sunday

hellu.

sitter och lyssnar på fin musik, har gjort det i princip hela dagen. mestadels har den bara stått på som något slags bakgrundsljud man inte tänker på. men så är det vissa låtar som man fastnar för. som man verkligen lyssnar på. och som man känner så starkt för. så som man bara kan känna för musik. just nu lyssnar jag på halleluja med jeff buckley, det är en sådan låt. tell me this night is over med the ark,  elegi med lars winnerbäck, if i used to love you baby med daniel lemma och sist men inte minst right here right now med agnes är några andra pärlor jag lyssnat på under dagen. svensk musik är så bra! right here right now var väl kanske en aning otippad i samlingen, men är inte att förakta. jag vet att det är en töntig perfekt ihopsnickrad idolvinnarballad. men jag kommer nog alltid att känna för den låten. texten är fin och agnes sjunger fint. sjukt fint till och med.

 

jag körde bil innan. det gick väl sådär. pappa var stirrig. och jag med lite. jag vet förresten inte riktigt hur det gick, svårt att bedöma. är i alla fall godkänd på start i backe på körskolan nu och jag övade på att backa idag, det gick helt okej. ska göra det imorgon på lektionen också. blir nog bra.

 

den här helgen har varit bra. började med fest i fredagskväll. den var helt okej. fast det var lite konstigt med allt folk som kom och gick. men tack tjejer för en supermysig middag och alla fina presenter! :) ni är bäst! :D både tröjan, prinsesskronan och planchen var så fina ;D och halsbandet och dooleysen också  förstås :) tack! you make me happy :)  fick en hel del andra söta saker också :D två par örhängen, fina blommor, massa dricka och lite fula grejer ;) svårt att lista ut vilka det sistnämda kom ifrån ;) men det var gulligt iaf :D många av er som var där betyder så mycket för mig. och det var era kramar och  att känna att jag har er som gjorde mig gladast :) puss!

 

i lördags kom släkten och henric stannade :) blev så glad för det :) det var mysigt! ungarna var supersöta, maten var god och jag fick massa fina presenter :D henric, ted och linda hade tydligen snickrat ihop en ytterst fin tipspromenad om mig med hjälp av ida :p kunde inte tre av frågorna själv ens! men det var underhållande ;D  hade ingen aning om att jag ville ha en ko när jag fyra :b som skulle bo på landet hos mina halvbröders farmor och att jag tyckte att det lät som en jättebra idé att mamma skulle skjutsa mig på cyklen dit varje dag (det är flera mil dit) så att jag kunde mata den.  hahaha. men det mindes tydligen alla andra! jag minns däremot mycket väl när jag välte ut allt franks godis på golvet på ett hotellrum i tyskland och sen satte mig på golvet och glatt åt upp allt ;) mamma och lena hade i alla fall flest rätt :D

 

nästa helg ska jag förmodligen åka med mamma och pappa till göteborg för att gå på bokmässan och hänga med frank och lollo :D ta en fika och shoppa upp mina födelsedagspengar :D najs! 

nu ska jag plugga lite psykologi och sedan sova. godnatt!



right here, right now, nothing is impossible

right here, right now, i'm riding on a miracle

i see your face and i feel your love

and there's nothing i can do

right here, right now, my heart

my heart belongs to you


snabbis

hellu.
back on track. snabbt va? :b födelsedagen igår var underbar. hämtade upp henric sen efter att jag hade skrivit, runt halv fem, och åkte till sandsjöfors med honom, mamma och pappa. sjukt fint är det där och maten var obeskrivligt god. åt laxfiléplanka. det ända man möjligtvis kunde klaga på var musiken ;p sen bar det av mot eksjö igen och bion :) jag och henric såg patrik 1,5 :) sjukt mysigt och sjukt bra film! efter filmen gick vi hem till mig och jag somnade under mitt nya duntäcke innan jag ens hann blinka. underbar och minnesvärd 18-årsdag :) jag är lite ledsen att jag inte lyckades dokumentera något av den på bild. men förhoppningsvis kommer den alltid att finnas kvar i bakhuvudet någonstans.
tack alla ni som gjorde min dag underbar. ni vet vilka ni är och ni betyder allt för mig. nu ser jag fram emot imorgon! :D

hade religionlektion nyss. den var riktigt intressant. tomas är rätt bra ibland. skulle skriva våra egna åsikter om ett par påstående som hade med religion och vad man tror på att göra. ganska personligt och först tyckte jag att det var en alldeles idiotisk uppgift. tills jag började skriva och insåg att dte faktiskt är riktigt intressant att ta reda på och fundera på vad man själv egentligen tror. sen berättade tomas lite om sig själv. och jag tror det kan bli spännande att jobba vidare med det här. (yes, jag är en nörd)

nu började "jag är en vampyr" spela ur mina högtalare :D blev lite glad. den är härlig.
meen, nu väntar naturkunskapen på mig. tyvärr
hörs!