puss

åh vilken tur det är att jag har världens sötaste systerson. har varit på sämst humör idag. men sen kom den lilla solstrålen och spenderade kvällen hos oss. han skulle kunna göra vem som helst glad.
:)

hello hey!

tja.

sitter och är så in i helskotta rastlös. har gnällt över att jag inte haft en ledig stund på senaste tiden och nu när jag väl får det blir jag galen. har myror i brallan, kan fasen inte sitta still. vill ut och resa, party 24/7. åh, jag måste ta tag i mitt liv. och det nu!
iallafall, senaste veckan har bestått av en jäkla massa känslor och händelser. förra torsdagen så var det balen hemma, sen grillkväll och avslutningsfest på skolan, säga hejdå till alla fina, natten mellan fredag och lördag jobbade jag, sen var det student och i söndags åkte jag till halmstad och hälsade på malin. har vart där hela veckan och i lördags var det 20årsparty för malin och becks. och igår jobbade jag hela dagen. regnade nästan hela veckan i halmstad men vi hann iallafall med att hänga på stranden en kväll, shoppa, laga massa god mat, titta på film, spela spel, läsa, klippa gräsmattan, gå promenad, sitta vid brasan och dricka vin, osv :) mycket mysigt. tack malin för att jag fick komma!
nähä, ta tag i sitt liv var det!
byeeeeeee.

ni vet de där dagarna

ni vet de där dagarna när allt bara är åt helvete. när ångesten kryper i hela kroppen utan att man riktigt vet varför. när man bara vill gråta men det inte kommer några tårar.

idag är en sån dag.

tills jag upptäckte hur fruktansvärt smutsigt och äckligt mitt hår är. rufsade till det så jag såg ut som ett riktigt troll, tog världens fulaste egobild och skrattade med mig själv. det hjälpte. nu ska jag hoppa in i en minst sagt välbehövlig dusch!

puss på er!