hjärtan

är så lycklig över mina vänner. har suttit och pratat och ätit trerätters med bästa damerna hos mig ikväll. livet alltså. så himla fint när det är så här bra!
blev en mysig fika, med regnet ösandes ner utanför, igår med lovisa. sen åkte vi hem, tog en powernap, peppade upp med jordgubbar och öl och åkte till ett ganska nyöppnat ställe på lökka. alltså, herregud så kul vi hade. just sayin. kvällen slutade med att vi plockade syrener i en park. och, så gick det skitbra idag på jobbet trots två timmars sömn.
happy girl in a happy world


mors dag



hade gärna varit hemma, köpt blommor och ätit en god lunch med mamma idag.
jag älskar dig.

i'm on the edge of glory

vet ni vad jag tänkte nyss!? 'vad fantastiskt det är att det är helg så ofta' haha, hur många gånger har man tänkt så liksom? måste vara ett tecken på att man mår bra. fredagar brukar vara så härliga men i fredags regnade det, gick skit på jobbet och istället för afterwork gick jag till gymmet och cyklade en mil. men nu har som sagt helgstämningen infunnit sig. bion skulle egentligen varit i 3d, men det fungerade inte så vi fick varsin gratisbiljett = hangover 2 nästa vecka!! glad tjej!! ligger och lyssnar på gagas nya låt, grym ju. (Lady Gaga – The Edge Of Glory)
ha det fint hörni!

lycklig!

har tillbringat kvällen tillsammans med sonja och världens snyggaste man. yes, jag menar jack sparrow. man blev ju inte mindre sugen på honom när penelope cruz var framme och tafsade, haha. älskar pirates-filmerna! vad jag mer älskar är colosseums stora biosalong, den är så häftig. att den dessutom ligger 5 minuter från vår lägenhet är ju inte direkt ett minus eftersom det spöregnar ute. kan även rekommendera bio i onepiece, fantastiskt. åh nu är helgen igång känner jag! imorgon blir det mys med belvis! som jag saknat den donnan. har typ inte setts på en månad!? skamligt. sen blir det utgång på manoloo. livet är inte dumt alltså.
puss!

men puss

fina människor jag träffat under min tid på goexcellent eller :*


,

det här är tamigfan den snyggaste människan jag vet

sommar

dagarna är så långa nu för tiden. älskar att ligga och titta ut på himlen som fortfarande är ljusblå trots att klockan är halv tio.

dör så vacker

A Fine Frenzy – Almost Lover

goodbye my almost lover
goodbye my hopeless dream
i'm trying not to think about you
why can't you just let me be?

so long my luckless romance
my back is turned on you
should've known you'd bring me heartache
almost lovers always do

kvällsmys

jäkligt mysigt att ligga i soffan i mörkret med några ljus tända, äta chokladglass, lyssna på min nya favoritlåt (Ellie Goulding – Your Biggest Mistake), så avfyras plöstligt ett fyrverkeri på den gråblå himlen utanför medan min kära fruga springer runt och gör sig iordning för en liten dejt.
puss <3

harmonisk

just nu känner jag mig harmonisk, fantastisk känsla. sommaren kommer bli så härlig!
vid första åtanken känns det som det finns en risk för att bli rastlös i eksjö efter nio månader i oslo. är trots allt en viss skillnad att inte ha tillgång till allt hela tiden och att alla känner igen dig så fort du går ut. men det är rätt skönt att inte vara i storstad på sommaren. och jag har ganska mycket på schemat, så det kommer nog inte bli några problem. dessutom så hade det inte spelat någon roll var jag tillbringat min sommar så länge jag fick göra det tillsammans med dem jag ska vara med i sommar. jag tänker hänga på stranden jag alltid hängt på tillsammans med sandra, läsa 'the game' och lista ut hur man fångar hunkarna, hänga i linas hus, ha hemmafester, sleepovers, middagar och filmkvällar, äta grillat med mina föräldrar och spela skitgubbe tills nån har förlorat tillräckligt många gånger för att bli småsur, leka med mina syskonbarn, åka och hälsa på mitt absoluta favoritpar malin och tobbe i deras nya lägenhet, glida fram på inlinesen, äta en massa glass.. som sagt, kommer bli fint det här

positiv energi

varit inne och läst lite bloggar, bla cimons och dessutom lyssnat på 'sen en tid tillbaka' med melissa horn typ hundra gånger. känner mig så inspirerad att följa mina drömmar, glöm aldrig hur bra ni är!!

för en fantastisk låt

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c

,


fotboll!

underbar onsdagkväll! har varit ute i kvällssolen och lirat fotboll med ett härligt gäng från jobbet. blåsor under fötterna, pollenallergi och en smäll på knät, men det var det defintivt värt! underbart att röra på sig, vara ute i försommarvädret och hänga med sköna människor. varför gör man inte sånt oftare!? nu; veronica maggio och chill i soffan med tjejerna, snart movietime! hade ruth över på besök en sväng efter jobbet, vi käkade ben'n'jerrys och snackade skit. life's wonderful!

tröttis

joråmensatte. jag är så jävla trött. ser förmodligen ut som världens mupp i onepiecen med hörlurarna på. det är så skönt att ligga i soffan, käka mackor och chilla. vart inne på bloggkommentatorerna osv och läst allas syn på cirkusen med 'blåsta generationen'-artikeln. det är väldigt kul att debattera, men man blir ju helt slut av alla åsikter. iallafall jag som också i vanliga fall har tusen saker flygandes runt i skallen, som jag sällan får ordning på. känner mig lite nere faktiskt.. det är ju sjukt hur man kan göra det när man har det så bra. men jag tror man bara måste det ibland. även om det inte finns någon speciell anledning. det var nog allt jag hade att säga ikväll.
kärlek <3

mad world

mysig kväll. slut i hela kroppen efter träningen. ligger i soffan, käkar fil med torkad ananas och valnötter, dricker brämhults (yumm-ee!) och tittar på ratatouille med sonja.
hon fick just reda på att en kille, som är ett år äldre än oss, som hon träffade förra året har fått cancer. det är en sjuk värld. men det är såhär det är, sånt som händer varje dag. du tänker att 'det händer inte mig', men plötsligt dyker det upp i närheten. så ta hand om er, och varandra och lev varje minut.
peace <3

baby you're a firework

livet är ju bra fint iallafall. ibland kan det vara underbart att göra ingenting i två dagar. dock har jag världens överskottsenergi och känner mig smått översocial efter den ovanligt lugna helgen. men, jag är så lycklig. mitt liv är så bra. idag bestämde jag att jag drar till grekland en sväng om tre veckor. nu ska jag ut och springa en runda!
puss på er!!


åsikter

klickade mig in på blondinbellas blogg och fick se länken till aftonbladets artikel 'den blåsta generationen' som syftar på oss födda på 80-90talet. suttit och funderat på den en bra stund. tittade på hanna pees kommentar och hon sammanfattade mina tankar väldigt bra. hanna pee är min idol, typ.
http://hanapee.blogg.se/2011/may/godmorgon-with-loooove.html

ensamtid

gick ner och drack ett glas rosé med ida och sonja. mycket mysigt. de skulle vidare men jag var rätt hungrig och kände mer för att ha lägenheten för mig själv en stund, så jag köpte en hamburgare och chokladmilkshake och gick hem och satte på notting hill <3

,


en lördag

ligger raklång i soffan, stirrar upp på kristallkronan i taket och sjunger med i 'snälla bli min' medan sonja sitter på en leopardfilt på golvet och målar tavlor.

today i don't feel like doing anything

haha, när jag skrev rubriken blev jag sugen på att höra 'lazy song' så klickade mig in på youtube, och alltså videon!! så bra. haha, ni måste gå in och titta.
sitter och tittar på glamourama (som vanligt). har bara två avsnitt kvar nu, men iallafall, tittar på det avsnittet när tjejerna är i riga. kan inte låta bli att le åt deras galna festnatt, längtar så till malta med brudarna. kommer bli fantastiskt! käkar frulle också.. klockan tre, haha. kan inte beskriva hur skönt det var att sova till klockan två idag.

favoritsaker

vad som gör mitt liv lite roligare just nu:
- min onepiece
- hemlagad pasta carbonara
- veronica maggio
- videkvistarna i vårt vardagsrum som aldrig vissnar
- ben'n'jerrys
- min nya gula klänning
- glamourama

låter aldrig sinnena vila

varit d-ö-d de senaste dagarna. kommit fram till att jag vill gå på dejt. nån av mina vänner borde ju kunna vaska fram nån snygg singelkille kan man tycka? för övrigt börjar jag verkligen trivas i nya lägenheten, älskar snetaken, takfönstren, utsikten över takåsarna, hur mysigt det är när regndropparna smattrar mot rutorna, tryggheten i att ha fina människor omkring mig när jag går och lägger mig. har som sagt lite smått ångest samt känner mig lite småstressad över att lämna oslo snart. känner precis som innan jul att jag helst vill stanna tiden en stund. längtar till det som kommer men vill inte lämna det som är. verkligt lyxproblem i och för sig.

idag blev det en mysig liten after work med cola och tacobuffé efter jobbet. nu ligger jag i soffan och käkar upp det sista av glassen. helgens enda planer är att se pirates 4 på bio. sjukt skönt.
take care!

glass är tamejtusan kärlek

måste bara flika in med en liten rapport angående nya ben'n'jerrys-smaken nordic water peace. gräddglass, chokladsås, chokladcookiebitar och chokladpeacetecken. magisk!!

sjuttonde maj med gänget


snälla bli min

jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära, bara en minut
är det nu, nu som det tar slutkan inte räkna hur många gånger jag lyssnat på den här låten de senaste dagarna <
kan man vara kär i en låt är jag definitivt det nu. kan inte räkna hur många gånger jag lyssnat på den här låten de senaste dagarna, fantastisk.
Veronica Maggio – Snälla bli min

'jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära, bara en minut
är det nu, nu som det tar slut'

skönaste torsdagseftermiddagen

är fortfarande helt slut. underbart att slänga sig i soffan i onepiecen, käka choklad och titta på glammis. var ute och köpte en skrubbhandske och ben'n'jerrys innan också. jeeeeey.
ta hand om er finisar

,

hey, slow it down
whataya want from me
yeah i'm afraid
whataya want from me


there might have been a time
when i would give myself away
once upon a time i didn't give a damn
but now, here we are
so whataya want from me
hey, slow it down
whataya want from me
yeah i'm afraid
whataya want from me

there might have been a time
when i would give myself away
once upon a time i didn't give a damn
but now, here we are
so whataya want from me

festligheter

min kära sambo fyller 21 idag. grattis! vi är rätt trötta hela högen, men har iallafall firat med jättegod middag, lite tårta och filmmys <3

suttonde maj

börjar så smått känna mig levande igen efter gårdagens, eller egentligen senaste veckans,
festligheter. igår var en fantastisk dag, så härlig stämning. norrmännen vet hur man firar. något annat
kan man inte påstå. iklädd min vita långklänning startade jag dagen med champagnefrukost hemma hos karro,
sen gick vi vidare till en restaurang på en takterass mitt i stan. som cornelia och jag sa igår,
'öl, mat, sol, vänner. bättre än såhär kan det inte bli' skrattade seriöst så jag fick träningsvärk
i magen. jag har haft så kul den senaste tiden, det känns verkligen som 'time of my life',
kändes riktigt bra att fira det igår.
börjar så smått känna mig levande igen efter gårdagens, eller egentligen senaste veckans, festligheter. haft för mycket kul för att knappt hinna tänka. igår var en fantastisk dag, så härlig stämning. norrmännen vet hur man firar. något annat kan man inte påstå. iklädd min vita långklänning startade jag dagen med champagnefrukost hemma hos karro, sen gick vi vidare till en restaurang på en takterass mitt i stan. som cornelia och jag sa igår; 'öl, mat, sol, vänner. bättre än såhär kan det inte bli' skrattade seriöst så jag fick träningsvärk i magen. jag har haft så kul den senaste tiden, det känns verkligen som 'time of my life', kändes riktigt bra att fira det igår!

these streets will make you feel brand new

fick mail angående flygbokning och sånt. kan inte fatta att jag befinner mig i new york dagen efter min 21årsdag. det är helt sjukt!! kommer vara så galet nervös när jag sätter mig på planet alldeles själv, med väskorna packade. men, herregud så kul!!


söndagsmys

hänger i soffan med ida, sonja och varsitt täcke. har tittat på baksmällan, ätit middag och druckit massa äppeljuice. nu blir det big brother!

lite musik

lyssnat på parkens båda album 24/7 senaste tiden, tröttnar aldrig.
'du är en sorglig människa
och ändå vill man ha dig
så kom om du kan ta dig
kom, kom tillbaka
kom tillbaka till mig'
lyssnat på parkens båda album 24/7 senaste tiden, tröttnar aldrig.

'du är en sorglig människa
och ändå vill man ha dig
så kom om du kan ta dig
kom, kom tillbaka
kom tillbaka till mig'

Parken – Kom Tillbaka!

söndagssunkis

tjejerna var tydligen inte sugna på donken. så det blev brunch på ett mysigt café istället. hade ju självklart varit jättetrevligt, om jag haft nåt annat än min onepiece på mig. karro hade sagt upp bekantskapen med mig om hon sett det, haha

pigg tjej

herregud så trött jag är. väldigt glad över att jag bor ihop med världens bästa vänner iallafall, vi hänger i soffan och snackar skit. ska vidare till donken och käka frukost snart, haha

lördag

gick till parken för att möta upp gänget, men de skulle precis vidare så jag fortsatte till mitt favoritprovrum istället, lyssnade på veronica maggio och melissa horn och provade kläder. har en tendens att hamna där när lönen trillat in på kontot. kom hem med en jeansväst, en nudefärgad body och en gul klänning.

,

de stänger men ingen bryr sig
blir blind när alla lampor lyser
det här är värt att dö för
jag tror mitt hjärta blöder
kom vi sover över
'de stänger men ingen bryr sig
blir blind när alla lampor lyser
det här är värt att dö för
jag tror mitt hjärta blöder
kom vi sover över'


dessa fredagar

bra jäkla start på helgen! känslan när klockan slår fyra och man vet att man har en helg full av roligheter framför sig <3 härlig stämning och bra reslutat på jobbet, utlottning av tv, bowling och öl med teamet (jag var grym!), förfest på en takterass, varmt i luften, skrattande vänner och fortsatta festligheter. idag lyssnar jag på veronica maggio, ska städa lägenheten och gå ut i solen en sväng. ikväll får jag besök!

tvätt och ont i hjärtat

det här med att ha tvättstuga i ett annat hus, fixa tider och grejer är ett jäkla jox. måste gå till hm och köpa nya underkläder, har inga rena kvar. kom på en sak igår, herregud vad det kommer göra ont i hjärtat att lämna oslo. att lämna mina tre älskade sambos (sure vi kommer att vara bästa vänner resten av livet, men jag kommet inte träffa dom alls mycket på lääänge) och så framförallt mina underbara underbara kollegor och föredetta kollegor, som om ett tag kommer vara utspridda lite överallt känns det som. ni ska veta att mig blir ni inte av med. kommer hänga med på vad som händer i era liv, stalka er facebook, skriva meddelande till er och komma och hälsa på <3 tack för att ni är så bra människor och för att ni finns i mitt liv.
puss
det här med att ha tvättstuga i ett annat hus, fixa tider och grejer är ett jäkla jox. måste gå till hm och köpa nya underkläder, har inga rena kvar. kom på en sak igår, herregud vad det kommer göra ont i hjärtat att lämna oslo. att lämna mina tre älskade sambos (sure vi kommer att vara bästa vänner resten av livet, men jag kommer inte träffa dom alls mycket på väldigt länge) och så framförallt mina underbara kollegor och ex-kollegor, som om ett tag kommer vara utspridda lite överallt känns det som. men ni ska veta att mig blir ni inte av med! kommer hänga med på vad som händer i era liv, stalka er facebook, skriva meddelande till er och komma och hälsa på <3 tack för att ni är så bra människor och för att ni finns i mitt liv.
puss!

kan inte sluta lyssna

hanna fahl om 'satan i gatan':
Det är sommarens svenska skiva. Ett bitterljuvt mästerverk. Ett soundtrack till alldeles för fulla gladledsna nätter på fortfarande solvarm asfalt, till uppbrott och nyförälskelse, till den där desperationen som gör livet både lite mer färgstarkt och lite jobbigare.

söta

haha tjejerna kom just hem från ett event på lindex och verkar sjukt nöjda. de har blivit bjudna på sushi och köpt varsin bh som tydligen ska vara magisk. sitter med spänning och väntar på en liten victorias secret visning här i vardagsrummet, haha

ner och upp

jag och min stressklump i magen alltså.. för ingenting!? som tur var länkade min sköna skåningvän jonas den här låten innan; http://www.youtube.com/watch?v=L-ECPCrnc-0. precis vad jag behövde höra!! och sen, sen ringde telefonen. det var från usa. and guess what!? i'm going to chicago! är så lycklig! sjukt hur en dag kan ändras. gick rent ut sagt åt helvete på jobbet. var så trött när jag kom hem, drog på mig min gudomliga onepiece, slängde mig i soffan och åt lite belgisk choklad och så kom det här samtalet!

,

hittade den här fina bilden hos petra, så sant.

time flies

det är så lätt att glömma leva, att glömma bort hur vackert livet är. småsaker som ett fint fönster, en tjej på gatan som tar upp mobilen ur fickan, läser ett sms och ler med hela ansiktet, all kärlek som faktiskt finns i både ditt och mitt liv. alla saker och människor man ofta tar för givet. hur vackert det är att vara älskad. och att älska. hur härligt livet är. hur det känns att vara ute och gå utan nåt speciellt mål, att vandra runt och låta tankarna gå dit de vill. andas in doften av sommar. visst älskar jag min vardag, det måste man ju göra för att ha ett liv man trivs med, men det är så lätt att fastna i ett mönster. jag vill aldrig fastna. jag vill leva. njuta av att läsa en fin bok, äta den där goda maten, göra det jag känner för.

livet går så fort. jag förstår verkligen varför en del människor vill stanna kvar i det liv de lever i 20årsåldern, det är så fantastiskt på så många sätt. du jobbar, du umgås med dina vänner, du kan göra vad du vill, du lever livet helt enkelt. jag skulle ljuga om jag säger att det inte är lockande att stanna i oslo och leva det här livet några år till. men min magkänsla säger att jag nog ändå vill följa den plan jag haft sedan tidigare, vill vidare till usa och sen börja plugga för att få möjlighet att jobba med något jag verkligen älskar. sen tänker jag ju förstås fortsätta leva livet under tiden.

tänk, innan du hinner blinka sitter du någonstans, vart man nu befinner sig (förhoppninsgvis i eksjö med mina tantkompisar några månader om året och utomlands med min lilla gubbe resten av året, haha en liten dröm jag har bara), och är typ 75, närmar sig livets slut. jag undrar hur det kommer kännas, om man är bitter över att det kommer ta slut. jag vet inte. jag kan inte göra mer än att försöka leva varje minut av mitt liv.

kvällsrunda

att gå ut och springa en kvällsrunda i frognerparken var det smartaste beslutet jag tagit på länge. den här tiden på året behöver man verkligen inte mer än gå ut och känna doften av körsbärsträ för att inse hur fantastiskt livet är.
(kvällens enda minus är att pollenallergin har kommit som ett brev på posten till mig i år också, onödigt, säger jag)

hunk

jag har en ny crush. han heter jake gyllenhaal. herregud så snygg han är.
såg 'love and other drugs' i påsk. får fjärilar i magen bara av att titta på honom.
dream man deluxe.
jag har en ny crush. han heter jake gyllenhaal. herregud så snygg. såg 'love and other drugs' i påsk. får fjärilar i magen bara av att titta på människan. dream man deluxe. filmen var för övrigt bra.


,



maj, so far so good


min nya kärlek!

vill aldrig någonsin ta av mig den här jättesparkdräkten <3 för övrigt är jag så glad över att det är sommar att jag har fjärilar i magen.


party

gårkvällen: sjunga singstar, klappa katter, träffa smålänningar på dansgolvet, sjunga sig hes till 'vart ska vi sova inatt' och 'hultsfredsfestivalen', dansa i solbrillor inne på klubben med ida och sonja och sjunga 'so so what? i'm still a rockstar', hem och dra på sig onepiecen och snacka tills fåglarna börjar kvittra.

härliga dagar

finfin dag! oslo, tjejerna, solen <3 såhär vill jag ha det jämt. ida och jag var duktiga och drog på oss träningstightsen och gick på promenad i frognerparken i förmiddags, sen har sonja klippt lugg på mig, jag har köpt en onepiece och så har vi druckit vin i solen på olivias. nu lyssnar vi på 'om sanningen ska fram' med eric amarillo och gör oss i ordning. blir grill/häng i parken och eventuellt utgång ikväll.
puss!

let the sun shine in

baker hansen som ligger precis nedanför vår lägenhet firar 150 år så de har spärrat av hela gatan och satt bord överallt. var just nere och köpte en galet god mango/jordgubbssmoothie och bröd för bara 20 kronor. du vet att ett café är bra när de spelar melissa horn :)

underbara lördag

tacofredag med ida och sonja igår, fint. idag vaknade jag, gick upp och öppnade fönstret, utanför spelar nån fields of gold på piano och solen skiner. nu: frulle och big brother i sängen. sen: ut i solen. underbara lördag.

välkommen in - maggio

sänker volymen
låter alla sjunga med
kan inte tänka
står bara här och ler
sänker volymen
låter alla sjunga med
kan inte tänka
står bara här och ler

fredag vettu

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit och LMFAO – Party Rock Anthem har spelats om varandra idag på jobbet. så det är vad jag har i huvudet. chillar runt i karros hoodie som jag snodde i morse. vi hade så himla mysigt igårkväll! började med öl hos karro, sen kunde vi inte låta bli en tur på byn, till sist åkte vi tillbaka och somnade allihopa mer eller mindre på varandra, som en liten familj. bästa gänget alltså. knasigt att vi känt varandra i ett halvår nu. är så glad att jag hamnade i samma team som er!


satan i gatan

maggios nya skiva alltså. över förväntan!! bra. gissar på en grym spelning på peace & love.
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Inga kläder

snart helg

har ont i huvudet och känner mig jättetrött. jobbet tog all min energi idag. struntar i yogan och går en promenad i solen istället. sen ska jag träffa karro, alex och erik och dricka öl. ganska säker på att det kommer hjälpa.

livet bara

livet bara.
det är så underbart att få uppleva allt som jag är med om.
älskar när det händer saker och att vara omgiven av människor jag älskar.
har varit grymt att tillbringa en helg vid havet tillsammans med bästa familjen,
träffa en bästis jag inte sett på hur länge som helst, dansa sig svettig
på söndagsnatten bland massa glada människor, flirta med snygga killar,
dricka drinkar på en balkong med utsikt över halva oslo,
ha roligt på jobbet, promenera i kvällsolen bland gröna träd och fontäner,
kunna gå till gymmet och köra skiten ur sig,
slänga sig i soffan tillsammans med tjejerna och se en film som nästan får mig att börja grå
det är så underbart att få uppleva allt som jag är med om. älskar när det händer saker och att vara omgiven av människor jag älskar. har varit grymt att tillbringa en helg vid havet tillsammans med bästa familjen, träffa en bästis jag inte sett på hur länge som helst, dansa sig svettig på söndagsnatten bland massa glada människor, flirta med snygga killar, dricka drinkar på en balkong med utsikt över halva oslo,  ha roligt på jobbet, promenera i kvällsolen bland gröna träd och fontäner, kunna gå till gymmet och köra skiten ur sig, slänga sig i soffan tillsammans med tjejerna och se en film som nästan får mig att börja gråta.

happy monday

har skrattat mig igenom dagen på jobbet tillsammans med karro.
sandra har varit i oslo och hälsat på i helgen så när jag kom hem igår
var tjejerna redo för en utekväll och jag kunde inte motstå.
så kul vi hade <3 ska jag vara ärlig existerar inga problem i min värld
just nu och jag älskar det.
har skrattat mig igenom dagen på jobbet tillsammans med karro. sandra har varit i oslo och hälsat på i helgen så när jag kom hem igår var tjejerna redo för en utekväll och jag kunde inte motstå. så kul vi hade <3 ska jag vara ärlig existerar inga problem i min värld just nu och jag älskar det.

valborg

jag har haft världens bästa helg. det var många timmar i bussen/bilen för att komma fram,
men det var värt varenda sekund. herregud vad jag älskar min familj.
och öland känns som hemma. skulle vilja testa att vara i uppsala eller lund på valborg,
men annars firar jag helst tillsammans med familjen med grillning som givet inslag.
har varit mammas tjej för två dagar. det är ju fantastiskt att man aldrig riktigt blit vuxen
i sina föräldrars ögon. när jag kom fram var sängen redan bäddad och hela helgen
har jag varit bortskämd med god mat. har gått långa promendader längs havet, druckit cider i solen,
lekt med världens bästa ungar och snackat livet med bästa föräldrarna och syskonen <3
jag har haft världens bästa helg. det var många timmar i bussen/bilen för att komma fram, men det var värt varenda sekund. herregud vad jag älskar min familj. och öland känns som hemma. skulle vilja testa att vara i uppsala eller lund på valborg, men annars firar jag helst tillsammans med familjen med grillning som givet inslag. har varit mammas tjej för två dagar. det är ju fantastiskt att man aldrig riktigt blir vuxen i sina föräldrars ögon. när jag kom fram var sängen redan bäddad och hela helgen har jag varit bortskämd med god mat. har gått långa promendader längs havet, druckit cider i solen, lekt med världens bästa ungar och snackat livet med bästa föräldrarna och syskonen <3