saturday

hej.

nu var det visst helg igen. har bara varit hemma och tagit det lungt idag. tagit sovmorgon, badat fotbad, tittat på gossip girl, lagat mat osv.. skönt. om en halvtimma ska jag åka och jobba. kanske inte det roligaste man kan ägna sig åt en lördagskväll. men välbehövliga pengar trillar ju in i fickan. på tal om pengar.. hade egentligen tänkt åka till nässjö och köpa ett par stövlar idag. behöver verkligen ett par nya och har hittat ett par fina i skinn från vagabond. men dem kostar 1300 och jag vill verkligen inte slänga ut dom pengarna.. känns så himla onödigt. så jag skjuter på det ett tag till. fast snart kommer jag att behöva åka och köpa dem iallafall. haha. men genomtänkta inköp är bra inköp sägs det ju.

igårkväll var det fredag vilket skälvklart innebär; fredagsmys! underbart! henric var hemma hos mig och vi ses inte så jätteofta nu för tiden (okej, typ en gång i veckan istället för 3-4 gånger i veckan men iallafall, det känns konstigt) så det var hur mysigt som helst! vi gick till willys och köpte fläskfilé, bearnaiesås och rösti. och henric var gullig och stekte fläskfilé medan jag mest sprang runt och dukade och tände ljus. maten blev helt underbart god och efter det satt vi bara och slappade i fåtöljen framför idol. fredagsmys helt enkelt :)

har även hunnit med att sitta och lyssna in sounds nyaste skiva idag. sjukt bra faktiskt. lite nytt sound men fortfarande dem. hittade ett par riktiga guldkorn som jag känner på mig kommer att börja tillhöra mina favoritlåtar.

har förresten varit kass på att uppdatera. men jag ska försöka bli lite bättre. har ju så mycket att berätta. till exempel har jag köpt en hel del nya kläder nu i höst. så jag tänkte ta och fota lite och visa min höstgarderob. sen tänkte jag skriva lite om min födelsedag. (ja, jag är ju faktiskt 19 nu. fast jag glömmer det hela tiden) och om helgen när jag och henric var i stockholm. och om studenten förstås! och mer om sommaren. den får bli en fet uppdatering med massa inlägg inom en snar framtid helt enkelt.

nu måste jag kila till jobbet!
puss på er!