något ni inte vill missa

Missa inte vårens bästa underhållning!

Spring Action 28 februari 16.00
Aulan, Eksjö Gymnasium

Biljetter finns på: Jc, Turistbyrån & videobutiken Chans i Eksjö



kär i en ängel

du kanske tycker jag verkar borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssna längre
och det gör jag inte heller
men jag tänkte på en ängel..
mjukare än snöflingor i april



carl henric davidsson.
it's you i want..

jaha ja

nu är sportlovet slut.
och jag har samlat energi till tusen!
jag är pigg och pepp på det mesta :)

har inte skrivit på ett tag nu. men jag gör ju det här mest för min egen skull. så jag antar att det inte spelar så stor roll. vissa perioder i livet behöver man skriva. andra inte.

musik är såå mycket bättre i hörlurar!
jag hade nästan glömt det
men sen jag fick henrics gamla hörlurar (som fortfarande är jättebra, bara att han är så petig med sånt) är det som om jag blivit ett snäpp lyckligare :D jag älskar att lyssna på musik i hörlurar som avskärmar allt annat ljud. så underbart!

idag har jag varit på öppet hus för omsorgen i eksjö kommun för att söka sommarjobb, träffade sonja där. hade riktigt roligt faktiskt. jag och sonja fick beskriva varandra för några av cheferna utan att lyssna på varandra. haha, fett underhållande. och nu borde jag faktiskt få ett sommarjobb i och med att jag sökt fyra stycken! :) (känner mig duktig, yes)
känns som om jag har fått massa energi åt att ta tag i saker och ting vilket är en otrolig lättnad! :)

och just det. melodifestivalen i lördags. MÅNS! gosh. jag ÄR SÅLD. igen. jag vet inte vad det är killen har men något totalt oemotståndligt är det iallafall. och låten var sjukligt bra. dansade röven av mig hemma i vardagsrummet :D och jag tippar på att det inte blir första gången jag kommer att göra det till det låten "i'm still standing for hope and glory, lalalal"
sen var ju cookies and beans sjukt bra med, men det fattade ju dessvärre inte svenska folket. ahja. kul att jag engagerar mig så pass i melodifestivalen. hah

ja, jo. och annars på sportlovet då?
till att börja med fick jag tyvärr reda på att ted och lindas bebis uteblir :( synd. men bättre lycka nästa gång hoppas jag. sen var pappas kusin och hans fru här och hälsade på första helgen på lovet också. trodde det skulle bli jobbigt men dom var riktigt sköna faktsikt. sen drog jag till skåne med henric på söndagen där vi stannade till onsdagen. mysigt var det. jag älskar min plutt. lite blandade miner dagarna igenom kanske men det är väl så det blir när man umgås dygnet runt. och så blev jag sjuk med, det var lite synd. men vi hade i alla fall hur mysigt som helst på måndagen då vi var i kristianstad och shoppade hela dagen. henric är världens bästa shoppingkompis! :D hittade både det ena och det andra. sen spelade vi monopol i ett antal timmar, blev bjudna på god mat och spelade inomhusminigolf. jag och henric var ungefär lika dåliga. hans morfar ägde oss båda :b men vi skyller på att han faktiskt spelar golf! dessutom fick jag spik på den sista jättesvåra banan :D haha. mysigast med de dagarna var dock att få krypa ner och vakna upp bredvid min älskling :) han är mys. när jag kom hem gick de resterande dagarna på sportlovet i en rasande takt, fast jag hann nog faktiskt med alt jag ville och skulle göra. bland annat jobba med företaget, planera framtiden en del, åka till jkpg med brudarna, bowla och filmkväll! :) sen väntade en helg med alla hjärtans dag, våfflor till frulle, världens finaste promenadväder och the notebook. sammanfattningsvis: grejt lov!

och nu var vi tillbaka i skolan som sagt.
det är bra det med! :)


byeee-
/zätaa

honey



wherever you go i will follow
i just wanna be where you are
like a shooting star
you shine brightest of them all