hösten är här

sitter och lyssnar på hoffmeastroo och andas in hösten. ja, nu känns det verkligen som höst. men det är härligt att solen fortfarande lyser. iallafall hemma hos mig.

i helgen var det stadsfest. kan faktiskt sträcka mig så långt att jag säger att det var den bästa hittills. fantastiskt rolig helg! tack alla fina som var med och gjorde den. särskilt tack till min parner in crime malin melkersson som även stod för förfesterna! melissa var lätt helgens bästa konsert och så himla mysigt fast det regade hela timman. på fredagsnatten fick jag stå och snacka massa med timo vilket var väldigt trevligt! hoffmaestroo var bara galet och partyfaktorn överhuvudtaget var mer än hög hela helgen! och stadsfesten fick verkligen ett värdigt slut med e-type, konfetti, fyrverkerier och massa skaka rumpa på lördagsnatten! galet kul. återigen, tack alla! bilder kommer upp på facebook inom en snar framtid.

vad som mer gjorde helgen till det bästa på länge var att halva min stora underbara familj var samlad hemma hos oss. min brorsdotter måste vara det sötaste som finns i den här världen! och i lördags förmiddag blev jag överraskad med tårta och en rosa laptop i för tidig födelsedagspresent! blev så himla glad och förvånad! tack tack tack!

idag har jag haft en jättemysig dag också. har fått sova ut ordentligt och duscha mig fräsch efter helgen festligheter. skaffat nytt pass och umgåtts med henric. bara tagit det lugnt. gått promenad, spelat tv-spel och ätit god mat. ben'n'jerrys och vaniljchaite till eftermiddagsfika, yummi! ikväll ska jag träffa en annan favorit, becksi :) och kanske smida lite planer inför flytten till norge. iih. jag känner mig SÅ redo!

see you around
puss!


.

du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kall och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär

du kan få mig hur lätt som helst
något så simpelt som att du håller mig hårt
blåser på det onda, tar bort allting svårt




dagens citat

"åh, fick flashbacks från första valle. den kvällen kommer jag aldrig glömma! hela vår jäkla barndom har vart så sjukt rolig! innan alkoholen kom in i bilden med liksom ;)"

dagens citat från ida
jäkligt roligt sagt och jäkligt sant

och snart blir vi sambos. ida, jag, sonja och becka. i oslo. hur underbart!?

hade lite avskedsparty med lina och sandra igårkväll. det där med avsked kändes inte helt okej. men vi ses snart igen. och vi kommer alltid vara vänner. allihopa. hur många mil det än är mellan oss. fick ett mail från malin för några dagar sen och började nästan gråta. vi är tamigtusan vuxna nu. men bättre vänner än någonsin. och det är jag innerligt tacksam över. puss på er tjejer.

over&out


fin kväll

sitter och njuter av känslan av att ha tränat och unnar mig själv ugnsbakta färskpotatisar, kebabkött och chilibearnaise medan jag lyssnar på rihannas ljuva stämma och läser mina favoritbloggar.

it takes a muscle to fall in love

satt och saknade gymnasietiden, kom på att jag snart ska till norge. blev sjukt pepp!
livet börjar nu!

just nu

har just diskat, lyssnat på brunchrapporten i p3 med intervju med maud olofsson och funderat över svensk politik. känner mig som en hyvens medborgare.


känns som om jag har varit extremt ineffektiv den här veckan. men vafan.
jag har iallafall:
- firat henrics födelsedag
- tittat på stanley cup-bucklan
- plockat blåbär

nu ska jag ta tag i resten av mitt liv innan jag åker på äventyr i helsingborg med tjejerna.
nästa vecka ska jag befinna mig i ishallen och vara tränare åt mina små tjejer.
sen blir det stadsfest för hela slanten!
och sen oslo.
stressad? jag? ohnej!

kyss&puss
!

kärlek

det är  måndag. och jag är ledig. ledigledigledig. skönt. sitter och gör ingenting. jobbade mitt sista pass igår.

idag har jag firat min bästa väns födelsedag, två dagar i förskott, men ändå. hade fått strikta instruktioner om att några dyra presenter absolut inte fick inhandlas. så jag bjöd honom på lunch på keskins, sen gick vi hem till mig och åt princesstårta som jag köpte imorse. och så fick han doftljus som skulle lukta morningcoffee! grattisgrattis iallafall finis!

mamma och pappa kom hem efter tre veckors semester i fredags. så himla skönt att ha dom hemma en stund igen! i och för sig har dom åkt iväg igen nu och jag jobbade ju hela helgen. men dom hade iallafall med sig en parfym hem till mig. gullisar. och igår när jag kom hem från jobbet stod det middag framdukad och ljusen var tända. mys! i och för sig hade pappa glömt handla ben'n'jerrys till efterrätt, men ändå. haha. imorse tittade jag på håkan live från p&l 09 med mamma innan de gav sig av igen :)

jag är så glad över att ha så många fina människor i min närhet!
min lördagskväll var också väldigt trevlig! träffade alla mina bästa vänner plus några till på salt och peppar. malin och becka hade med sig sina pojkvänner. (så sjukt att alla vi andra är singlar nu, jättelängesen vi var så många som var det samtidigt) men iallafall så var det så himla mysigt! kände mig verkligen lycklig, med ett glas rosévin i handen, omgiven av alla mina bästa vänner. mer sånt tack!

nej, nu ska jag fortsätta göra ingenting
puss!

mainstream


du heter: zara olivia matilda lood lindqvist


smeknamn: zäta


låt som när du är ledsen sörjer till? fix you - coldplay, det är så jag säger det - håkan hellström


beroende av? sötsaker


vad tror folk om dig? dum blondin? nej men tror att många tror att jag är ganska tyst och inte kan stå upp för mig själv


stämmer det? nej


vad får du oftast komplimanger för? min rumpa, haha


hur imponerar man på dig? med utstrålning och ödmjukhet


brukar du skratta för dig själv? ja, när jag sitter framför datorn och chattar med nån skön människa, tittar på roliga bilder eller läser nåt kul.


vad står det i ditt senast inkomna sms? "mina kära vänner, vad gör vi idag?"


har du haft sex idag? nej


hur svarar du i mobilen? beror på vem som ringer


vem ringde du senast? lina


vad sa den du senast pratade med i telefonen? ja, visst. kommer ner och öppnar nu!


antal timmar sömn inatt? 7


sov du ensam? ja


brukar du komma i tid? nej


hur känner du dig nu? joråsatteh, ganska glad faktiskt. lyssnar på hives, har världens finaste vänner, jobbar mina sista pass i helgen och flyttar snart till oslo.


vanligaste färg på dina kläder? ooj, svårt. vitt tror jag.


vad tycker du om fötter? fötter är äckliga


vad saknar du? att vara kär


hade du en bra kväll igår? ja! var hos sonja och tittade på en skitdålig film och därefter de tre vännerna och jerry, snackade skit och skrattade, med en hel hög sköna människor.


favoritdryck på morgonen? tropisk juice!


när brukar du oftast gå och lägga dig? väldigt olika. men mellan 23 och 01 oftast.


är du blyg? när jag inte känner mig bekväm är jag blyg


sysslar du med någon idrott? har hållt på med konståkning sen jag var 8, men det har trappats ner med åren. annars kör jag lite spinning, aserobics och sånt.


tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, attraktion. kärleken kommer senare. men visst tror jag att det kan kännas som om man klickar vid första ögonkastet.


har du spytt offentligt? ja. i en buss hem från spanien. fyfan.


vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? ha sex såklart


är du nöjd med ditt liv? ja, det är jag.


är du bortskämd? nja, eller jo. oftast har jag fått det jag vill ha. tycker i och för sig alla i den här delen av världen borde se sig själva som bortskämda.


vad gör du imorgon? imorgon jobbar jag 15-21, innan dess vet jag faktiskt inte.


vad är det värsta du vet? svår fråga, förmodligen global warming.


har du bra vänner och äkta vänskap? ja, ohja. tänker faktiskt varje dag på hur lyckligt lottad jag är som har mina fantastiska underbara fina vänner.


vad är det finaste du fått? oj, svårt. har ett jättefint rött flätat armband med ett silverhjärta på som betyder väldigt mycket för mig. men annars, all kärlek från vänner och familj. språkresan som jag fick av mamma och pappa, när mina vänner hade överraskningskalas för mig när jag fyllde 14, ett papper där mina klasskompisar från sörängen har skrivit ner fina ord om mig och varenda gång henric har överraskat mig genom att laga middag, baka eller nåt annat sånt gulligt.


en speciell dag du minns? min absoluta favoritdag måste nog ändå vara när jag och mina vänner från konståkningen lyckades anorda en helt fantastisk rolig isshow med måns zelmerlöw när jag var 16, har nog aldrig varit så glad och stolt.


du samlar på? fina kläder


när grät du senast? i fredags


vad skulle du göra om du vann en miljon? jag vet att det här låter stört och egoistiskt, men det första jag skulle göra är att gå och shoppa precis alla fina kläder jag kunde hitta. sen skulle jag köpa ett tvspel för det har jag alltid velat ha. sen skulle jag skänka en jäkla massa pengar till olika välgörenhetsorganisationer, ja jag skulle faktiskt det. och så skulle jag ge bort till mina bästa vänner och min familj. resten skulle jag spara i aktier eller nåt sånt smart.


vill du gifta dig? ja, men det är klart jag vill. med rätt kille förstås. kan ni tänka er nåt finare än en kille som friar? åh


vill du ha barn? ja, det vill jag. en liten tjej. och så en lillebror till henne sen.


är du musikalisk? nej. fast henric påstår att jag iallafall inte är tondöv och han är faktiskt musikalisk. har alltid varit en dröm att kunna sjunga.


vad dricker du helst när du är törstig? vatten, cola, juice


bor dina föräldrar tillsammans? yes


har du någon gång gråtit dig till sömns? ja


biter du på naglarna? nja, ibland. inte ofta.