idag är en sån dag

idag är en sån där dag när solen skiner och fåglarna kvittrar och jag kvittrar ikapp med dem. och mitt hår är fint fast det är otvättat. puss!

tröttis

guud vad jag är trött. ovanligt? nej. måste lära mig sova på nätterna. sitter och lyssnar på benjamins spotifylista med lugna låtar. love it. känner mig ganska lugn just nu. sitter och funderar över livet. känns som om jag alltid är stressad och jag har verkligen tusen saker att göra och är typ världens mest ineffektiva människa. fast just nu känner jag mig rätt lugn iallafall. livet är rätt gött ändå.

och i helgen var det valborg. SJÄLVKLART regnande det. vem hade förväntat sig nåt annat liksom? men jag "grillade" iallafall med sandra, ida och sonja hos sandra. slutade förstås med att vi fick steka köttet. haha. men iallafall så var det sjukt mysigt. kröp upp i soffan, drack några glas vin och snackade skit. gick vidare till hotellet, drack några fler glas vin. det var ju happy hour. och en shot.. vad som skulle bli en lugn kväll slutade som en crazy kväll. haha, vet inte vad jag ska säga om den riktigt. men jag älskar mina kompisar. ni är bäst.

i söndags strålade solen och jag fick årets sexigaste solbränna. satt med mjukisbrallor och drog upp dem till precis ovanför vaderna. så nu är mina ben vita ner till vaderna och lite mindre vita under. sexigt. trodde väl fasen inte solen skulle ta så mycket en timma. och så har vi ju det här med det nya spotify också. jag är frälst. haha. har spenderat x antal timmar med det :b

nehe, nu måste jag faktiskt dra iväg. för jag ska jobba natt.
byeeeeee.