fanns dar, jag minns dem än, dem bästa nånsin. är du fortfarande arg?"


men nu ska jag nog ta mig ett bad, raka benen och skrubba mig lite. smörja in mig, klä på mig, sminka mig och fixa håret :) sen ska jag till malin och peppa upp igen :)
we're gonna rock down to electric avenue, and then we take it higher ;)
för man lever ju bara en gång ;)

jag klarade det!!

jajaja!!! :DD jag klarade det!
G på matteprovet :D

musik musik musik

lovers are lonley - timo räisänen
shine on - the kooks
är du fortfarande arg - säkert
winter - josh radin
bridge over toubled water - simon and garfunkel
tro - marie fredriksson
viva la vida - coldplay
som jag hade dig förut - melissa horn & lars winnerbäck
everybody hurts - REM
nästan perfekt - lars winnerbäck
jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din - håkan hellström
statues - foo fighters
swing life away - rise against

nu var jag generös!
höstmysmusik for sure.
ladda ner - lyssna - mys!

choklad och annat

höst med sol kan visst vara ganska mysigt. det är det nu. tittar ut genom fönstret och ser hur fint solstrålarna faller på de gula löven. happiness. borde gå ut och gå en promenad. höst med bra musik, trevliga msn-konversationer, sol som sagt, och choklad, kan vara riktigt mysigt! fast man är lite ensam. höst med tvmys och sånt :) och med en älskad henric i bakhuvudet hela tiden :) <3 förresten.. så är min chokladkaka lite mindre nu.. han får vara glad om det finns något kvar nästa gång han besöker mig.. choklad är så jävla gott! (jag tror jag är typ hög på det) och ikväll är det gossip girl! :D nån som joinar titta? :)

fan. coldplay, håkan, solen och henric gör mig lycklig! :D
wonderful


idag har jag varit duktig!

ja, som sagt.
nu känner jag mig duktig.

- tre timmars mattepluggande (hoppas det ger utdelning, är inte helt säker på det)

- varit ute och sprungit i massa affärer med företaget som för övrigt går jättebra just nu

- skrivit klart min labbrapport, och i alla fall jag tycker att den låter hyfsat smart (inte så säker på att jag och eva-marie delar den uppfattningen men ;b)

:DD


flyt

heej!
idag är det onsdag och vi gillar't! :D började med samling i skolan klockan åtta tillsammans med alla samhäll-ekonomitreor. fick lite information av världens skönaste pernilla ;) innan vi fick gå iväg och jobba självständigt. för min, malins och idas del innebar det att sitta i matsalen, repetera lite matte inför provet imorgon, diskutera och fika. klockan tio begav vi oss ut på stan för att prata med alla affärer som ska medverka på modevisningen i vår show. vi hade flyt idag! de allra flesta var positivt inställda och ville vara med! :D för att fira blev det lunch på sunrise istället för potatisbullar. sonja anslöt sig också. mycket trevligt! mina vänner är bra! :) sedan var jag klantig som vanligt, och tappade min ena vante. så att malin och ida hade något att skratta åt. sjukt soft skoldag var det iallafall!

nu är jag hemma och lyssnar på världens härligaste timo :D ska strax burra in mig i duntäcket, känna mig duktig och plugga matte! :D eller kanske.. inte känna mig så värst duktig. men vadtusan, jag måste klara provet imorgon!
ikväll bllir det film med världens bästa pojkvän :)
take care :)
z

i'm not what i used to be

i'm not what i used to be
a duracel kanin
that's energy in swedish

det är mycket nu
väldigt mycket


det är matteprov, potensfunktioner hit och maximipunkter dit,
det är ett uf-företag, det är labbrapporter och böcker,
det är körkortet och det är träning, det är krönika till tidningen,
det är.. bara så sjukt mycket.
och som om det inte skulle vara nog med det
så går man runt och funderar på vad man egentligen vill göra
och vill vara bäst på allt


det är som sagt mycket nu
väldigt mycket

håkan hellström, finfina du.