now that don't kill me can only make me stronger

now that don't kill me can only make me stronger
godmorgon världen!
känner mig så jävla bra idag.
klarade av morgonrutinerna utan problem trots att jag var så sjukt trött.
lycklig - lifes a rollercoaster.
orkar inte tänka mer. tar en time out. lägger hjärnan på hyllan.
tar en bit marabou och känner mig lite närme hemma.
godmorgon världen!
känner mig så jävla bra idag. klarade av morgonrutinerna utan problem trots att jag var sjukt trött. är nere ena stunden, skitglad nästa. life's a rollercoaster, just gotta ride it. nä, nu orkar jag inte tänka mer. tar timeout, lägger hjärnan på hyllan. äter en ruta marabou och känner mig lite närme hemma.

roadtrip

har varit ute och åkt idag. kört genom enorma majsfält. fördrev tiden med att läsa modetidningar och lyssna på musik (blir ju lite stolt när Robyn – Indestructible och Cascada – Evacuate The Dancefloor dyker upp bland alla amerikanska låtar) stannade för lunch samt mjukglassbuffé på vägen. mums! slutdestinationen var en vacker äppel/pumpaodling mitt ute på landet.


shoppingparadis, band hero och ben'n'jerrys

varit en sväng i shoppinghimlen idag. tror ni jag kunde hålla tassarna borta eller!? svar nej. fick med mig två tröjor från ralph lauren och en från juice couture hem. sen stod det jobb på schemat, avslutade dagen med ben'n'jerrys och band hero. fint!


mysdag

har gått bredvid idag. förutom att ta hand om pojkarna har jag ätit lunch tillsammans med tjejen vars jobb jag snart övertar, varit i en gigantisk livsmedelsaffär och köpt keso och fil. (yeey, nyttiga zara) samt köpt gymkort.

duktig tjej



utmaningen här är verkligen inte att hitta nyttig mat, det är att stå emot allt godis!!!!

grönland



konstigt man får panik när planet börjar skaka som tusan över det här!?!?!

i söndags

jag som ändå tycker jag klarar mig ok i storstäder fick igår en mindre chock när jag insåg att jag aldrig varit i en storstad före jag kom till usa. när jag åkte till new york hade jag en bild i huvudet av hur allt skulle se ut, det hade jag inte med chicago. gick seriöst runt med öppen mun och bara tittade på alla byggnader som slutade ovanför molnen. vandrade runt bland skyskraporna och vidare till millenium park. stora träd, gigantiska fontäner, skulpturer osv. brunchade även med sex mexikanska tjejer. livet är spännande för tillfället!


saturday in u.s.

läskigaste dagen i mitt liv.
lättnad
rummet. kuddarna. walk i closet badrum. förvaring.
igår var en av de läskigaste dagarna i mitt liv. men i made it! det är en sådan LÄTTNAD att ligga här i min dubbelsäng bland sex mjuka kuddar efter att ha borstat tänderna i mitt stora fina badrum där jag äntligen fått min dröm om shackrutigt golv uppfylld, se på min lilla walk in closet och snackbar, blommorna och starbuckspresentkortet på bordet. familjen är så gullig och har förutom det jag nämde nyss fyllt en korg med body butter, shampoo, läppbalsam osv åt mig. igårkväll var vi ute och åt en äkta amerikansk middag tillsammans.
återkommer så fort det finns tid

adventures on my own

shit vad JOBBIGT det var att säga hejdå till de svenska tjejerna som varit min största trygghet första veckan i staterna. vara medveten om att innan den här dagen är slut är vi utspridda över hela usa. så liten, så ensam. med en dagsfärsk bild av new yorks skyline på näthinnan sitter man plötsligt på ett plan till chicago. ser fram emot alla nya äventyr.

nyc pics


nyc

galen dag! det ar sa javla mycket som snurrar i skallen just nu. aker till chicago imorgon. maste gora ett bra forsta intryck.
men idag, HAR VI VARIT I NEW YORK CITY!! var ett gang smatt overpeppade brudar som klev pa baten for att se new yorks skyline och the state of liberty. med det avklarat sprang vi vidare till var buss dar en skon new yorker guidade oss genom stan. sa. himla. mycket. manniskor. sa manga filmer som utspelat sig dar. sa mycket historia. new york ar liksom THE TOWN. iallafall i mina ogon. vi fick platser ur sex and the city, jay-zs lagenhet, meat packing district, kandisarna favoritpartystallen, var den forsta oreocookien bakades osv utpekat. slutade dagen med en breathtaking wiew fran the top of the rock hogst upp i rockefeller, promenera genom otroliga times square och sist men inte minst som sma barn pa julafton med omsorg valja ut godbitar inne i den gigantiska victorias secret-butiken. slutade med att jag blev sa stressad over att hinna till bussen att jag sprang ut pa gatan med shoppingbagen?! med larm och allt haha. sa javla typiskt mig. det ar inte varje dag man av misstag snattar i new york.
hoppas allt ar bra med er.

amerikat


trott tjej signar in

min datorlsadd fungerar inte i min adapter!?! darfor sitter jag nu bakom en av skolans datorer. ar jetlaggad som tusan. men annars sa. allt gar valdigt bra. idag har vi haft class. fick for forsta gangen i mitt liv anvandning for mitt andranamn eftersom sara hamnade i samma klass som mig. zara olivia later betydligt snyggare pa engelska an svenska!! var larare ar en sot tant som verkar ha rest jorden runt. om jag fortfarande hade ena foten hemma igar kanner jag mig tusen mil darifran idag. det ar jag i och for sig ocksa. men att jag har varldens harligaste gang med svenska tjejer runt omkring mig gor det hela betydligt lattare. ser sjukt mycket fram emot city touren pa torsdag!! victorias secret kommer inte ha nagra underklader kvar nar jag ar fardig dar inne. slanger forhoppningsvis upp lite bilder imorgon.
take care

freedom

när man ligger på en gigantisk gräsmatta i new york,
tittar upp på den blå himlen och solen värmer ansiktet.
'klarar jag mig hit så klarar jag mig vart som helst i världen'.
den frihetskänslan.
när man ligger på en gigantisk gräsmatta i new york, tittar upp på den blå himlen och solen värmer ansiktet. 'klarar jag mig hit så klarar jag mig vart som helst i världen'. den frihetskänslan.

jag lever!!

har landat i new york. störtade inte över grönland (dödspaniken när
planet hamnar i luftgropar över en jävla glaciär), bagaget försvann inte,
blev inte nekad att komma in i landet. allt gick bra, med andra ord.
inte mycket som slår att äntligen vara framme och sitta i en minibuss
tillsammans med 13 andra förväntansfulla tjejer som med systemkameror
i högsta hugg försöker fånga new york på var minst sagt snabba(!!) genomfärd
medan lady gaga och chris brown pumpas ut ur högtalarna.
and guess what!? det är sommar här!! har precis varit och gått en
promenad vid havet med solen i ögonen och vinden i håret.
vad som återstår av dagen är middag med hundratals aupairer från hela världen.
sen väntar kudden (ni är väl redan på väg mot sängen nu kan jag tänka..)
och en spännande vecka här på st johns university.
på återseende
har landat i new york. störtade inte över grönland (dödspaniken när planet hamnar i luftgropar över en jävla glaciär), bagaget försvann inte, blev inte nekad att komma in i landet. allt gick bra, med andra ord. inte mycket som slår att äntligen vara framme och sitta i en minibuss tillsammans med 13 andra förväntansfulla tjejer som med systemkameror i högsta hugg försöker fånga new york på vår minst sagt snabba(!!) genomfärd, medan lady gaga och chris brown pumpas ut ur högtalarna. and guess what!? det är sommar här!! har precis varit och gått en promenad vid havet med solen i ögonen och vinden i håret. vad som återstår av dagen är middag med hundratals aupairer från hela världen. sen väntar kudden (ni är väl redan på väg mot sängen nu kan jag tänka..) och en spännande vecka här på st johns university.
på återseende

i'm of to usa!!!!!!!

have you ever heard a song that you wish would never end
have you ever had a conversation with a real good friend
that you wish would go on and on and on forverer more
then you know what i'm looking for
OM JAG HAR <3 tack alla fina vänner i norge&sverige
för en fantastisk höst/vinter 2010 och vår/sommar 2011
att det är så sorgligt att lämna allt visar hur underbart jag haft det
i dont belive in class, taste
i belive in endless summernights....
have you ever heard a song that you wish would never end
did you ever have a conversation with a real good friend
that you wish would just go on and on and on forever more
then you know what i'm looking for

OM JAG HAR. tack alla fina vänner i norge&sverige för en fantastisk höst/vinter 2010 och vår/sommar 2011. att det är så sorgligt att lämna allt visar bara hur underbart jag haft det.

well i don't believe in class, and i don't believe in taste
i believe in simple happiness, and i believe in avoiding waste
i believe in endless winter nights with good friends and good wine
i believe in endless summer nights, good friends and feeling fine

hörs så fort jag installerat mig på andra sidan pölen
önska mig en trevlig vecka i new york(!!!)

födelsedagsbarn

för exakt 21 år sen såg jag världen och världen såg mig
för första gången. en gång om året är det min och ingen annans
dag, fantastiskt. tycker vi tar tillvara på det och slår till
med att ha en så inihelvete bra dag! vaknade av skönsång
och frukost på sängen imorse. till och med storebror var med.
har inte hänt sen jag var sju tror jag? bara en sån sak.
puss på er!!
för exakt 21 år sen såg jag världen och världen mig för första gången. en gång om året är det min och ingen annans dag, fantastiskt. tycker vi tar tillvara på det och slår till med att ha en så inihelvete bra dag! vaknade av skönsång och frukost på sängen nyss. till och med storebror var med. har inte hänt sen jag var sju tror jag? bara en sån sak. puss på er!!

ursäkt eller nåt

har verkligen inte hållt igång bloggen som jag vill på senaste. andra saker har fångat min uppmärksamhet. jag har varit så jäääääävla nervös inför usaresan. gått runt och haft ångest och intalat mig själv att jag är dum i huvudet som lämnar allt jag har bakom mig. men nu har jag bestämt mig för att jag ska ha det så sjukt bra och så ses vi om ett år (eller här på bloggen ses vi hela tiden), deal!?!? ok, bra. nu kör vi!!!!!!! love you

share your passion

gud jag mår så bra.
har sagt det tusen gånger innan men när jag har
massa positiva känslor inom mig som bara vill ut
blir det lätt att jag upprepar mig.
jag är omgiven av så himla vettiga människor.
uppskattar det så mycket.
vad jag mer uppskattar är att jag faktiskt märker att jag är 21
det var fantastiskt att vara 18, men shit vad jag har utvecklats
om bara några dagar åker jag till usa
det ska bli så jävla häftigt. är faktiskt lite imponerad
över att jag vågar
share your passion, live your dream
puss.
gud jag mår så bra. har sagt det tusen gånger innan, men när jag har massa positiva känslor inom mig som bara vill ut blir det lätt att jag upprepar mig. jag är omgiven av så himla vettiga människor. uppskattar det så mycket.  vad jag mer uppskattar är att jag faktiskt märker att jag är 21. det var fantastiskt att vara 18, men shit vad jag har utvecklats. om bara några dagar åker jag till usa och det ska bli så jävla häftigt. är faktiskt lite imponerad över att jag vågar. share your passion, live your dream.
puss.

fredagsmyseritt

idag har varit bästa dagen. nu: fredagsmys med familjen!! brorsan är här och glassen ligger i frysen och väntar på mig. fantastico.

fjärilar i magen

lyckokänslorna i lillkroppen idag alltså.
går inte att ta på. solen lyser,
jag har världens bästa människor i mitt liv,
imorgon fyller jag 21, fick precis två nyheter som jag
vet gjort två av mina vänner lyckliga.
BRA FREDAG!!!
lyckokänslorna i lillkroppen idag alltså. går inte att ta på. solen lyser, jag har världens bästa människor i mitt liv, imorgon fyller jag 21, fick precis två nyheter som jag vet gjort två av mina vänner lyckliga. BRA FREDAG!!! hepp, nu ska jag sätta på levels och dansa av glädje.

september is here

vaknade upp, hängig i kroppen,
seg i huvudet, med rinnande näsa.
MEN, skitglad ändå. för jag är ju ledig och
får göra precis vad jag vill. så lyssnar på musik
jag gillar som jag vet egentligen är crap och fnissar
nöjt för mig själv, sen ska jag se på ensam mamma söker
och i ikväll äta födelsedagsmiddag med en braaa människa.
mihi, jag har det bra jag.
pussssss
vaknade upp, hängig i kroppen, seg i huvudet och med rinnande näsa. MEN, skitglad ändå. för jag är ju ledig och får göra precis vad jag vill. så jag lyssnar på musik jag gillar som jag vet egentligen är crap och fnissar nöjt för mig själv, sen ska jag se på ensam mamma söker och ikväll äta födelsedagsmiddag med en bra människa. mihi, jag har det bra jag. pusss

jag lever

har varit tyst här. men jag lever! jag är jätteglad. och ledsen. så många känslor i min kropp just nu. så många fina människor ska ska lämnas för en lång stund. så många nya äventyr som väntar.
på återseende snarast

i am superwoman

Aretha Franklin – [You Make Me Feel Like] A Natural Woman - för en fantastisk låt!!
fått dille på musik med powertjejer, typ aretha franklin, alicia keys, cyndi lauper och beyoncé. haha kan ha nåt att göra med att jag läst gynnings blogg och sett för mycket på sex and the city.

åh

blir på riktigt lycklig av att se carolina gynning och hennes kille. haha

,



Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot

drömmar

när de pratade om bostadsbrist för studenter igår på brunchrapporten,
så jag började tänka på utbildning och karriär.
hängde med en inspirerande människa idag. när jag kom
hem satte jag mig ner och funderade. över vart jag vill i livet och
hur jag ska ta mig dit. är så sugen på att
sätta mig ner och se till att börja min väg mot mål och drömmar.
det gör jag i och för sig genom att åka till usa.
kommer träffa en massa nya människor, bli inspirerad,
ta del av en ny kultur och bli mycket bättre på engelska.
men jag vill bara slänga mig in i framtiden, vara på väg
att bli den projektledare inom marknadsföring och musikjournalist
jag ser mig själv som om tio år. åh, jag längtar.
när de pratade om bostadsbrist för studenter igår på brunchrapporten började jag tänka på utbildning och karriär. hängde med en inspirerande människa idag. när jag kom hem satte jag mig ner och funderade. över vart jag vill i livet och  hur jag ska ta mig dit. är så sugen på att sätta mig ner och se till att börja min väg mot mål och drömmar. det gör jag i och för sig genom att åka till usa. kommer träffa en massa nya människor, bli inspirerad, ta del av en ny kultur och bli mycket bättre på engelska. men jag vill bara slänga mig in i framtiden, vara på väg att bli den projektledare inom marknadsföring och musikjournalist jag ser mig själv som om tio år. åh jag längtar.

timglas

det går fort när man har roligt. ironiskt det här med tid och timing. tiden barar rinner ur mina händer och livet skrattar mig rakt upp i ansiktet när jag inser hur maktlös jag är.

föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej

sitter och dj:ar för mig själv. det går jäkligt bra, för jag blir galet taggad!!
vilken jäkla fest det kommer bli på lördag!!!!! som jag ska dansa
det häär skulle du fått skaka rumpa till om du varit hemma hos mig just nu:

Calvin Harris – Bounce - Feat. Kelis (Radio Edit)Raaban & Evana – Like A Snake - Radio EditVeronica Maggio – Måndagsbarn - le prix remixChris Brown – Yeah 3x - Explicit VersionJason Derulo – Don't Wanna Go HomeRebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix RadioItaloBrothers – Stamp On The Ground - Radio EditBlack Eyed Peas – Don’t Stop The PartyYelle – Ce Jeu (Tepr Remix)P!nk – Raise Your Glass - Explicit VersionRusko – Woo Boost - Subskrpt EditSeptember – Resuscitate Me - radio editManian – Loco - Video EditSeptember – Me & My MicrophoneBruno Mars – Grenade - Passion Pit RemixLMFAO – ShotsCat 5 – SexyFlo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]September – Kärlekens tunga

inte sitta still

känner mig så himla understimulerad. min första helt lediga vecka på jättelänge, utan varken jobb, resor eller tränaruppdrag, har precis tagit slut. det känns som en vecka för mycket. behöver i och för sig ta det lugnt efter en galen sommar. men när alla vänner gett sig iväg för plugg och annat är det chockerande tyst. dock är det väldigt många som varit inne här idag. om två veckor får ni hemskt gärna följa med till usa! :)

loneliness is better when you're not alone

efter catch-up med två fina vänner och meddelande från ytterligare två fina människor känner jag mig allt annat än ensam. puss!! <3

glaaaad

glad tjej inser att hon har världens finaste människor i sitt liv. bara att jag vill ha er här hos mig nuuuu. men, på fredag!!


kalas

varit på kalas och ätit ett dussin kakor. mina syskonbarn fyllde 15, 16 och 18. när faaan blev jag så gammal!?! hur som helst, är en stolt moster. börjar känna mig som en överbeskyddande storasyster åt mina systerdöttrar i och med att det inte skiljer så mycket på oss i ålder. ser mig själv i dem, var ju nyss där de är i livet liksom. vill inte att att de ska råka ut för nåt ont. så trevliga, snälla, fina och duktiga små vuxna de blivit.

tuff tjej


varit ute på en powerwalk. tog på mig mina häftigaste strumpor ba.


doh. saknar mina tjejkompizar. behöver någon att snacka massa skit med. bla bla blaaa. börjar snart prata med mig själv här tror jag.

jag skrattar idag

med tanke på michaelas skrattinlägg som jag la upp häromdagen känns det ganska bra att just skratta var en av de saker jag ägnade mig mest åt igår <3

tänkte bara säga en sak

det kanske verkar som att det är nu jag bryr mig som minst om min familj och mina vänner. i och med att jag snart sätter mig på ett plan och åker till andra sidan jorden. men det är nu jag behöver er som mest. att ni uppmuntrar mig att åka iväg på det här äventyret istället för att tycka att jag är knäpp i huvudet som åker ifrån er betyder typ allt och lite till. visst, det ska bli så himla spännande och jag kommer säkert ha jättekul, det är många som sagt att de önskar att det var de som skulle åka. och jag klagar absolut inte. men, det är faktiskt jävligt läskigt också. och när jag sitter där och lipar över hur mycket jag saknar svensk mat och tryggheten hemma så kommer det vara ni som är viktigast för mig. ni kommer alltid vara viktigast för mig. lova att ni inte tar det som att jag överger er. för det kommer jag aldrig någonsin göra.

det är okej att känna

det är okej att känna
bröt just ihop till den här filmen, se den!
så jävla vacker och så jävla hemsk så jag vet inte vad
bröt just ihop till den här filmen: http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU
se den!
så jävla vacker och så jävla hemsk så jag vet inte vad


bara så ni vet

ska bli programledare för p3 populär när jag blir stor.

morgonstund

fil med pappas hemgjorda svartvinbärssylt,
vaniljte med honung och mjölk, salamiknäcke, apelsinjuice,
stekt ägg.. och så lite morgonpasset i p3 och solsken på det.
mhmmm. godmorgon!
fil med pappas hemgjorda svartvinbärssylt, vaniljte med honung och mjölk, salamiknäcke, apelsinjuice, stekt ägg.. och så lite morgonpasset i p3 och solsken på det. mhmmm. godmorgon!

and you'd wake up feeling strong and glad to meet a brand new day
then you know what i'm trying to say
The Ark – Have You Ever Heard A Song