på bussen

inte helt fel att logga in på mailen när man fått mail från chicago och angående maltaresan i sommar. damn it, life's good. sitter på bussen till götet. där ska jag hoppa in i brorsans bil och åka till öland för att fira valborg med hela stora familjen. mys!

torsdagkväll

igårkväll somnade jag till tonerna av klubbland med håkan hellstöm.
våra grannar hade tydligen fest, men inte mig emot så länge de spelar bra musik.
majorstuen är nog det ställe jag känt mig mest hemma på någonsin.
jaja, hemma hos mamma och pappa då, men det är inte samma sak.
här känner jag att jag liksom verkligen vill vara. synd att jag ska flytta snart.
men å andra sidan blir det nog inte fy skam att bo på andra sidan atlanten heller.
det ska va gött å leva, annars kan det kvitta.
igårkväll somnade jag till tonerna av klubbland med håkan hellstöm. våra grannar hade tydligen fest, men inte mig emot så länge de spelar bra musik. majorstuen är nog det ställe jag känt mig mest hemma på någonsin. jaja, hemma hos mamma och pappa då, men det är inte samma sak. här känner jag att jag liksom verkligen vill vara. synd att jag ska flytta snart. men å andra sidan blir det nog inte fy skam att bo på andra sidan atlanten heller. det ska va gött å leva, annars kan det kvitta.

howdy

haha hänger på donken och lånar deras gratis internet. fint! pratar med sandra på face, saknar henne fan så det gör ont. men vi taggar sommaren, herregud vad vi taggar sommaren! det kommer bli bäst. blivit matchad med en au-pair familj i chicago, känns galet. ni får veta mer sen, de ska ringa mig inom ett par dagar. förövrigt kör jag all in på träning den här månaden. har ont i hela kroppen, tror inte det kan vara häslosamt, haha. och så var det påsken ja! i torsdags kändes det som jag var den enda människan i oslo. men ikke, blev minsann bjuden på fest i fredags och middag i lördags och i söndags var vi på utflykt till en skog, låg och solade på en klippa vid en sjö hela dagen och grillade körv. oturligt nog blåste det en hel del, norden i ett nötskal. men har i vart fall haft en mycket trevlig ferie. för övrigt njuter jag bara av att uppleva våren i en storstad.
snakkes folkens

skärtorsdag

det är fantastiskt att vara ledig
äta godis till frukost och carbonara till lunch,
låta 'parken' sjunga ut i högtalarana,
sitta i sin fina ljusa lägenhet och läsa elle
som är så proppfull av inspiration att man nästan blir snurrig
i huvudet och drömma om framtiden.
städa, fixa och dona och stå i köket halva dagen
och så på kvällen, äta nylagad ost och skinkpaj, beundra fläskfilén,
njuta av den nystädade lägenheten, tända ljus, robyns 'cry when you get older',
chokladkakedoftljuset i badrummet och en ansiktsmask. sen ett glas vin
innan sängen välkomnar mig igen
det är fantastiskt att vara ledig. äta godis till frukost och carbonara till lunch, låta 'parken' sjunga ut i högtalarana, sitta i sin fina ljusa lägenhet och läsa elle som är så proppfull av inspiration att man nästan blir snurrig i huvudet och drömma om framtiden. städa, fixa och dona och stå i köket halva dagen. och så på kvällen, äta nylagad ost och skinkpaj, beundra fläskfilén, njuta av den nystädade lägenheten, tända ljus, robyns 'cry when you get older', chokladkakedoftljuset i badrummet och en ansiktsmask. sen ett glas vin innan sängen välkomnar mig igen.


idag

lyckan i att köpa blommor till sin lägenhet.
lyckan i att gå till mataffären och handla det man är sugen på.
lyckan i att stå på egna ben.
lyckan i att köpa blommor till sin lägenhet. lyckan i att gå till mataffären och handla det man är sugen på. lyckan i att stå på egna ben.

hej på er

är i gamla lägenheten en sväng och fixar det sista med aupair-ansökan. har slängt in en tvätt och sitter och käkar med becka medan vi väntar på att den ska bli klar. påskeferie idag!! u-underbart. hade varit så mysigt att åka hem till eksjö och träffa alla vänner, men kände att jag inte orkade med resan i och med att jag ska till öland nästa helg. idag har jag iallafall handlat blommor och en supersöt påskkyckling till nya lägenheten, sen städat som tusan med becka. har vi tur hinner vi kanske med en öl ikväll.
ha det så bra!

inget internet

har förresten inte internet i nya lägenheten förens första maj, så kommer bli lite fattigt med uppdatering.

majorstuen

jag är kär igen. i mitt nya hem. bor nämligen numer i en mysig takvåning på majorstuen.
med andra ord lyckades vi till slut få tag på en flyttbil.
och oj vilken dag det blev i söndags. vi hade väl ungefär 10 gånger mer grejer än vi trodde
att flytta till en lägenhet på femte våningen utan hiss är förmodligen det hälsosammaste jag gjort på väldigt länge
vem har sagt att man behöver flyttgubbar? sjuka insatsen vi gjorde alltså, haha.
så himla underbart när vi sjönk ihop på golvet bland alla flyttkartonger, helt utmattade,
och käkade varsin kanelbulle och skrattade.
livet <3
jag är kär igen. i mitt nya hem. bor nämligen numera i en mysig takvåning på majorstuen. med andra ord lyckades vi till slut få tag på en flyttbil. och oj vilken dag det blev i söndags. vi hade väl ungefär 10 gånger mer grejer än vi trodde. att flytta till en lägenhet på femte våningen utan hiss är förmodligen det hälsosammaste jag gjort på väldigt länge. vem har sagt att man behöver flyttgubbar? sjuka insatsen av oss alltså, haha. så himla underbart på kvällen när vi sjönk ihop på golvet bland alla flyttkartonger, helt utmattade, och käkade varsin kanelbulle och skrattade. livet <3

love you

alltså, mina föräldrar är bäst. när mamma kramade mig hejdå i söndags fick jag helt ont i hjärtat. har aldrig varit en väldigt hemmakär människa, men när man inte träffar sin familj på så pass lång tid som det blivit nu så märker man hur mycket dom betyder. finns inga som ställer upp för mig så mycket och inga jag litar på så mycket som mina föräldrar <3

och snart är det dags att gå vidare i livet. om ungefär sju veckor är det byebye norge. herregud så sorgligt det kommer bli. har en del människor här som jag aldrig tänker förlora kontakten med. det är så knäppt det här, livet när man av nyfikenet inte kan befinna sig på samma plats allt för länge. nu när jag bestämmer själv vill jag upptäcka så mycket som möjligt. men det betyder ju också att man tappar människor på vägen. människor man verkligen tycker om träffar man helt plötsligt inte mer än nån gång om året. men jag är så himla tacksam över alla fina jag träffat, och ni finns alltid med i hjärtat.
puss

mycket nu

herregud. tävling på jobbet, löningspils, besök av mamma och pappa, sensation white i oslo, flytt och så en förkylning på det. jävligt mycket roliga saker men min hjärna hänger inte riktigt med.

helt fantastisk dag igår. om vi vann tävlingen!? JAAA!! självklart gjorde vi det.
så jävla gött. underbar stämning, fredag, löning, afterwork
och så utgång på det. älskar min arbetplats och mina kollegor :)))
idag har jag haft en supermysig dag på stan med mamma och pappa, har visat oslo för dom.
vi har varit på operahuset, i byportens shoppingcenter, gått karl johan, promenerat
i solskenet på aker brygge, lunchat och så en svöng till majorstuen för att titta
på nya lägenheten och gå till frognerparken. ingen bra idé att gå och shoppa
med mamma vill jag lova. hon är ju bäyttre säljare än vad jag är.
jag: 'vilken ska jag ta?'
mamma: 'allihop! dom kan du använda resten av livet!'
haha. ahja, resulterade iallafall med att jag fick med mig tre plagg från hms
conscious collection. så jävla mycket fin
och så har det ju då gått runt folk med vita kläder överallt på stan hela dagen,
har blivit så jävla taggad. sensation white i oslo ikväll och jag har inte köpt nån biljett.
tänkt väl att det blev mycket i och med att mamma och pappa skulle komma och flytten.
och att det kostar massa pengar och att dte kommer fler tillfällen.
földe med mamma och pappa till hoteller efter rundan på stan.
hela jävla hotellet var fyllt av vitklädda ungdomar och basen lät genom hela bygget.
närå, fick inte alls ångest över mitt korkade beslut.
päronen tyckte synd om mig, men tyckte det härligt med så många glada ungdomar, haha.
ahja, det blir väl ut och käka middag istället då.
så får vi se om vi lyckas flytta vår soffa imorgon.
helt fantastisk dag igår. om vi vann tävlingen!? JAAA!! självklart gjorde vi det. så jävla gött. underbar stämning, fredag, löning, afterwork och så utgång på det. älskar min arbetplats och mina kollegor :)))

idag har jag haft en supermysig dag på stan med mamma och pappa, har visat oslo för dom. vi har varit på operahuset, i oslo citys shoppingcenter, gått karl johan, promenerat i solskenet på aker brygge, lunchat och så en sväng till majorstuen för att titta på nya lägenheten och gå till frognerparken. ingen bra idé att shoppa med mamma vill jag lova. hon är ju bättre säljare än vad jag är. jag: 'vilken ska jag ta?' mamma: 'allihop! dom kan du använda resten av livet!' haha. ahja, resulterade iallafall i att jag fick med mig tre plagg från hms conscious collection. så jävla mycket fint!!

och så har det ju gått runt folk med vita kläder överallt på stan hela dagen. har blivit så jävla taggad. sensation white i oslo ikväll och jag har inte köpt nån biljett. tänkte väl att det blev mycket den här helgen i och med att mamma och pappa skulle komma och flytten. hängde med mamma och pappa till hotellet efter rundan på stan. hela jävla stället var fyllt av vitklädda ungdomar och basen hördes klart och tydligt genom väggarna. närå, fick inte alls ångest över mitt korkade beslut. päronen tyckte synd om mig, men tyckte iallafall det var trevligt med så många glada ungdomar, haha. ahja, det blir väl ut och käka middag istället då.
så får vi se om vi lyckas flytta vår soffa till nya lägenheten imorgon. ta hand om er!

big big girl in a big big world

jag är rätt duktig på att stressa upp mig själv. har gått runt med onödigt mycket magont på senaste tiden, nån som känner igen sig? mycket styr med byte av lägenhet idag. nästan så man glömmer bort hur roligt livet faktiskt är. hann med en timma body balance iallafall, väldigt skönt. och jag är så glad, för innan man läggs in i aupair-programmet måste ett par personliga referenser svara på frågor om hur jag är som person. så himla fina ord som har skrivits om mig!! och imorgon är det tävling på jobbet! and guess what!? sverige mot norge!! inte är det ofta, men nu åker minsann tävlingsmänniskan zara fram. så taggad! inte en chans i världen att vi förlorar detta.
over & out

en tjugoåring en kväll i april

brer ut mig i dubbelsängen, himlen utanför är fortfarande klarblå. ligger och lyssnar på ett dj-mixtape. musik är så fantastiskt. kompletterar alla olika typer av situationer och förstärker känslan. ett svettigt dansgolv, en dag på jobbet, en kväll i sängen, ett pass på gymmet, på stranden, you name it. ni fattar poängen. älskar när man hör en låt som får en att återigen befinna sig i det förflutna. men nog om det.
kände mig väldigt nöjd när jag gick och la mig igårkväll. hade nämligen skickat in ansökan till en massa roliga utbildningar. blir ju förmodligen ett år i usa först, men känns ändå spännande. för nu vet jag verkligen vad jag vill. med allra största sannolikhet blir det en bred ekonomiutbildning med inriktning marknadsföring och en termin utomlands, i antingen stockholm, göteborg, kalmar eller lund. åh, jag längtar!!
idag var jag i nya lägenheten en sväng direkt efter jobbet, tjejerna hade städat och gjort fint. kommer bli så himla mysigt där borta! och i helgen kommer mamma och pappa och hälsar på <3
hoppas allt är bra med er kompisar

målarstudio

haha alltså va? gick in i köket och upptäckte att det plötsligt omvandlats till en konstnärsateljé. mina söta vänner sitter och målar med varsitt glas rödvin. stafli, akrylfärger eller vad nu är, tända ljus, känslosam musik och hela kitet. blev faktiskt lite inspirerad. synd bara att jag inte alls ser det underhållande i att måla. fick i uppdrag att lägga till låtar till deras målarspellista istället, kändes lite mer som min grej. ska nog ta och städa garderoben nu!

sömnbrist

herregud, trött tjej. vaknade av att becka soch sonja stod och skrattade åt mig, jag hade somnat med datorn i knät. skiter i gymmet ikväll. tjejerna ska tydligen måla. frågan är vad jag ska göra. är helt slut men kan ju knappast gå och lägga mig halv åtta!?

tisdag

det regnar och jag har tappat min mobil. idag är en sån dag allt går fel. men det är liksom inte hela världen när man har bästa människorna runt omkring sig. hade lite tur på jobbet och även om det inte gick så bra för teamet i stort så uppnådde jag iallafall mitt personliga mål. nu har jag lagt mig under täcket och tittar på tv. bästa botemedleten en dålig dag.
puss på er!

you and me together, stars forever

saknar mina hjärtan

aker brygge

alltså, vädret!!! <3 mitt första möte med våren i oslo har minst sagt varit en succé. idag har jag hängt i solen på aker brygge med mina underbara blondiner (haha älskar att påpeka att de är blondiner bara för att jag hängt med ett gäng brunetter hela mitt liv) hela eftermiddagen. blev glass och massa tjejsnack. lovisa den lilla skiten ska till kroatien på torsdag. kom fram till att vi ska köra 'halv åtta hos mig' när hon kommer hem. kommer bli nice!
skiner solen på er också?

söndag

världens bästa 'dagen-efter-dag'. allt man behöver är ett sjuttongradigt oslo, en filt och en vän. hängt i frognerparken med ida hela dagen. köpte med oss mat på vägen och låg och snackade skit i flera timmar. så himla varmt och skönt! majorstuen är ju världens mysigaste område. nu: soffhäng!


happy days

kalla mig nörd men en lördagsmorgon som denna sitter jag och funderar över vad patrik gör kvar i big brother, haha (tittar förstås på det också), käkar frukost och njuter av att solen skiner. ikväll är det fest! ska bli så jävla kul! var en evighet sen jag var ute med mina kära sambos. desutom kommer alla våra olika vänner och förgyller kvällen. gissar på att det kommer se ut ungefär såhär (fast i 90talsoutfits):

lycka!

friday i'm in love

livet en fredag alltså. komma hem från jobbet, äta kyckling, klyftpotatis och bearnaiesås och en kall öl till det. promenera till aker brygge i kvällssolen, mysa under en filt med varsin öl med bästa vännerna, värme och blå himmel, vidare till en mysig bar och dricka en mojito innan jag åker hem och kryper ner i sängen, laddad inför morgondagens festligheter.
sussa sött mina vänner

malin och lisa

förra året träffade jag två underbara tjejer. vi träffades varje dag i ett år och när året var slut kändes det som att vi känt varandra hela livet. så mycket knas vi var med om tillsammans <3 malin och jag har setts ett par gånger efteråt vilket jag såklart tycker är jättekul. men lisa har jag inte träffat sen i juni!! sjukt. i vilket fall som helst, jag tycker så fruktansvärt mycket om er!! och jag hoppas ni minns att vi är givna på gästlitsan på varandras bröllop!


torsdag

min dag: jobb, bli rastlös av att sitta inne när solen skiner, skratt med kollegorna, en snickersglass som smälte i munnen, hem och skrattande öva in 90tals dansmoves i vardagsrummet med sonja, joggingtur i solskenet, lite styrka på gymmet, en härlig dusch, middag och strax: jordgubbar och glass med damerna här hemma.
fint som snus!

april och så

update från oslolivet: vädret är awesome, kom nyss hem från en promenad på stan och himlen är fortfarande blå och det är jättevarmt, utanför vår lägenhet har de slått upp ett cirkustlt och det går runt elefanter på fotbollsplan, i helgen har vi 90talsfest och jag har fixat outfit i äkta 90talsanda, för övrigt är jag väldigt trött på mitt hår och det mesta egentligen, därför ska jag klippa mig snart. kommer bli fett att flytta till majorstuen om lite mer än en vecka. det var väl det. ta hand om er
nä, nu är jag redo för sommaren. bikini, jeansjacka, toppar och shorts ligger i garderoben och väntar. kommer bli en grym sommar! ska bli underbart att få umgås med sandra, lina och malin igen. och jag ska iväg på massa äventyr, iih.


update från oslolivet: vädret är awesome, kom nyss hem från en promenad på stan och himlen är fortfarande blå och det är jättevarmt, utanför vår lägenhet står ett cirkustält och det går runt elefanter på fotbollsplanen, i helgen har vi 90talsfest och jag har fixat outfit i äkta systrarna graaf-anda, idag har jag druckit ett glas rosé i köket med sonja, för övrigt är jag väldigt trött på mitt hår och det mesta egentligen, därför ska jag klippa mig snart. kommer bli fett att flytta till majorstuen om lite mer än en vecka. det var väl det.
ta hand om er
nä, nu är jag redo för sommaren. bikini, jeansjacka, toppar och shorts ligger i garderoben och väntar. kommer bli en grym sommar! ska bli underbart att få umgås med sandra, lina och malin igen. och jag ska iväg på massa äventyr, iih.
update från oslolivet: vädret är awesome, kom nyss hem från en promenad på stan och himlen är fortfarande blå och det är jättevarmt, utanför vår lägenhet står ett cirkustält och det går runt elefanter på fotbollsplan, i helgen har vi 90talsfest och jag har fixat outfit i äkta systrarna graaf-anda, idag har jag druckit ett glas rosé i köket med sonja, för övrigt är jag väldigt trött på mitt hår och det mesta egentligen, därför ska jag klippa mig snart. kommer bli fett att flytta till majorstuen om lite mer än en vecka. det var väl det.
ta hand om er

we're going all the way up

åh precis sett de två första avsnitten av andra glamouramasäsongen! blir så himla glad av att titta på det. skönare brudar får man ju leta efter.


bloglovin

såg att en del nya tittat in. trevligt! la till en bloglovin knapp till höger under arkivet, så den får ni gärna använda.
puss!

nytt i garderoben

söta färgglada second hand-toppar.
tänker ha dem till höga shorts i sommar. älskar den virkade.

sommarlängtan


'varför är man alltid en jävla nybörjare på sånt här'

rotat lite i gamla spellistor. så sjukt. när jag hör den här låten slungas jag fyra år tillbaka i tiden. och det är så komiskt att den handlar om olycklig kärlek, för för mig handlar den bara om lycklig.
Lasse Lindh – Varje litet steg

söndag i götet

haft en mysig helg i götet. ätit massa godis. trevligt att åka iväg en sväng och riktigt kos att träffa familjen.
extra kul att brorsan och hans flickvän skrivit kontrakt på hus samma sag som jag kom!
firades förstås med skumpa på fredagskvällen.
mer kul var att bästa mammie hade med sig en liten goodiebag till mig <3
body scrub, body butter, silvershampoo, underkläder, senaste elle, godis, hörlurar och ett usbminne.
nu är jag hemmai oslo igen och redo för en ny vecka.
hoppas ni haft en trevlig helg!
pyss
haft en supermysig helg! ätit godis hela tiden. trevligt att åka iväg en sväng. och förstås att träffa familjen. extra kul att brorsan och hans flickvän skrev kontrakt på hus i fredags! firades förstås med skumpa.
och bästa mammie hade med sig en liten goodiebag till mig! <3 body scrub, body butter, silvershampo, underkläder, senaste elle, godis, hörlurar och ett usbminne. nu ska jag hinna med lite shopping innan jag åker hem till oslo igen. hoppas ni haft en trevlig helg!
pyss

musik och sånt

lyssnar på sounds nya skiva och dreglar över den här manne

snygg
ser sjukt mycket fram emot peace and love,
om allt går enligt planerna kommer det definitivt bli en av
de bättre veckorna 2011.
förövrigt; känner att jag måste börja spela musik ute
så jävla kulyssnar på sounds nya skiva och dreglar över den här ma
lyssnar på sounds nya skiva och dreglar över den här mannen
galet snygg

ser sjukt mycket fram emot peace and love, om allt går enligt planerna så kommer det definitivt bli en av de bättre veckorna 2011.
förövrigt; känner jag att jag måste börja spela musik ute
så jävla kul!!

puh

såja, högskoleprovet avklarat! nu slipper jag helst tänka på en vecka, typ. snacka om kaosmorgon för min del, trodde jag missat spårvagnen, gick till fel provlokal osv osv.. men allt gick bra till slut iallafall. firat med middag med mamma, pappa, brorsan och hans flickvän. sen myst på balkongen, spelat sällskapsspel, druckit öl och tittat på romantisk komedi, fint. nu ligger jag i soffan, lyssnar på musik och filosoferar. chattar med min bror som ligger i sovrummet och sa han skulle sova för över en timma sedan.. haha
godnatt fina