,


kaos i hjärnkontoret

tror det är lite för mycket intryck för mig på en gång just nu. livet här och allt vad det innebär (från att vara en stor del av två småkillars värld till att hoppa fallskärm), att skypa med vänner hemma, känna att man är tusen mil ifrån och sakna. har pratat med tre vänner som var deppiga idag. allt på en gång. själv mår jag braa ändå. har så mycket att se fram emot. slutade jobba tidigt ikväll så åkte till anna och träffade brudarna. resulterade i myskväll med te och ljus i poolrummet. kom in på väldigt tunga samtalsämnen. det kändes jäkligt mycket och jag inser att herregud vad skyddad jag varit mot hemska saker i mitt liv.
nu äree dags att drömma mysiga drömmar och samla energi inför morgondagen. puss

have a six flags day

tisdag och första vardagen den här veckan. eftersom jag har säsongspass på six flags hängde jag på cilla och hennes vänner dit på förmiddagen. soft med lite bergochdalbanor innan några timmars jobb. haft en mysig kväll med grabbarna. åt middag ihop, sen satt jag och läste min bok medan lilleman spelade tvspel (och sprang och gav mig kramar med jämna mellanrum) och stora killen pluggade.
godnatt

neon/zebra


såhääär såg jag ut på guetta-konserten i fredags
linne och skor från forever 21, höga svarta jeans från hm

memorial day

idag är det memorial day (röd dag för att hedra alla amerikanska soldater som gått bort i krig) vilket betyder att alla amerikaner varit lediga ända tills idag. så även jag. och jag har haft det sjukt braaa. igår hängde luisa och jag på stranden inne i city med hennes amerikanska vänner. eftersom stränderna öppnade i helgen och det var värmerekord var det heelt galet på vissa ställen. sjukt mycket människor (läs ungdomar) som hängde/spelade volleyboll/dansade på stranden. kändes som vi var med i en film när vi försökte ta oss igenom folkmassan. efter solande, årets första dopp och en dusch hemma hos luisa åkte jag till hancock tower och mötte upp cilla, malin, therese och två sköna chicago-bor på cheesecake factory. sjukt trevlig middag! en promenad i den tropiska värmen senare vinkade vi in en taxi till tåget hem, utmattade av värmen och en helg fullspäckad med roligheter. idag blev det sovmorgon och skype innan jag hängde på cilla och co till wrigley ville där cilla och jag åt lunch och promenerade till lakeview medan hennes kompisar var på baseball. avslutade dagen på tj maxx där jag fick med mig en dkny-plånbok hem. nu: kuddeeeen


lördag

igår vaknade jag upp i luisas dubbelsäng. vi begav oss downtown för att möta upp jenny och äta i water tower place. hann med några affärer innan jag var tvungen att börja gå mot tåget. bästa promenaden på länge. köpte en chailatte på vägen, njöt av hur vackert det är här och andades in sommaren. alla borde besöka chicago såhär års.

bara lycka kvar

känslan när man går över en av broarna som korsar chicago river vid operahuset, är omringad av skyskrapor och känner i hela kroppen att det här är min stad. iklädd linne. utan att frysa. och vet att man är på väg till konsert med sina bästa vänner här borta. gårdagskvällen var magisk. efter min korta promenad genom chitown mötte jag upp anna och hennes vän på deras hotellrum, sminkade mig och snackade skit. satte oss i en taxi och susade genom usas vackraste stad till ett annat hotellrum där vi mötte upp alla tjejerna. drack fanta och rosé och skrattade. sen upptäcker jag självklart att min konsertbiljett är borta (händer bara mig) men på grund av de fantastiska människorna jag hade runt omkring mig så löste det sig ändå. vid midnatt gör guetta entrè och får hela utsålda congress theatre att fullkomligt explodera genom att dra igång titanium. sedan fortsatte det med bland annat en sjuk mix av levels och somebody that i used to know, tusentals lampor blinkade orden chicago rocks medan calvin harris i feel so close pumpades ut ur högtalarna. när det hela avslutades fann jag mig själv mitt i ett vitt konfettiregn sjungandes i will never win this game, without youuuu med en enda sak i huvudet. gud vad lycklig jag är.


boom boom guetta

all the crazy shit i did tonight, those will me the best memories.
heading towards congress theatre to see guetta with the best swedish
girls on this side of the sea.

oh sometimes

åh vad underbart det är att alla hundra saker som gått snett senaste tiden är long gone. kunna njuta fullt ut. och det är så sjukt vackert där jag bor nu när allt är gröönt och blommigt. när jag körde runt med amerikansk radio på högsta volym idag insåg jag att jag faktiskt bor i usa. låter kanske konstigt men trots att jag varit här i 8 månader, vet hur allt fungerar, är inne i alla rutiner, jobbet, träningen och har mina vänner så är det svårt att förstå att jag bor i usa. för overkligt för att vara sant. händer så mycket nu att min hjärna inte hänger med. hur som helst, älskar att glida runt i träningskläder och solglasögon i finvädret. började dagen med en islatte på starbucks då fantastic four bokade fallskärmshopp. kissar typ på mig av nervositet. fortsatte till target för att köpa lite smink och så gymmet en sväng innan lunch, dusch och nu ett par timmars jobb innan jag tar långhelg. ta hand om er

vart jag mig i världen vänder

funderade över vart på jorden jag allra helst befinner mig (av de ställen jag varit på) och kom fram till x antal platser. så here we go (utan inbördes ordning):

- paris. världens vackraste stad.
- oslo. ok, här kan jag ju prata i 300 år. men jag säger operahuset med världens vackraste utsikt över dalar och berg, höghus och kyrkor. världens bästa barer/uteställen. världens mysigaste fik. majorstuen, frognerparken, skybaren i radisson. puls, natur, underbara människor och underbar atmosfär.
- köpenhamn. så MYSIGT bah.
- stockholm. stockhoolm i mitt hjärta. av städer jag känner i världen är du den stad som fått allt. genom mälarens kärlek till havet, i en blanding av sött och salt. SVERIGE, fantastisk natur och lagom med storstadspuls.
- los angeles. är kär i hela californienatmosfären. vädret och palmerna mixat med den amerikanska kulturen = fantastiskt
- soho och top of the rock, new york. inspirationen och sakerna att göra tar aldrig slut. världens vackraste betongdjungel.
- gamla stan, eksjö. helst på sommaren, när det är stadsfest eller julmarknaden. med finaste vännerna/familjen.
- 'vår' strand, stora frö öland. underbar sandstrand där man får hänga ifred.
- glassiären, glassbar i karlskrona.
- paradise bay, malta.
- downtown en ljummen sommarkväll/navy pier/lakeview, chicago.

andra platser jag inte tackat nej till att befinna mig på igen:
- barcelona, spanien.
- krk, halvö i norra kroatien.
- provence, frankrike.


söndags

jacka hm, body american apparel, halsband thomas sabo

,



om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
om jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig

Melissa Horn – Under löven - Live på Cirkus

sommar

slitna jeansshorts, solglasögon, fräknarna på väg tillbaka, benen börjar få färg, håret bleks.
min dag har bestått av bagels, fruktsallad, amerikanska pannkakor, sköna tjejer och ett dopp i poolen. mmmumma.


en tisdag

ganska skön dag ändå. desperate housewifes-maraton och skjutsa kidsen på aktiviteter. tolvåringen gjorde rabarberpaj och min värdpappa kom hem med ett nöjt leende på läpparna och en stor ikea-påse i handen full med 'nödvändigheter' så som blåbärssaft, päroncider, pepparkakor, knäckebröd, lingonsylt, kanelbullar, värmeljus, krukväxter och glas. ganska övertygad om att han tog svängen förbi för att göra mig glad och för att han tycker det är så hysteriskt roligt att vandra runt i ett gigantiskt varuhus, läsa produktnamn på svenska och att allt är så billigt. håller dock med honom om att ikea är ett underhållande tidsfördriv. ser så sjukt mycket fram emot morgondagen då det ska bli 30 grader varmt och det står brunch vid cillas pool med alla tjejerna i kalendern. ska bli roligt att träffa cillas och annas vänner som är på besök från sverige. vet att jag har sagt det förut men vänner och familj där hemma - det börjar kännas att jag har varit ifrån er alldeles för länge nu. saknar er så sjukt mycket.
godnatt usa, godmorgon sverige

you get knocked down, get up again

ok. såhär: saknar mina vänner i sverige/norge och framförallt sandra så jag håller på att dö. men nu tänker jag vara glad. för det är sommar i chicago. har bokande av resor till drömdestinationer framför mig, imorgon ska vi hänga vid cillas pool (!) jag har säsongspass på six flags, vi ska boka fallskärmshopp i veckan (!!!!) jag ska på david guetta på fredag, jag och tjejerna här borta har alltid hur kul som helst och om en månad kommer mamma och pappa hit!!!!!

,


söndagsmys i evanston

som vanligt i zaras värld har vi hunnit med 7289392 känslor idag. men haft en underbar dag ändå. strandhäng och söndagsmiddag i evanston med brudarna. uteservering, grymma burgare, vandra runt i sommarvärmen och sjunga svenska klassiker, skratta ihjäl oss och så lite frozen yoghurt på det.
natti /livsnjutarn





let's go to the beach, each, let's go get away

årets första riktiga strandhäng - check. idag njuter man ju av att ha en kvarts promenad till sandstranden och lake michigan vill jag lova.


fredagskväll

hur det ser ut när anna beställer finklädda vänner!?



snodde bilder från http://siric.blogg.se/

rapport från sommarchicago

njuter maximalt av chicago just nu. och har samtidigt sjukaste hemlängtan. SÅ MÅNGA DÄR HEMMA JAG SAKNAR. jaja började dagen med powerwalk och sen var anna över på utomhuslunch. nu jobbar jag några timmar och sen blir det middag på en uteservering med alla bästa brudarna. anna hetsar om dresscode haha. är dock ganska pepp på det i och med att vi mestadels glider runt osminkade i mjukisbrallor mellan gymmet och jobbet. ser i vilket fall som helst fram emot kvällen. hoppas ni mår bra.
haj

gratulerer med dagen norge

sjuttonde maj och om jag fått välja helt fritt hade jag befunnit mig hos min bästa karoline för champagnefrukost imorse. men chitown är ju inte så dumt ändå. började dagen med att ta med mig hopprep och hantlar för ett utomhusträningspass i parken. gick hem och skypade med mamma och pappa. tydligen var det 8 grader och regn hemma. haha alltså bara svedala som kan leverera sånt maj-väder. såg ut att ha varit fint i oslo iallafall. glad över de 25 graderna här kladdade jag på solkrämen för ett par timmars stekande innan jobbet. kul grej för övrigt att obama och co har natomöte downtown i helgen. halva stan avstängd och våldsamma demostrationer väntas. håller mig nog borta från betongdjungeln för en gångs skull. over & out

hjärtat utanpå

okej har nästan börjat gråta vid TVÅ tillfällen idag
1. när jag såg finalen av stylisterna........
2. när jag läste detta:


wooop

min nya pepplåt är David Guetta – Titanium - feat. Sia. spelar den på högsta volym så fort jag får chansen. lägligt då att jag har biljett till guetta på congress theatre 25 maj. with a bunch of crazy swedish girls. åh jag dör vad pepp jag är


,


svettigt

herregud. cyklat över en mil idag också. utan luft i däcken. mötte upp skidåkarn för ett mördar-benstyrkepass nere vid sjön. gjorde utfall tills jag trodde jag skulle spy. ångrade varenda kaka jag ätit i hela mitt liv. så kläcker cilla ur sig: 'ja, det är en sekund i munnen och en evighet kring midjan' blev så frustrerad. som jag vill (och ska) tillbaka till den zara som var på träningsläger i två veckor och tränade fem pass om dagen. när cilla sa att hon skulle göra några utall till för att komma upp i 300 hörde jag mig själv säga: 'jag vill också göra 300' frågor på det?! NU KÖR VI

frukost

kom precis hem från en utomhusfrukost hos verran med skönt sällskap. nu ska jag slänga mig på cykeln och möta upp cilla för ett styrkepass. kan inte hålla mig ifrån kakorna men är iallafall sjukt träningspepp.
later



bergochdalbanor och picknick



annas fredagspics


tisdag

skön förmiddag. kom precis hem med svetten rinnande och brännande lår och rumpmuskler. efter frukosten på baksidan imorse drog jag fram mountinbiken och cyklade till stranden i kenilworth för att möta upp brudarna och äta lunch. 1,2 mil i 26 grader utan skugga var ganska svettigt men jag överlevde! nu: jobb


den är tillbaka mina vänner

egentligen är det helt sjukt hur något som vädret kan påverka mig så mycket. känner mig fullständigt lycklig trots saker som i vanliga fall skulle orsaka kaos i hjärnkontoret. är inspirerad och uppskattar allt jag har. älskar att kunna gå kvällspromenad i shorts, älskar att min värdmamma grillar på baksidan, älskar att folk cruisar runt nedcabbat, älskar syrendoften, älskar lukten av gräsklippare, älskar att få bikinilinjer efter ett par timmar på baksidan och ÄLSKAR ATT DET SKA BLI 25 GRADER HELA VECKAN!!!!

,

det sker så mycket saker jag inte har någon som helst makt över. livet serverar mig lite vad det känner för. men det handlar inte om vad livet ger mig. det handlar om vad jag väljer att göra med det.

even the sun sets in paradise

vilken helg va. underbart med fri lördag. efter en sovmorgon tog jag tåget in till luisa. käkade thai till lunch och letade solbrillor i second hand-butikerna. åkte hem och tog det lugnt en stund innan vi mötte upp colin och patrick över en öl på random hak. en jävligt regnig promenad senare befann vi oss i en lägenhet med underbar utsikt över chicagos fantastiska skyline. utklassade l och p i en omgång beerpong innan jag tog tåget hem.
om en dag innehåller så mycket skratt som denna söndag gjort så är det en av de mer fantastiska. vilka stjärnor ni är alltså tjejer. har befunnit mig på six flags great america i sommarvärmen och utan tvekan slått rekord i antal åkta bergochdalbanor på en dag, dött av mörkrädsla i batman-banan, blivit tvingad att sitta längst fram i flume-ride (kunde lika gärna tagit en dusch), ätit ben'n'jerrys och skrattat tills jag grät. avslutade dagen med picknick i en park. något mörbultad, fortfarande åkandes bergochdalbana i huvudet, är det nu dags att stänga ögonen och krama kudden.

snurrigt

det här med mitt bergochdalbanehumör alltså. idag är jag GLAAAD. pga av två saker. FINA vänner och sjutton grader och solsken. iiih snart bär det av mot cilla för lunch, stek och förhoppningsvis lite skype-connection med the other side of the sea. kul att man brände lillsnoken igår när man satt ute i solen för övrigt.... /blektjej90

,

MEN JAG ORKAR INTE. ALLT som kan gå fel har gått fel för mig senaste tiden. bulls förlorade kvällens match vilket betyder ingen match på lördag. så jävla less. inget nba för mig då nej...............

jag är från norrland, där heter vi inte glenn

värdmormor och värdmorfar har checkat in i huset för mothers day-weekend. vilket betyder att jag är ledig i helgen. klagar inte. min värdmormor tycker ju dessutom att jag borde bli stylist. så jag gillar att ha henne around. /komplimangfiskarn. nääråsatte. har spenderat kvällen med cilla, verran och anna. i vår eminenta facebookgrupp...... dagens teknik jag säger då det. inte många vettiga samtalsämnen som avverkades dock. svennekanerna i chicago-style. har även slitit håret av mig för att försöka boka nba-biljetter. efter ett par timmars blod, svett och tårar (sämsta bokningssiten det här århundradet) så har jag, verran och hennes vän hemifrån nu varsin biljett till home game d i round 1 av slutspelet där chicago BULLLS möter philadelphia 76ers på lördag. ska bli sjukt grymt att se basket i världsklass!
signar ut






,

Joshua Radin – You Got What I Need - Acoustic
Den svenska björnstammen – Iris
Sum 41 – With Me

tisdag

stressig/rörig eftermiddag. missade middagen och körde vilse. bland annat.
slutade iallafall kvällen på au pair möte i highland park.
charader och sötsaker stod på agendan. blev en välbehövlig kvällspromenad
i de nästan 20 plusgraderna och mörkret (eftersom amerikaner inte förstått sig på det där
med gatlyktor än..) med bästa anna och cilla efteråt. skönt att få röra på sig, rensa skallen
och asgarva åt annas fantastiska sandviken-historier.
godnatt
stressig/rörig eftermiddag. missade middagen och körde vilse. bland annat. slutade iallafall kvällen på au pair möte i highland park. charader och sötsaker stod på agendan. blev en välbehövlig kvällspromenad i de nästan 20 plusgraderna och mörkret (eftersom amerikaner inte förstått sig på det där med gatlyktor än..) med bästa anna och cilla efteråt. skönt att få röra på sig, rensa skallen och asgarva åt annas fantastiska sandviken-historier.
godnatt

jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig

tacksamheten över att städerskan svepte in som en virvelvind i mitt rum och badrum medan jag
morgonjobbade.
det här är en fin morgon. ligger i sängen och läser http://cimonlundberg.com. utanför
fönstret är det 15 grader och solsken. små kolsyrebubblor lite här och var i kroppen.
hänt så mycket på senaste tiden där jag tänkt 'klarar jag det här så klarar jag vad som helst'.
finns så många fina människor där hemma jag ska våldgästa så fort jag sätter min fot på svensk mark.
och så det här med den stundande sommaren. ska ner och äta jordgubbar och bagel till frukost nu.
<3
tacksamheten över att städerskan svepte in som en virvelvind i rum och badrum medan jag morgonjobbade. det här är en bra morgon. ligger i sängen och läser http://cimonlundberg.com. utanför fönstret är det 15 grader och solsken. små kolsyrebubblor lite här och var i kroppen. hänt så mycket på senaste tiden där jag tänkt 'klarar jag det här så klarar jag vad som helst'.  så många fina människor där hemma jag ska våldgästa så fort jag sätter min fot på svensk mark. och så det här med den stundande sommaren. ska ner och äta jordgubbar och bagel till frukost nu.

Håkan Hellström – Äntligen På Väg

carribean in glencoe

det är alltid underbart att sjunka ner i soffan på starbucks med latte och marknadsföringsböckerna, datorn eller en bra bok. men idag var det lite extra kul. de hade nämligen frapuccino happy hour och baristan gick runt i stråhatt medan bob marley sjöng no woman no cry ur högtalarna. haha underbart sådär en måndagseftermiddag. har varit en braaaa dag i övrigt också. på onsdag har jag klarat av två kurser på amerikanskt college vilket känns sjukt bra. fick godnatt-sms från sverige i eftermiddag och ett telefonsamtal från en söt vän som undrade hur livet var. spenderade kvällen med lilleman. var i skolan och testade instrument inför hans val till nästa termin och sen åkte vi och åt pizza.

en söndagskväll

http://www.devote.se/forni/blogs/19391654/att-baera-paa-en-godisautomat.htm
forni levererar som vanligt texter med igenkänningsfaktor: hög

magisk fredag

luisa och jag lyckades slita oss från våra hemmafruroller och hitta tillbaks till 20nånting-åringarna inom oss. med andra ord: det blev inte mycket med vår lugna hemmakväll. började med att skratta ihjäl mig åt snubben i kassan på jewel som kontrollerade att luisas sedlar var äkta och en fantastisk kombination av mojitos och ben'n'jerrys extra allt. bara det liksom. fortsatte till mad river där det var näst intill magisk stämning då ett hundratal amerikaner stod och dansade medan djn glatt gjorde jävligt snygga övergångar mellan låtar som Hall & Oates – You Make My Dreams och Jay Z – Ni**as In Paris. träffade så sjukt sköna människor. inkluderat en surfarsnubbe från san diego som är modell i moods of norways lookbook. hur random!? och en kille som kvalat till os i snowboard. det är när random snubbe frågar vad man vill göra i framtiden, man svarar helt sanningsenligt och sedan får höra: 'you know what? i bet you'd be excellent at that!', frågar: 'why do you think that?' och får svaret 'cause i can see in your eyes that you really want it' som man älskar usa som allra mest.
luisa och jag lyckades slita oss från våra hemmafruroller och hitta tillbaks till 20nånting-åringarna inom oss. med andra ord: det blev inte mycket med vår lugna hemmakväll. började med att skratta ihjäl mig åt snubben i kassan på jewel som kontrollerade att luisas sedlar var äkta och sen hem för en fantastisk kombination av mojitos och ben'n'jerrys extra allt. bara det liksom. fortsatte till mad river där det var näst intill magisk stämning då ett hundratal amerikaner stod och dansade medan djn glatt gjorde jävligt snygga övergångar mellan låtar som you make my dreams och ni**as in paris. träffade så sjukt sköna människor. det är när random snubbe frågar vad man vill göra i framtiden, man svarar helt sanningsenligt och sedan får höra: 'you know what?! i bet you'd be excellent at that', frågar: 'why do you think so?' och får svaret 'cause i can see in your eyes that you really want it' som man älskar usa som allra mest.

lördagsbrunch


english muffin med stekt ägg, grekisk yoghurt med mango,
amerikanska blåbärspannkakor och italiensk latte. då mår man va.

slut på veckan

så det är fredag idag säger ni. så pass. tror jag har jobbat 35 och pluggat 20 timmar den här veckan. och än är det inte över... JAJA nu glömmer vi det, åker in till  city och har en magisk fredagskväll. luisa som partner in crime, drinkar ute och förmodligen avslut i dubbelsängen med film och ben'n'jerrys. wonderful

sommartorsdag

att det kan bli sommar över en dag sådär.
gå från att frysa ihjäl till att finna sig själv
utomhus i nya levishsortsen och linne, med en glass i handen.
blunda med ansiktet mot solen och ljumma vindar i håret.
då njuter man. de där få ögonblicken.
att det kan bli sommar över en dag sådär. gå från att frysa ihjäl till att finna sig själv utomhus i nya levisshortsen och linne, med en glass i handen. blunda med ansiktet mot solen och ljumma vindar i håret. de ögonblicken. då njuter man.

,



http://ceciliagrenemark.tumblr.com/ levererar dagens sanning

duktig tjej

det här med att sverige levererat kanonväder och chicago gråmulet och regn..
såja, tänker man då när termometern äntligen letat sig upp til 23 grader.
så går man ut och inser att det faktiskt är 23 grader. och regnar......
JAJA. dagens lättnad: min grupps final presentation i marketing classen är över!!!!!!!
underbaaaart. att stå och prata om hur den ekonomiska, tekniska, sociala och demografiska omgivningen
påverkar lanseringen av en ny produkt vi själva kommit upp med, på engelska, för 30 pers
som växt upp i usa, var läskigare än jag trodde. därför känns det mer än bra nu.
det här med att sverige levererat kanonväder och chicago gråmulet och regn.. såja, tänker man då när termometern äntligen letat sig upp til 23 grader. så går man ut och inser att det faktiskt är 23 grader. och regnar...... JAJA. dagens lättnad: min grupps final presentation i marketing classen är över!!!!!!! underbaaaart. att stå och prata om hur den ekonomiska, tekniska, sociala och demografiska omgivningen påverkar lanseringen av en ny produkt vi själva kommit upp med, på engelska, för 30 pers som växt upp i usa, var läskigare än jag trodde. därför känns det mer än bra nu.

,

korallreven och vintergatan
över molnen och under ytan
när jag blundar
när jag somnar
är det dit jag styr
och februaristormen yr
korallreven och vintergatan
över molnen och under ytan
när jag blundar
när jag somnar
är det dit jag styr
och februaristormen yr

Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan

slutet på förra och början på denna vecka

slutet på förra och början på denna vecka
hej och hå. efter lunchen i söndags åkte jag hem
och fick nödvändigheter överstökade. vid sjutiden plockade
verran upp mig och så styrde vi mot anna där vi smällde i oss
alla chips innan vi ens kom oss för att hämta skålar.
men med chipsmiddag i magen tog vi förnuftet till fånga,
tände annas alla doftljus och slängde
oss i soffan. pratade sönder diverse viktiga ämnen
och planeeerade som galningar. hopefully är det massa
roligheter comin' up. KAN JU BEHÖVAS OCH SÅ.
början på veckan har känts som ett marathonlopp.
men jag ska nog komma i mål den här gången också.
puss fina ni.
hej och hå. efter lunchen i söndags åkte jag hem och fick nödvändigheter överstökade. vid sjutiden plockade verran upp mig och så styrde vi mot anna där vi smällde i oss alla chips innan vi ens kom oss för att hämta skålar. men med chipsmiddag i magen tog vi förnuftet till fånga, tände annas alla doftljus och slängde oss i soffan. pratade sönder diverse viktiga ämnen och planeeerade som galningar. hopefully är det massa roligheter comin' up. kan ju behövas och så. början på veckan har känts som ett maratonlopp. men jag ska nog komma i mål den här gången också.
puss fina ni

servitör

läste nyss verrans blogg och fick reda på att jag uppenbarligen missade
vår sköna servitörs replik på flat top i söndags.
'where are you from?'
'sweden'
'oh i can tell. well all of my co workers hates that the gay guy got the swedish table'
HAHA amerikaner <3
för övrigt gick mina älskade solglasögon sönder i söndags.
inte så oväntat dock med tanke på att min förbrukning av solbrillor ligger på
3-4 par per säsong. det ska väl börjas nu. kanske är ett tecken på att jag
ska köpa ray-banen jag suktar efter!? eller så är det inte det..
lär ju bli något mer besviken när 2000kr brillorna pajar.
läste nyss verrans blogg och fick reda på att jag uppenbarligen missade vår sköna servitörs replik på flat top i söndags:
'where are you from?'
'sweden'
'oh i can tell. well all of my co workers hates that the gay guy got the swedish table'
HAHA amerikaner <3

för övrigt gick mina älskade solglasögon sönder i söndags. inte så oväntat dock med tanke på att min förbrukning av solbrillor ligger på 3-4 par per säsong. det ska väl börjas nu. kanske är ett tecken på att jag ska köpa ray-banen jag suktar efter!? eller så är det inte det.. lär ju bli något mer besviken när 2000-kronors brillorna pajar....