akon and mj

ÄLSKAR den här låten.
Michael Jackson Duet with Akon – Hold My Hand - Duet with Akon


this life don't last forever
hold my hand
so tell me what we're waiting for
hold my hand

we're better off being together
being miserable alone

cause i've been there before
and you've been there before
but together we can be allright
cause when it gets dark and when it gets cold
we hold each other til we see the sunlight

midsommarlycklig

jag mår ju inte dåligt iallafall. inte nånstans. trots en ganska hård helg.
solen skiner och det är VARMT, så man känner att det är sommar på riktigt. dör just nu njutningsdöden med en kebabpizza, kall cola och nygjord vaniljfudge direkt från mariannelund. ikväll ska jag grilla med bästa tjejerna och på tisdag åker vi till peace and love!! det ska bli skitbra väder och kommer bli så galet kul. livet <3

oslo, jag saknar dig

det känns som jag varit hemma i en evighet, det är fem dagar. inte så att jag inte har det bra, för det har jag. men jag saknar pulsen och framförallt alla fantastiska människor. inte så att jag funderar på om jag tagit rätt beslut, för det har jag. men däremot sitter jag med en förundran över varför livet är så kort. ibland vill man bara trycka på paus ett tag.

shopping och landet

sitter och lyssnar på vackra Bruno Mars – Talking To The Moon. den här dagen har inte haft utrymme för många lugna stunder. mamma och jag har shoppat hela dagen. och fikat smoothies och powermuffins och ätit köttbullar till lunch. ser ut som ett bombnedslag hos mig just nu. har inte orkat ta tag i att packa upp allt sen jag flyttade... någon med god känsla för organisation som känner sig manad att komma och hjälpa till!? får panik av att jag har så mycket grejer och ändå en lista med saker som behöver handlas!?

i vilket fall som helst. i eftermiddags åkte vi ut på landet till mina halvbröders farmor. min storebror, hans flickvän och lilla dotter är nämligen där och hälsar på. blev bjuden på kött i gräddsås med kokt potatis. smakade himmelskt. och så dubbla efterrätter, hemgjord ostkaka och princesstårta på det haha. och lilla viran kom ihåg mig, blev bortskämd med både kramar och bus, trots att faster zara befunnit sig i norge de senaste nio månaderna... underbart att se henne igen iallafall <3

onsdagkväll

jag är inte den som är den, men eksjös nya 'inneställe' var fan inget att hänga i julgranen. kom dit klockan åtta, fick ingen hjälp så satt och pratade med tjejerna. klockan nio gick jag in och frågade efter en meny, då hade serveringen stängt. så där satt jag vrålhungrig med min cider... en kvart senare fick sällskapet vid bordet bredvid beställa mat? sen klädde personalen ut sig och började spela värsta partymusiken? försökte liksom ha en mysig tjejmiddag. drog med mig lina till eksjögrillen och köpte en kebabtallrik istället. haha så.jävla.gott!! i vilket fall som helst, mysigt att träffa tjejerna <3

mörkrädd

kom just på en sak som har varit fantastiskt med att bo i lägenhet tillsammans med tre av mina vänner. jag har inte varit mörkrädd en enda gång det senaste året. nu sitter jag själv i vardagsrummet, mamma och pappa har gått och lagt sig och jag har just sett klart johan falk, det är släckt överallt och så fort jag stängde av tvn blev jag livrädd. är det inte något fruktansvärt läskigt med mörker?! min föredetta pojkvän tyckte det var skitkul att skrämma mig i mörkret. tror inte andra människor fattar att det är typ som att slänga en orm i ansiktet på någon med ormfobi. usch

vardagslyx

utan att behöva lyfta ett finger fanns nykokt färskpotatis, hemgjorda biffar och svampstuvning serverat. nu ska jag slänga mig i soffan, framför vår nya tv, och titta på halv åtta hos mig, project runaway och johan falk samtidigt som jag äter ben'n'jerrys. finns helt klart fördelar med att befinna sig hos mamma och pappa!

skaka rumpa pt 3

Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix)
Bruno Mars – Grenade - Passion Pit Remix
Rusko – Woo Boost - Subskrpt Edit
Kent – Vy från ett luftslott - Punks Jump Up Remix
La Roux – In For The Kill - Lifelike Remix

eksjö

igårkväll lagade jag middag till bästa sandra. hon kom över med vinet och så blev det skitsnack hela kvällen. mys! har vart inom jobbet en sväng idag. nu: slänga mig i min stoooora säng med en godispåse.

home sweet home

en riktig semesterkänsla har infunnit sig hos mig. huset hemma känns nästan som ett sommarhus jag lämnat storstaden för. mamma har plockat en bukett blommor och ställt på mitt nattduksbord och utanför fönstret kvittrar fåglarna. tänkte börja dagen med en god frukost för sen har jag hur mycket som helst att göra, ska börja med att packa upp och sortera alla mina kläder. har så mycket energi så det är inte klokt, vill så mycket, har så mycket kul framför mig och så mycket kärlek i mitt liv. hög på livet!

sann kliché: mina vänner är bäst

herregud så mysigt att komma hem igår!! det första jag gjorde var att sätta mig bakom ratten på vår nya bil (underbart att köra igen!) och åka till matildas och emmas examensfest. blev överfallen med kramar från älskade malle, så underbart att träffa en bästa vän man inte sett på så länge! kvällen fortsatte med kramar från alla håll och kanter, skulle inte kunnat känt mig mer välkommen hem! så fick jag ett sms av tjejerna i oslo där det stod att de nyss skålat för mig, hur söta? nästan så jag går runt och funderar på vad jag har gjort för att förtjäna så många fina människor i mitt liv?

skaka rumpa pt 2

Two Door Cinema Club – Something Good Can Work - Mitzi Remix
Den svenska björnstammen – Kärlekens matadorer
Adam Lambert – If I Had You - Jason Nevins Extended Mix
La Roux – Bulletproof - Tiborg Remix
Robyn – Hang With Me (Avicii's Exclusive Club Mix)

i'm out of here




lite bilder från min tid i lägenheten

livet rullar på

börjat dagen med tvspel, snart kommer mamma och pappa och ikväll befinner jag mig i eksjö för examensfest! woho

absolut vackraste låten just nu

Melissa Horn – Innan jag kände dig

zaras danshitz bah, pt 1

Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio
Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]
Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]
Britney Spears – Hold It Against Me - Adrian Lux & Nause (Radio Remix)
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello

tänkte ni skulle få fem om dagen :) grymt, eller hur?

grym tjej

ni som hänger med vet att shecitys.se är en av mina favoritbloggar.
och är det någon människa som verkligen inspirerar mig, så är det petra tungården.
hon är inte bara otroligt vacker, har alltid lika välsittande kläder
och världens finaste lägenhet.
jag lämnar alltid hennes blogg med ett leende på läpparna,
hennes positiva energi smittar.
jag älskar att hon verkar vara sig själv helt och hållet och kör på
utan att bry sig om vad någon tycker.
hon inger en känsla av att allt är möjligt om man bara vill det tillräckligt mycket.
och det bästa av allt, hon är mänsklig.
som uppvägning av allt fantastiskt skriver hon om fyllesms, ångest, stress,
brist på träningsmotivation osv
diggar dig verkligen, petra.
ni som hänger med vet att shecitys.se är en av mina favoritbloggar. och är det någon som verkligen inspirerar mig, så är det petra tungården. hon är inte bara otroligt vacker, bär alltid lika välsittande kläder och har världens finaste lägenhet. jag lämnar alltid hennes blogg med ett leende på läpparna, hennes positiva energi smittar av sig. jag älskar att hon verkar vara sig själv helt och hållet och kör på utan att bry sig om vad någon annan tycker. hon inger en känsla av att allt är möjligt om man bara vill det tillräckligt mycket. och det bästa av allt, hon är mänsklig. som uppvägning av allt det fantastiska skriver hon om fyllesms, ångest, stress, brist på träningsmotivation osv. diggar dig verkligen, petra.


har det bra i götet

bästa storebror kom och mötte upp mig på bussterminalen och hjälpte mig med mina sju (!) väskor. (nåja, ingen kan väl knappast klandra mig. det handlar om att packa ner hela mitt liv här) vi har en riktig flötfredag, gick och hyrde tre filmer, köpte pizza, chips, pepsi och varsin godispåse, haha. har dessutom hunnit med att göra smörgåstårta, snacka skit och skratta. imorgon är det kalas!

på väg mot älskade sverige

sitter på bussen mellan oslo och göteborg och lyssnar på melissa horn
det är nästan läskigt hur lycklig jag är
går runt med en ständig lyckokänsla i magen och en värme i bröstet
fan vad livet är härligt när man är 20 och fri att
följa sitt hjärta och umgås med människor man tycker om
jag känner att något stort är på gång
sitter på bussen mellan oslo och göteborg och lyssnar på melissa horn. det är nästan läskigt hur lycklig jag är. går runt med en ständig lyckokänsla i magen och en värme i bröstet. fan vad livet är härligt när man är 20 och fri att följa sitt hjärta och umgås med människor man tycker om. jag känner att något stort är på gång.

mellanlandar i oslo

hej fina. befinner mig på norsk mark igen. har haft det så mycket bättre än jag nånsin kunnat föreställa mig på kos! minnen av helt underbara dagar med sol, värme och framförallt en jäkla massa skratt, tack vare fyra underbara tjejer som jag bott hos, har jag med mig hem. har verkligen levt det problemfria livet. blev mottagen med öppna armar av alla fina människor som jobbar och hänger där nere, älskar folk som är lätta att umgås med. vi har dansat på en båt mitt ute på havet, ätit moussaka (gud vad jag älskar det!!), vandrat längs hamnen i den ljumma kvällsvinden med varsin glass, badat i soluppgången, druckit goda drinkar och shots, dansat på borden, spelat volleyboll, haft tjejsnack.. osv. perfekt start på sommaren!


mycket känslor

jag är jätteledsen över att lämna oslo, men väldigt glad över att
få komma hem till mina fantastiska vänner jag inte träffat på år och dag.
vilken jävla sommar som väntar alltså.
på söndag åker jag till kos för att vila upp mig, bygga upp brännan, dricka drinkar och umgås med alex.
därefter ska jag hem och hänga med favoriter, fira midsommar. sen väntar peace and love med massa fantastiska människor.
och så malta <3 lycka i sin renaste form. känner på mig att den här sommaren kommer gå till historieböckarna.
jag är jätteledsen över att lämna oslo, men väldigt glad över att  få komma hem till mina underbara vänner jag inte träffat på år och dag. vilken jävla sommar som väntar alltså. inatt åker jag till kos för att vila upp mig, bygga upp brännan, dricka drinkar och umgås med alex. därefter ska jag hem och hänga med favoriter, fira midsommar. sen väntar peace and love med massa fantastiska människor. och så malta <3 lycka i sin renaste form. känner på mig att den här sommaren kommer gå till historieböckerna.

i will miss you


bästisar

chattar med mina fina tjejer. försöker få till ett ordentligt hejdå med karro och lollo. vi är alldeles för busy alla tre, haha. alex däremot, träffar jag imorgon, på kos!! iih, ska bli så kul!

water for elephants

filmen var hur fin som helst! robert pattinson är så otroligt duktig, och attraktiv.


sista kvällen

fredagsmys på majorstuen, ligger i soffan med sonja och varsitt täckte. vi har tänt ljus, tagit fram te och chokladmuffins och satt på 'water for elephants'.

fredag

åhh. man känner sig så ynklig när man är sjuk.
har dragit på mig halsont och grejer...
nu är jag trött på regnet och att glida runt i lägenheten i mjukisbyxor
så idag har jag haft lite minispa, älskar hms självvärmande ansiktsmask
med vaniljfudgedoft. och så känns det ju rätt lägligt med en greklandsresa
imorgon..
åhh. man känner sig så ynklig när man är sjuk. har dragit på mig halsont och grejer..
är så trött på regnet och känner mig färdig med att glida runt i lägenheten i mjukisbyxor. därför har jag haft lite minispa här hemma idag (samt shoppat och tvättat). älskar hms självvärmande ansiktsmask med vaniljfudgedoft!
känns ju ganska lägligt med en greklandsresa imorgon natt..

bästa månaden

sitter och tittar på foton och inser att maj 2011 har varit en av de bästa månaderna i mitt liv..
valborg på öland med familjen, promenader längs havet, cider i solen, lek med världens bästa ungar, skratta mig igenom dagar på jobbet, träffa en bästis jag inte sett på jättelänge, dansa mig svettigx3279, dricka drinkar på en balkong med utsikt över halva oslo, vandra runt i kvällssolen bland gröna träd, fontäner, statyer och vackra byggnader, köra skiten ur mig på gymmet, tränga ihop mig i soffan med mina älskade sambos och se en fin film, dricka öl med mina underbara kollegor, träffa nya människor, fira 17 maj, lyssna på veronica maggio på repeat, sova på soffan hos mina norska prinsessor när jag inte orkat gå hem, gå på bio, plocka syrener mitt i natten, skicka och få knäppa skämtmejl på jobbet, vara med och omsätta för en miljon med mitt fantastiska team, lyssna på mr saxobeat, party rock anthem och give me everything minst hundra gånger, ha disco på trikken, kramas, dansa under en kristallkrona, köpa shots av snygga bartenders i jeansskjorta, låta tonerna av fields of gold dansa in i lägenheten en lördagsmorgon, äta nybakt bröd, dricka smoothies, gå powerwalks, sola i parken, spela fotboll, dricka vin på en uteservering, sjunga, hänga på en takterass, vara (nästan) bäst på bowling, klippa lugg, chilla runt i min nya onepiece, få besked om chicago, äta ben'njerrys, köpa nya kläder, after work med tacobuffé...
den här månaden känns tamigfan som en hel livstid. en fantastisk sådan <3

nattsvammel

sitter och filar på min danslista.
ser mig själv spela framför en gigantisk, energiskt dansande, galen, lycklig publik...
så började jag bläddra runt bland folks spellistor och hittade en massa gamla låtar.
helt otroligt hur musik kan förflytta en i tiden. sitter och är nostalgisk.
och längtar efter varma sommarnätter, dagar på varma klippor, konserter.. åhhh
jag är så jävla lycklig över att det är sommar igen
sitter och filar på min danslista. ser mig själv spela framför en gigantisk, energiskt dansande, galen, lycklig publik...
började bläddra runt bland människors spellistor, älskade spotify. hittat massa gamla låtar. helt otroligt hur musik kan förflytta en i tiden. blir alldeles nostalgisk.. tonårstiden: Simple Plan – Welcome To My LifeWestlife – Mandy. somrar som yngre: Ace of Base – Beautiful Life - Single VersionMagnus Uggla – Jag Vill - Single VersionGyllene Tider – Flickan I En Cole Porter-sång. längtar efter varma sommarnätter, bruna ben, varma klippor, utekonserter.. åhhh, är så jävla lycklig över att sommaren är här!

men jag vill juu

åhh. vill så hemskt gärna till emmabodafestivalen. men tror jag jobbar då!? iallafall, så är det en massa grym dansmusik. känns som det kommer bli jäkligt bra stämning, en annan typ av festivalkänsla än den vanliga. som ett tre dagar långt disco..
kolla artistlistan bara:
- two door cinema club
- yelle
- familjen
- skrillex
- slagsmålsklubben
- rusko
- svenska björnstammen
- movits
osv..

hangover

har varit och sett andra hangoverfilmen med sonja. lite under förväntingarna, men det är ju alltid mysigt med bio. dessutom gör ju den här hunken sitt:


inspiration


fina människor

kommer ihåg nån gång i vintras när jag var så trött på människor. kände mig dum som litade på någon överhuvudtaget och vart jag än vände mig fanns skitsnack och elaka och falska människor. oj vad det har blivit uppvägt på senaste tiden. har nog aldrig känt mig så omgiven av kärlek och genuint fina människor som jag gör just nu. människor som bara är snälla, som vill väl och som visar att dom uppskattar mig. människor man kan skratta med, människor som tröstar. så mycket kärlek som ryms i den här staden <3

i don't want this moment to ever end

tänk om man kunde spara på fina stunder i en ask?
jag skulle ha många från min tid i oslo.
jag kommer sakna allt nå så jävulskt. som norrlänningarna säger.
alla underbara människor, jobbet, den här fina staden och allt kul som händer.
men det är lika bra att gå vidare när allt är som bäst.
jag kommer vänja mig vid ett nytt liv men jag kommer aldrig
förlora alla nya kontakter, vänskapen, allt jag lärt mig och alla fina minnen.
tänk om man kunde spara på fina stunder i en ask? jag skulle ha många från min tid i oslo. jag kommer sakna allt nå så jävulskt. som norrlänningarna säger. alla underbara människor, jobbet, den här fina staden och allt kul som händer. men det är lika bra att gå vidare när allt är som bäst. jag kommer vänja mig vid ett nytt liv men jag kommer aldrig förlora alla nya kontakter, vänskapen, allt jag lärt mig och alla fina minnen.

latzara filosoferar

dagens insikt nummer 1: hur fruktansvärt tråkigt det är att laga mat när man måste.
dagens insikt nummer 2: att det finns alldeles för många bloggar för att jag ska få något vettigt gjort.

viktig info

skulle bara meddela att jag gått in i semestermode och att latzara tagit över min kropp.
joråmensatte

avskedsmiddag



var ute och käkade med tjejerna på aker brygge igårkväll. så himla mysigt! sjukt att vi bott typ på varandra i nio månader och fortfarande är bästa vänner. löv ju <3

godmorgon världen


,





oh i wanna dance with somebody

blev avbruten mitt i muffinsbaket igårkväll av kära fröken vågsholm. hon tyckte absolut jag skulle möta upp henne och gänget och följa med ut. så jag släppte det jag hade i händerna och hamnade på ett dansgolv med mina kära vänner. fin måndag!!

,


inte göra nånting alls, bara göra nånting nice!

mycket i skallen just nu. men, idag är min första semesterdag.
regnet smattrar mot rutan så jag har sovit ut, städat lägenheten
och ska strax ut och handla ingredienser till cupcakes.
det är ju sveriges nationaldag idag!
p&k
mycket i skallen just nu. men, idag är min första semesterdag. regnet smattrar mot rutan så jag har sovit ut, städat lägenheten och ska strax ut och handla ingredienser till cupcakes. det är ju sveriges nationaldag idag!
p&k

,


här kommer sommaren, får liv igen

det första jag gjorde när jag vaknade var att dra på mig bikini och jeansshorts och slänga ner en filt i min söta ryggsäck. gick och la mig i parken med skön musik i lurarna, ganska avskilt bakom ett par buskar. blev kvar, lät solen värma mig och läste min bok i ett par timmar. så härligt.

kär i livet

njuter av sista helgen i oslo med häng i parken, knäppa kollegor, öl, bästa sambosarna, eksjöbesök osv...  ÄLSKAR SOMMAREN!!

kom ta min hand så går vi vidare

sista arbetsdagen idag. klarar inte av detta. när jag fått massa kramar och truls kom med mitt och saras uppsägelsepapper med orden 'det här är två av de tråkigaste dokumenten jag skrivit ut' var det inte långt till tårarna vill jag lova!! man känner sig som en idiot när man frivilligt säger hejdå till så många fina människor. hjärnan vet att det är rätt men hjärtat tror inte på den. detta fantastiska liv. tack oslo för nio underbara månader. och till er alla som gjort min tid här; i love you!!

jag vet att det bara är fantasier, men nu är hon i mig

tror jag är kär i håkan hellström. ligger och tittar på 'live på cirkus'. kommer aldrig kunna förklara det, men hans musik är tamigfan livsviktig för mig. håkankonserter är bland det bästa jag vet. den 2 juli ska jag se honom för nionde gången, lycka! i och med att håkan verkligen är mitt livs soundtrack så är varje konsert en känslostorm och en resa tillbaka i tiden.


det är sommar nu, ingen tvekan om saken

härligt med ledigt mitt i veckan!! ganska trötta efter igår, så vi har bara köpt sallad och glass och solat i parken. min sista helg i oslo väntar. nästa söndag åker jag till grekland en sväng och sen hem till eksjö. puss!

,


live love laugh

älskar att vara uppe före alla andra. kan tänka klart då. tassar runt och städar upp lite efter gårdagens festligheter.
var helt slut igår efter jobbet, men tog en powernap och sen var jag plötsligt superpepp. eftersom det är ledig dag idag så gick jag ut en sväng med grabbarna. mötte upp ida och sonja. lyckan att stå och dansa till grym musik i sin favoritbar med sina älskade vänner!! separationsångesten flödade och jag gick runt och pussade på alla.
<3

min andra familj

kära sambos
det är er jag knuffats framför spegeln med, ni som har sett mig glad, trött, irriterad och full av energi, det är er jag delat smörpaketet med och er jag skrattat med de senaste nio månaderna. däremot har ni inte sett mig gråta så mycket, kom på det igår. tror aldrig jag har gråtit så lite i hela mitt liv som de senaste månaderna. i och för sig kan jag tycka att det är skönt att låta ilska och irritaion rinna av tillsammans med tårarna, men det är inte så att jag hållt tillbaka. det här har helt enkelt varit en väldigt lycklig period. 'and i had the time of my liiife' tack för att ni funnits vid min sida under hela den resan <3

hinner knappt blinka

det värmer när mina norska vänner säger att dom inte vill att jag ska flytta härifrån, det värmer när mina sambos säger att det kommer bli tomt utan mig. jag har sagt det förut och jag säger det igen, livet går så jävla fort. idag var det en tjej på jobbet som sa hejdå til mig för att hon ska till sverige ett tag. när hon kommer hem är jag inte här längre. det är ju helt sjukt. jag hänger inte med, när jag säger att jag bott ihop med mina vänner i 9 månader känns det overkligt.

idag har jag diskat världens berg och äntligen tvättat mina underkläder. tog mig tid att laga god mat och tittade på big brother som lön för mödan. är så himla trött. men, lever på kicken idag. gick awesome på jobbet.
take care