,


onsdag

minusgrader idag. helt okej med mig så länge solen skiner. myst runt i vinterjackan. varit på gymmet och lite annat smött och gött. lilleman 9 år hade förhör med mig på usas delstater nu på kvällskvisten. klarade typ 42/50. tyckte jag var asgrym!?! tyckte inte han... ligger i sängen och drömmer mig bort till sommaren. sov sött sweets!

checklista usa

checklista usa:
- cheescake factory
- house party med red cups
- hänga på navy pier och njuta av chicagos skyline
- trick or treat och costume party
- chicago botanic garden
- fira thanksgiving, äta av den stora kalkonen och se paraden från nyc på tv
- ta del av julhysterin
- åka bräda/skidor
- skridskor i downtown chicago
- chedd aquarium
- lincoln park zoo
- gå på en konsert
- anderssonville
- chinatown
- little italy
- indiska kvarteret devan avenue
- hockeymatch med blackhawks
- sky deck
- hoppa fallskärm
- six flags
- båt på chicago river
- hänga vid lake michigan
- fira 4th of july
- yellowstone
- surfa i san fransisco
- inlines, utgång & häng på stranden i LA
- hollywood
- orange county
- las vegas
- grand canyon
- åka tillbaka till nyc
[x] cheesecake factory
[x] house party med red cups
[x] shoppa på victorias secret
[x] hänga på navy pier och njuta av chicagos skyline
[x] trick or treat och costume party
[x] chicago botanic garden
[x] fira thanksgiving, äta av den stora kalkonen och se paraden från nyc på tv
[\] testa allt som inte smakar kaffe på starbucks
[ ] ta del av julhysterin
[ ] åka bräda/skidor
[ ] skridskor i downtown chicago
[ ] chedd aquarium
[ ] lincoln park zoo
[ ] gå på en konsert
[ ] anderssonville
[ ] chinatown
[ ] little italy
[ ] indiska kvarteret devan avenue
[ ] hockeymatch med blackhawks
[ ] sky deck
[ ] hoppa fallskärm
[ ] six flags
[ ] båt på chicago river
[ ] hänga vid lake michigan
[ ] fira 4th of july
[ ] yellowstone
[ ] surfa i san francisco
[ ] inlines, utgång & häng på stranden i LA
[ ] hollywood
[ ] orange county
[ ] las vegas
[ ] grand canyon
[ ] åka tillbaka till nyc

första ljuset tänt

känslan att slänga sig i duschen och sedan dra på sig onepiecen efter en grym helg.
häng i luisas del av stan, second hand, superamerikansk middag i laxrosa soffor på golden nugget/pancake house, frozen yoghurt bar, galna juldekorationer, mys med hennes ettåring, vinkväll i cillas hollywoodhus som varade till klockan sex på morgonen, pannkaksfrukost, julbak... avslutade med varsin box kinamat och tända ljus tillsammans med åtta svenska tjejer runt cillas matsalsbord. 'everything will now come your way' stod det i min fortune cookie. läste precis världens finaste meddelande och blev inbjuden till luisas värdfamiljs underbara hus inne i city över jul. jag mår bra. måste bara tillägga: 1. älskar oövervinnerlighetskänslan när man haft konversationer på engelska igång hela dagen och hela natten. 2. cillas hus.... om vi säger såhär, förstår nu varför familjerna i extreme home make over går runt och säger OH MY GOOOD i varenda rum.
nämen godnatt och sov gott hörreni. xo


vilsen tjej

kom vilse idag precis som VARENDA gång jag ska ut och göra nåt här. är en småstadstjej trots allt... råkade i vilket fall som helst hoppa av tåget en station för sent. närmaste tunnelbana var 40 minuters gångväg bort och taxin ville inte plocka upp mig för att jag inte hade den fullständiga adressen... sprang runt i mina gummistövlar och klänning, hittade till slut ett 7eleven där jag vackert fick vänta i en timma med latte och brownie på ett tåg tillbaka.

black friday

grymt härlig dag! unnade mig en ordentlig sovmorgon och gav mig därefter iväg mot ett stort köpcenter i tolv plusgrader och sol för att joina amerikerna i startskottet för julhandeln. massa julpynt, julmusik, fynd och caramel brullé latte. var kö utanför apple store men för övrigt var det ett av de lugnare köpcentren. gick dock vilse både inne bland butikerna och på parkeringsplatsen när jag skulle hitta bilen. avklarade victorias secret, juicy couture, abercrombie and fitch, sephora, forever 21, hm och target.  vet inte hur många komplimanger jag fick för mitt 50kronors armband från hm. vi svenskar vet vad vi håller på med (; imorgon blir det äventyr inne i city!


svensk barnklädesaffär

trevlig shoppingpåse och så. 'looks like she bought a boyfriend' som barnens grandpa sa. mina nya skor fastande också.


thanksgiving

behöver definitivt inte en högtid för att komma underfund med vad jag är tacksam över. men nu klagar vi ju inte över att så ändå är fallet. idag har vi njutit av fantastisk mat och varandras sällskap. niina och luisa kom över till mitt hus och joinade familjemiddagen. så mysigt! den gigantiska kalkonen var verkligen precis som på film. serverades även rotfruktsgratäng, transbärssylt, potatispuré, sötpotatis med marshmallows (låter galet, var asgott!) osv osv. älskade allt förutom jellon. efter middagen kom efterrättsbuffén in. som den sötsakälskare jag är måste jag säga att jag blev en smula besviken även om det var gott. inte riktigt my cup of tea. alldeles för mycket socker på äppelpajen, rätt torr pajdeg som kompenserades med grädde (tusen gånger bättre med vaniljsås eller glass jö) och pumpapajen smakade mest pepparkaka och var av läskig konsistens. dock kom den tredje pajen och räddade upp det hela!! valnötspaj som var amazing. jodåmensatte, ätit för ett år framåt.

imorgon är det black friday, rea överallt och alla går bananas med shoppingen. startskottet för julhandeln. blir kul! igår var jag och såg jack and jill på bio med fyra smågrabbar. skön dag på jobbet. hyfsat vilda ungar, men i biosalongen var de åtminstone tysta. filmen var roligare än förväntat. började sedan min ledighet med att äta middag tillsammans med familjen samt grandma och grandpa. i förmiddags vandrade jag runt downtown med niina. hittade ett par awesome boots på forever.

är tacksam över att jag får vara här, över min härliga värdfamilj och över de sköna tjejer jag hänger med. över allt jag får uppleva, allt jag lär mig och alla nya människor jag lär känna. men framförallt är jag tacksam över alla fantastiska människor som finns i mitt liv där hemma. familj och vänner. hade jag inte fått med mig något annat härifrån (vilket jag får) så hade jag åtminstone insett hur galet mycket ni betyder för mig. så tack <3


chocolate heaven

orkar inte att min host mum går bananas med matlagning och bakning. har lyckats stå emot rätt bra, men idag tog hon till tunga artilleriet, choklad. de browniesen och den chokladpajen mina vänner. himmelriket.




en dag till thanksgiving

nu: kramas med kudden

,

i can be right there next to you
no matter where in the world you are
you can be right here next to me
forever connected through the stars

you and me together
stars forever

Robyn – Stars 4-Ever



julen är här

imorse när jag körde killarna till skolan hade de tänt ljusslingor i alla träd och en gigantisk coca cola truck, eller vadtusan lastbil heter det ju på svenska, stod parkerad utanför shell. kändes som tomten skulle hoppa fram vilken sekund som helst. i eftermiddags satt jag och stora killen och tittade på videon till 'we are the world for tahiti' så har gått runt och sjungit på den resten av dagen. och åh mitt starbucksbesök idag! amerikanskt julpynt, have yourself a merry little christmas i högtalarna, charmiga servitörer, pumpkin bread och gingerbread latte. magiskt. skrattat massa åt lilleman som gjorde parodi på nån slags väninna till mig.
'O.M.G you've been to starbucks and done some shopping!?!? i think we just HAVE to take another round. need some caffeine!! you're wearing black!? you know that's sooo goth, right?' haha! sist men inte minst min favoritmat till middag. lax och pasta. nu: sängen!

måndag

går för tillfället runt och är lite småförälskad i mitt knäckebrödspaket. ja det är möjligt. har varit och signat upp för mina collegekurser idag. human relations in the work place och principles of marketing. är peppad faktiskt! kunde för övrigt inte låta bli att kika på värsta pojkvänsakademin på tv3play. stört, men kunde förstås inte sluta titta. herre. gud. vilka sjuka killar det finns. och det värsta av allt var ju att deltagarna var seriösa. hade barn och grejer!? jaaaja. börjar strax jubba! take care!

förra helgens shoppingrunda

haha dagens fynd på world market


en ny tavla fick följa med mig hem


pesto <3

,

helvete vad jag saknar er
ni kommer alltid vara de bästa jag vet

breaking dawn

just varit och sett fjärde twilightfilmen med hela svenskligan. tog upp en hel rad. så mysigt att sätta sig i biostolen med popcorn och cola. gillar att både noomi rapace, joel kinnaman och michael nyqvist var med i trailers innan filmen.

söndag

härligt med svennebrunch! vanilj och rabarberte och ostknäcke. ikväll: breaking dawn!

redo för första advent


en vecka sen

blus gina tricot (listade tillsammans med sonja ut att den hörde
bättre hemma i min garderob än hennes haha),
kofta bikbok, jeansleggings pieces, handväska mammas gamla,
klocka ur&penn
blus gina tricot (listade tillsammans med sonja ut att den trivdes bättre i min garderob än hennes), kofta bikbok, jeansleggings pieces, handväska mammas gamla, klocka ur&penn.

nya låtsläpp på löpande band

Nicki Minaj – Fly
har de börjat spela det här hemma än!?

slocknar strax

tror aldrig jag har längtat såhär mycket efter sängen. otroligt skönt att mysa ner sig bland alla kuddar. gårdagens middag och vinkväll fortsatte ut i chicagonatten och idag har jag jobbat. sötaste lillkillen som kom och gav mig en puss på pannan samt att dunka levels i bilen med boysen gjorde min annars inte helt optimala lördag. nu slänger jag in handduken! imorgon vankas ledig dag! halleluja

torsdag

härlig kväll! har lagat ris à la malta tillsammans med äldsta killen till ett skolprojekt.
han sprang runt och immiterade en arg städerska med spansk brytning. skrattade ihjäl mig.

vinter

alltså. vädret!? -2 grader och sol idag. vad gör man då? jo man tar på sig mössa och solglasögon och går en promenad. åker till gymmet, cyklar en stund, tränar mage och rygg, simmar en stund och sist men inte minst slänger sig i bubbelpoolen och därefter bastun. sköö-ööönt!

,

you looked like the sun
i was the only one
who could stare until you were done shining on me
and as we drank our wine and let the world fade away
the sunrise tried to end it while we tried to stay

Joshua Radin – They Bring Me To You

ikea

en dag i sveriges tecken. tryckte in oss fem tjejer i en bil. lyssnade på veronica maggio och håkan hellström och begav oss mot ikea för julpyntsshopping och köttbullar! kändes så sjukt att gå runt och glo på möblerna jag har hemma i ett varuhus här....


spinnning

trodde jag skulle DÖ när jag vaknade imorse. efter en natts halvdålig sömn, med en mysig träningsvärk i benen och vetskapen om att jag inom två timmar skulle sitta på spinningcykeln. tog mig dock upp, jobbade morgonpasset, slängde på mig träningskläderna och satte mig i bilen. drog på nån radiokanal som hade 'feel good-tema', sjöng med i Tom Cochrane – Life Is A Highway och John Travolta – You're The One That I Want och åkte, med solen i ögonen, mot gymmet. och herre. gud. vad härligt det var!!! hur lyckas jag varenda gång glömma hur mycket jag älskar den höga musiken, svetten som rinner och adrenalinet som pumpar!?! skön snubbe som satt längst bak också. hade keps på sig och torkade hela tiden bort svetten i ansiktet med sin t-shirt så han flashade absen. en upplevelse att sitta bland 30 amerikaner (och fyra svennebananer) och köra. med en instruktör som ropar saker som 'nooow you burn calories' och 'you look amazing! every single one of you' haha.

kan inte sluta läsa

alltså, fortsätter läsa andreas carlssons bok 'live to win' maniskt.
är nu inne på delen där han kommer på affärsidén till 'made in sweden'
så jäkla intressant!
alltså. fortsätter läsa andreas carlssons bok 'live to win' maniskt. är nu inne på delen där han kommer på affärsidén till 'made in sweden' så jäkla intressant!

new week

hemlängtan har följt mig som ett grått litet moln över huvudet vart jag än gått senaste tiden.
dock relativt skön start på veckan idag. började med att cykla milen och träna styrka på gymmet,
fortsatte hem, tog en evighetsdusch, skypade, åt kycklingsallad (duktig zara!). jobbade en stund, blev bjuden på nybakta
fantastiaska cookies av äldsta killen och slutade med möte på coffee roast. pratade om skatter,
ingen direkt höjdare men kan ju vara trevligt att veta om man skulle vilja bli insläppt i staterna i framtiden,
hann förstås med lite socialize med tjejerna också. trevligt! nu: sängeeeen. råkade lova att jag skulle infinna mig
i spinningsalen klockan 9 imorgon.....
hemlängtan har följt mig som ett grått litet moln vart jag än gått senaste tiden. dock relativt skön start på veckan idag. började med att cykla milen samt träna styrka på gymmet, fortsatte hem, tog en evighetsdusch, åt kycklingsallad (duktig zara!) och ringde ett skypesamtal. jobbade en stund, blev serverad nybakta fantastiska cookies av äldsta killen och slutade med möte på coffee roast. pratade skatter, ingen höjdare direkt. men kan ju vara trevligt att bli tillåten komma in i landet i framtiden. hann förstås med lite socialize med tjejerna också. nu: sängeeeen. råkade lova att jag skulle infinna mig i spinningsalen klockan 9 imorgon.....

timbaland, guetta, pitbull

ja i samma låt.
Timbaland – Pass At Me

söndag

trodde inte mina ögon när jag tittade på termometern idag.
17 grader. men mycket riktigt när jag gick utanför dörren.
hur varmt som helst!
startade min lediga dag med skypedejt. nu sitter jag i mitt vardagsrum, aka starbucks, bland en salig blanding skvallrande mammor,
pluggande studenter och helgfirande ungdomar.
mysigt! välkomnar min nya vana, söndagsbrunch här, med öppna armar.
sen blir det gymmet samt lite nödvändig shopping.
mitt ansikte är för övrigt helt uppsvullet idag. vad är grejen med det!?
trodde inte mina ögon när jag tittade på termometern idag. 17 grader. men mycket riktigt när jag gick utanför dörren, hur varmt som helst! startade min lediga dag med skypedejt. nu sitter jag i mitt vardagsrum, aka starbucks, bland en salig blanding skvallrande mammor, pluggande studenter och helgfirande ungdomar. mysigt! välkomnar min nya vana, söndagsbrunch här, med öppna armar. sen blir det gymmet samt lite nödvändig shopping. mitt ansikte är för övrigt helt uppsvullet idag. vad är grejen med det!?


ny favoritlåt

Imogen Heap – Goodnight And Go

plugg

fick vårterminskatalogen över kurser från mitt college idag. de hade tagit bort både event planning och marketing management som jag ville läsa! sjukt tråkigt. aja får hitta nåt annat skoj!

helgen är här

vaknade upp efter 11 timmars sömn imorse och hälsade träningsvärken välkommen. den här veckan har varit ett enda långt saknadmaraton efter mina vänner. gick ut på en promenad genom stan i solskenet, ljumma vindar blåste runt höstlöven i små virvlar på marken och det luktade nybakt överallt. bästa terapin. gick hem och unnade mig en god frukost. nu: jobb.

i think they heard me

börjar tro att någon på kiss fm sitter och läser min blogg med google translate eller nåt. idag spelades ännu en sprillans ny låt. nämligen rihannas 'you da one' som inte finns på spotify än.

hey ho let's go

varit på gymmet och gett kroppen en omgång. åt sushi efteråt. så gott! på vägen hem blev jag omkörd av en ferrari med registreringsnumret ferrari. haha bara för att make sure att alla faktiskt ser att det är en FERRARI han kör eller vadå!? sen blev det skype en stund med päronen samt syskonbarn. kändes lite i lillhjärtat när elias tittade rakt in i webcamen och sa 'när kommer du hem!?'. och när jag skulle säga hejdå: 'vänta vänta! jag glömde vinka!' sorry guys, men finns ingen som kan tävla med honom i kategorin världens bästa kille.
take care!


poppis

idag har man varit poppis vill jag lova. bakade äppelpaj till hela klanen småkillar som haft play date här.


,

dör lite för den här outfiten




fryser ihjäl

aaah så jävla kallt här idag!? kul att det gick från 20 till 4 grader på två veckor. första snöflingorna singlade från himlen när jag skjutsade boysen till skolan. idag väntar en lång dag på jobbet.
snakkes

swedish music

rotade som vanligt runt bland mina vänners spellistor. hittade två låtar jag inte fattar hur jag lyckats missa!? svinbra hur som helst.
Robyn – Robotboy
HOFFMAESTRO – Got Left

nytt

de spelade faktiskt en NY låt idag på radion. ganska övertygad om att det inte var sista gången jag hörde den.... sätter sig som ett tuggummi i hjärnan. Pitbull Featuring Chris Brown – International Love

true story

satc
<3

hej

har fått veta allt om call of duty mw3 och druckit tre liter diet coke idag. joråmensatte, lär mig mycket vettigt på jobbet hörreni. imorgon är det bud på att gå till gymmet igen. skypade med bästis innan idag, helt underbart att höra hennes röst igen. klart det mest underskattade. älskade sverige, i really do miss you tonight.
xo

bjuder på en snygg bild på mig & sandrew från back in the days

godnatt

skulle egentligen träffat de svenska tjejerna ikväll, men fick jobba över.... heeelt slut i både kropp och psyke. aja extra klirr i kassan iallafall. somnar till den här fantastiska listan: Blödigt skit, som jag hittade hos angelica. vi hörs imorgon.
puss!

tisdag

powerwalk, frappucchino, körkortsplugg, gymmet och jobb är vad min dag bestått av. säger grattis på födelsedagen till storebror idag också.
take care!
så skönt att säga bye bye till halsontet och åka till gymmet.
råkade dock gå in i herrarnas omklädningsrum HAHA.
killarna hade tydligen nästan iiinga läxor idag.
undrar om dte har något att göra med deras nya xbox....
ganska mysig eftermiddag ialalfall. satt och åt fil, med kanel och torkad medan regnet smattrade mot rutan och
banan (mmm) grabbarna var helt uppslukade av cod/battlefield
eller vad dte nu var. nu: svenneträff! :)
så skönt att säga bye bye till halsontet och åka till gymmet. råkade dock gå in i herrarnas omklädningsrum HAHA. för övrigt har dagen bestått av morgonpromenad, frappuccino, körkortsplugg och jobb. killarna hade tydligen nästan iiinga läxor idag. undrar om det har något som helst att göra med deras nya xbox....
ganska mysig eftermiddag iallafall. satt och åt fil, med kanel och torkad banan (mmm) medan regnet smattrade mot rutan och grabbarna var helt uppslukade av cod eller halo eller vad det nu var.
säger grattis på födelsedagen till storebror också.
take care!

starbuckshäng

älskar att starbucks ligger vägg i vägg med lillkillens pianolektioner. smiter ner dit, beställer en chaiatte, sätter mig i skinnsoffan, slänger upp benen framför brasan och läser new york times. livet! har peppat gossip girl halva dagen. så visar det sig att vi inte har kanalen det går på!?! eller så hittar jag den bara inte.... om nån vet hur man ser det online får ni mer än gärna dela med er av er kunskap. guess det får bli desperate housewifes istället.
puss!


hey

fyllde 21, klippte mig och skaffade ett (nytt) jobb (i chicago).

söndagskväll

sitter i onepiecen med luvan på, redigerar bilder och lyssnar på töntlistan

wonderful day off

härligt att vakna klockan tio och inse att klockan egentligen bara är nio. tog en långdusch, skrev lite och unnade mig frukost på starbucks. värt varenda dollar. hur mysigt att de har öppen brasa!? sen hämtade jag upp luisa och åkte ut till ett av de stora mallen/shoppingcentren. vandrade runt och kikade, käkade pad thai och fick med oss varsin bit cheescake från cheescake factory innan vi åkte mot bion. jag valde pina colada style och luisa peanut butter. lyckliga tjejer som parkerade sig framför footloose. sjukt gott var det. och filmen älskade jag från första sekund. lite svårt att inte göra det när den är fylld av dans, kärlek, snygg kille och sköna repliker!? mesig zara style movie :') haha.


we're the kids in america


happy equals terrified


musik och så

min musiksmak har tagit en smått oväntad vändning. har i princip bara lyssnat på beyoncé, jessie j, joshua radin och sounds senaste tiden. sounds var ju dock inte särskilt otippat. men amerikansk soul/pop istället för allt svenskt jag i vanliga fall lyssnar på... antar att jag bara integrerar lite over here.

Beyoncé – Broken-Hearted Girl
Beyoncé – Disappear
Jessie J – Who You Are
Joshua Radin – Today

lördag

vilken jävla dag. startade verkligen på botten. nu ligger jag i dubbelsängen bland mina sex kuddar med joshua radin i lurarna och ett leende på läpparna. oh my, vad man växer som människa av det här livet. imorgon ska jag njuuuta. dra och se footloose på bio och sen till cheescake factory med luisa. wehej.
puss på alla fina där hemma. you're the best.

saker som snurrar i lillhjärnan

en tysk tjej som bor i närheten av mig har fixat så vi kan börja ta hip hop dance classes på måndag. så jävla kul!!! 
fått massa söta meddelande från vännerna hemma idag. höll på att skratta ihjäl mig åt beckas. 'tjejerna och jag konstaterade att du såg smal ut. får du inte tillräckligt med mat!?' haha era hönsmammor! om så ändå vore fallet efter x antal oreos, donuts, pizza, glass osv osv... aldrig varit i ett hus med så mycket mat som detta. om man kunde få vara frisk nästa vecka så man kan ta sig till gymmet kanske...
har precis pratat med en tjej som bor i kalifornien. sjukt skönt att snacka med nån som vet precis hur man har det. så tack för det elin!
hepp, kudden ropar på mig!
xo

being me

drar ett skönt citat signerat hanapee:
'tänk vilken tur att jag är jag och inte nån annan jävel'

det här vädret och alla fina vänner där hemma gör mig på så sjukt bra humör. nu: pizza och bokmässa med lilleman.

finfredag

började dagen med att läsa ett mysigt mail från michaela forni som gjorde mig väldigt glad. sen gick jag ut på morgonpromenad. det är kallt och höst på riktigt här idag. älskar dock att solen skiner!
igår satt jag och killarna och sjöng Lil Wayne – How To Love i bilen haha. sen åt vi en fantastisk middag med hela familjen och diskuterade amerikansk politik. väldigt intressant.
vi tyckte dessutom väldigt lika. lite stolt över mina små killars syn på jämställdhet :)
var väl det jag hade på hjärtat. hur mår ni!? mitt uppe i fredagsfirandet kan jag tänka.

ok, jag ljög

de spelar faktiskt fem låtar till som jag tycker är helt ok.
Rihanna – We Found Love
LMFAO – Sexy And I Know It (haha skönaste)
Jason Derulo – It Girl
Nicki Minaj – Super Bass
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
men nu har jag nämnt alla låtar jag hört på radio sedan jag kom hit.

noterar för övrigt att ni trillar in en efter en, hope you're here to stay.

skitradio

saknar p3!!!! amerikanska radiostationer; när ska ni sluta spela party rock anthem, on the floor, give me everything och mr saxobeat? skojar inte när jag säger att de fyra låtarna plus några relativt nya danslåtar (typ Cobra Starship – You Make Me Feel... - feat. Sabi) samt Rihanna – Cheers (Drink To That)Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance och Adele – Someone Like You är de ENDA låtarna på deras låtlista. möjligtvis Taio Cruz – Dynamite nån gång emellanåt också. orkar inte....

if you don't know by now im talkin bout chitown

Kanye West – Homecoming


solsken på burk

solsken i plastförpackningar fluget från malta via sverige till usa för att göra mig glad just nu.


nä nu..

måste ta mig kragen. ser ut som tredje världskriget. efter en fartfylld helg har jag bara känt för att dra på mig mjuksbrallorna och ta det lugnt. förkylningen och faktumet att det spelar noll roll hur jag ser ut på jobbet bidrar inte direkt till att göra mig fräsch. nu: duschen!!!!

möjligheternas land

fick skönaste komplimangen av sötmormorn som var och hälsade på i helgen.
'i think you can give lessons in how to look stylish. you really look great!'
haha. att befinna sig här, på andra sidan havet är en enda stor egoboost. det är en sådan unik möjlighet att hamna mitt i den amerikanska kulturen och få ta del av språket. något jag aldrig kunnat göra om jag bara varit på genomresa.

gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

idag saknar jag mina favoriter.
varsin kram från er nu hade gjort hela min värld.


party in the u.s.a.