tjaaaaa.

har varit astrött idag igen. inte hjälpte det väl att gå och lägga sig elva och gå upp halv åtta. så nu skiter jag i att försöka få normal dygnsrytm. sov mellan fyra och sex. nu är klockan tolv och jag har inga planer på att gå och lägga mig. eller jo, det har jag. men först ska jag duscha. för jag har nämligen varit och svettats bort min dansabstinens på vårens sista aerobicpass ikväll. och det, mina vänner, gjorde mig faktiskt jäkligt pigg! galet kul var det, måste måste börja röra på mig mer. att man är så korkad så att man alltid glömmer bort hur skönt det är efteråt och går och har värsta ångesten innan och så är det ändå alltid lika skönt. that's weird.

just nu är jag jäkligt sugen på att slå min kära vän henric i singstar eller bowling. kort funkar också. hahaha, det är alltid lika kul att vinna! dessutom är jag verkligen pepp på att hitta på nåt skoj. har vart så trött och seg de senaste dagarna. need someting fun!

och förresten! så såg jag att aidan kommer att vara med i nya satc-filmen! det gillar vi! aidan for life. mr big kan slänga sig i väggen! hittade en klockren grupp på facebook häromdagen "i've learned everything i ever need to know from carrie bradshaw" haha, så jäkla sant.

och sen måste jag bara påpeka att min musiksmak är så jäkla bra. det slår mig ibland. haha. det slog mig även att jag är grym på att göra spellistor. kan man få jobba med det mån tro?
"23.17 henric:
skoja inte, halva ditt liv består av spellistor i itunes och spotify.:p
du skulle gå under om de försvann"
där ser ni!

om jag ska ge lite exempel på den utsökta musiksmaken så har jag idag lyssnat sönder bla:
hungry heart - bruce springsteen
yesterday - beatles
somna bredvid dig - magnus weideskog
förlåt - magnus weideskog
family values - johnossi
du skär - lasse lindh
kom k - lasse lindh
fix you - coldplay
hey, soul sister - train
yours to keep - teddybears
koka-kola veins - the though alliance
aldrig ensam - jonathan johansson
you shook me all night long - timo räisänen

"och du kan inte bara ringa såhär efter 5 år
och vara så underbar
och tro jag ska falla
för jag vet att jag kommer falla
och du skär, skär som laser och jag, har inget vettigt försvar
att ens försöka värja sig saknar mening
för du skär som laser och jag, förlorar hur jag än gör
för du är inte nån som man låser in och inte nån som man har"

för övrigt tror jag att jag har fått sämre humor på senaste tiden. sitter och asgarvar åt petra mede, ;ppPPppP-grupperna och särskrivningar. och så tycker jag att family guy är astråkigt. har jag NÅN på min sida? hallå!? snälla?
ahja, duschen och sängen vart det sagt!
hörs! puuuusss

and i will try to fix you

fått återfall på fix you med coldplay. hur underbar är inte den låten?
iallafall, så har jag varit på dåligt humör hela dagen. jäkla skitdag. förutom de 18 graderna då förstås! har haft ont i huvudet, varit skittrött, haft ångest över projektet och missat bussen två gånger. INTE kul. har visst lyckats vända totalt på dygnet i helgen. har varit död hela dagen men nu när klockan är elva är jag jättepigg. typiskt mig. men ska krypa ner nu iallafall. fast först ska jag lyssna lite för mycket på magnus weideskog igen. för jag menar, hur kan man inte vara kär i honom? "och jag vet att allting kommer ordna sig, om jag får somna bredvid dig" och sen ska tänka på mina fina vänner och vara lite nöjd över att jag faktsikt skrev klart projektplanen och började skriva idag. och så ska jag hoppas att morgondagen blir tusen gånger bättre. min kväll har för övrigt varit klockren, har stått framför spegeln och provat klänningar med mamma. pappa tittade på oss som om vi var dumma i huvudet. sjukt kul. sen har vi fått lite fler bilder på min sötasöta brorsdotter också :) blev alldeles glad i hjärtat. och på kristihimmelsfärd ska vi till andra brorsan i götet! great!
natti!
/zäta

zäta's in tha house

mogen rubrik, yes. jaja. har varit ute på en timmas powerwalk i solskenet. riktigt gött! när jag kom hem slängde jag mig i sängen och lyssnade på "ledig" på repeat en stund, stämningshöjare ;) skickade faktiskt in en ansökan till högskolan förra veckan, sådär i sista sekunden. kommer knappt ihåg vad jag sökte, heja mig! men tror att det var event management först, nån ekonomiutbildning i lund sen och sist journalistik och medieproduktion. inte för att jag tänker plugga i höst, men ändå. har för övrigt gått och kärat ner mig i magnus weideskog. hej mysmusik! snygg är han också. ge mig?

för övrigt så var jag och testade på kick and box i nässjö med skolan förra veckan. hade fasen träningsvärk i flera dagar efteråt men jäklar vad kul det var! fast malin tyckte jag såg mordisk ut och bara garvade åt mig ;) men vafan, det är väl meningen att man ska ta i liksom? :b körde även lite knäböj med malin på ryggen, riktigt roligt! fick för mig att jag skulle försöka gå ner i spagat när träningen var slut. har inte gjort det på typ ett år så var jätteglad över att nästan komma ner på ena benet.. tills tomas kom och gick ner hur lätt som helst på båda. hmpf.

vart en hel del party på senaste tiden också. det gillar vi! nu väntar vi bara på att våren ska sätta igång på riktigt så att man kan vara ute och grilla och spela kubb och grejer. jaja, i helgen är det öppet hus på skolan. hoppas det blir nice! take care. puuuss.
!