,

precis haft världens bästa skypedejt med räkan. 1 timmes konstant babblande och livsuppdateringar. glömmer fan bort hur underbara vänner jag har på andra sidan atlanten!!! ahja, älskar er allefall. men det vet ni.


godmorgon världen



Green Day – Good Riddance [Time Of Your Life]
Ison & Fille – Hela Dan Varje Dag (feat. Sabo)
Ace of Base – Beautiful Morning

det är nästan löjligt hur mycket bättre mitt humör är när solen skiner

helt vanlig tisdag

helt vanlig tisdag i staterna = grönt te, powerwalk, gymmet, lunch, desperate housewifes och tjöt med verran och anna. nu: en diet coke i handen på väg att hämta upp kidsen. #housewifezara


liljan

haha hittade skönaste bilden på veronica från bion i söndags. härligt att inte alltid vara klantigast. vi såg för övrigt this means war med reese witherspoon som var riktigt rolig!


söndag

lägesrapport: helt ur balans. snurrig i huvudet av hemlängtan och saker jag vill göra.
men idag har jag fått världens finaste meddelande från människor på andra sidan atlanten samt hängt med mina favoriter. promenerat i solen, varit på gymmet, köpt sushi och smoothie, hämtat upp luisa, kört till en gigantisk outlet, inte hittat några jeans, lämnat luisa, varit på middag och biodejt med verran. mysigt värreee

take me back



min eftermiddag

solsken, skridskoåkning och en söt komplimang från en förundrad lilleman gjorde min eftermiddag.
'you're like a ballerina.. with skates!'

helg

snö, sol, blå himmel, solbrillor, easy tones, smoothie, lake michigan = härlig lördagsförmiddagspromenad
(ännu en stund jag velat ha dig vid min sida)


,

And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.
and there will come a time, you'll see, with no more tears.
and love will not break your heart, but dismiss your fears.
get over your hill and see what you find there,
with grace in your heart and flowers in your hair.

Mumford & Sons – After The Storm

,

Nicki Minaj – Moment 4 Life


så jävla snygg


tar gärna hela köret. lägenheten, håret, sminket, brännan, kläderna.

tacogratäng

precis käkat finfredagslunch med liljan. för övrigt längtar jag mest hem till sverige och fredagsmys.

kulturkrock

satt och pratade om att svenska killar överlag är snygga.
luisa: but i'm afraid of swedish guys and their snooos....
jag och tanja: what!?
luisa: yes! the thing they put under their lip!
jag och tanja: hahaha snus!

slask

grå himmel och snöblandat regn = depression. tog mig iallafall igenom ett ganska tufft pass på gymmet och nu har det övergått till stora fluffiga flingor som trots allt är ganska rogivande att titta på från insidan av fönstret.

sexy and i know it

orkar inte att chris brown sjunger if you're sexy and you know it i sin nya låt. lmfao tar över världen....
Chris Brown – Turn Up The Music

i fredags

sträcka på benen, mysa ner sig under filten, sippa på ett glas vitt, äta nötter och titta på footloose med ett glittrande chicago nedanför och en helg i los angeles framför mig.


vardag

älskar när vardagen är mysig, smidig, lätt och bra. idag har jag pluggat marknadsföring och relationer på jobbet, ätit hamburgare och promenerat med melissa horn i lurarna. ikväll ska jag på starbucksmötet. liljan är hemma från dominikanska republiken och säkert alldeles för brun för att vistas i min närhet.

det luktar sommarplåga

kommer definitivt tortera smågrabbarna, som hatar nicki minaj, med att spela den här i bilen.
Nicki Minaj – Starships - Explicit Version

tisdag

mysig dag! morgonjobb, powernap, träning, skype med mina bästa i eksjö och göteborg, hämta grabbarna, öppna paket med lilleman, spela battlefield 3 (fick offra mig. man fyller ju trots allt bara 10 en gång i livet), gosa med marsvinen, lyssna på florence and the machine (uppostrar ungarna till bra musiksmak förstår ni!) och ut och äta födelsedagsmiddag för s.

la la land

har varit så jävla lycklig i helgen. skulle ge min högra hand för att få bo i kalifornien. vi har haft det underbart. atmosfären, vädret, palmerna, uggsen, burgarna, surfarna, stranden. prata engelska 24/7, dansa till avicii och shm halva natten, sjunga bulletproof i bilen på motorvägen med downtown på ena sidan och hollywoodskylten långt bort på den andra, oslagbar solnedgång på venice beach. har varit på underbara platser förut, men det här tar utan tvekan priset. tusen gånger tack till tanja som lånade ut sängplatser och tog med oss på äventyr och luisa för sällskapet. grym trio. har förmodligen skrattat för tre år framåt. bilder kommer snarast. see you soon again L.A.

the vow

cause' you accepted me for who i am, not who you wanted me to be




avslutade precis en underbar långhelg med att se the vow på bio. grät halva filmen. fantastiskt skådespel och bilder av vår fina stad, då den utspelar sig i chicago, gjorde en film som verkligen kändes på riktigt.

rastlös

till sonja (mitt föredetta offer för denna typ av beteende):
var sjukt rastlös igårkväll när jag jobbade. började sjunga och grejer. lilleman såg inte överdrivet road ut så jag frågade: 'am i being annoying?' vad svarade han? 'no, you're just being zara...'

,


dagens

hade världens skönaste konversation med lilleman idag i bilen. Savage Garden – Truly Madly Deeply spelades på radion och plötsligt utbrister s:
'you know what!? if he was going to propose to someone i bet she'd say: NO!'
jag: 'haha you think so?'
s: 'yes! and now he starts to wail too... do you want a man who's wailing?'
jag: 'sure, why not?'
s: 'ok, so if you had to choose: lmfao or the guy who's wailing?'
jag: 'HAHA. i think i would prefer the wailing guy'
s: 'well at least lmfao is sexy and they know it...'
haha dog. underbara unge.

,

sjuk känsla när en bästa vän frågar
'hur mår du?' och man är på väg att svara
'bra! hur mår du?' precis som man gör dagligen till i princip alla man möter i det här landet.
får stanna upp och tänka 'ja, men vänta nu. hur mår jag?'
sjuk känsla när en bästa vän frågar: 'hur mår du?' och man är på väg att svara: 'bra! hur mår du?' precis som man gör dagligen till i princip alla man möter i det här landet. får stanna upp och tänka: 'ja, men vänta nu. hur mår jag?' och ge ett betydligt längre svar.

tillfreds

förvåningen när min stora tolvåring, som är världens skönaste men mestadels vill vara tuffa tonårskillen, spontant kom och gav mig en kram!? blev man lite varm i lill-hjärtat. har over all varit väldigt tillfreds idag. borde börja varje dag med ett ordentligt pass på gymmet. energin efteråt alltså. har träffat vänner, hängt med min värdfamilj och sänt en tanke till alla där hemma. fin valentines.

all about valentines

söta mamma visade mig på skype förra veckan att hon köpt pyjamasbrallor och tofflor till mig i alla hjärtans dag-present. och när jag kom ner till morgonpasset idag fick jag valentines choklad av min värdmamma. synd bara att det är se men inte röra men blev glad iallafall. nu ska jag åka och köpa m&m-hjärtan till ungarna eftersom jag är världens bästa au pair. 
hoppas att ni har en fin dag vart ni än befinner er.
och till mina vänner: jag tänker på er

red for valentines

chitown right now

lite äventyr i vardagen

underbart att avsluta måndagen med simmning, prat och bastu. sitter och varvar ner med Den svenska björnstammen – Svalkar vinden i lurarna. sjukt kul incident dock: kommer ut i omklädningsrummet i bikini och ska öppna mitt skåp. skåpet går inte att öppna. anna letar runt på hela gymmet efter personal utan resultat. står där utan kläder och bilnyckel. får panik och börjar asgarva på samma gång. efter en runda till kom hon dock tillbaka med en tjej som kunde öppna åt mig. thank god för det. vill inte ens tänka på hur det hela slutat annars haha.
näee godnatt hörreni!

supermåndag

mellan fem och halv sex medan lilleman hade pianolektion var det fortfarande ljust ute så istället för att springa in och sätta mig framför brasan på biblioteket eller starbucks så promenerade jag ner till lake michigan. det var så himla vackert och mitt i allt får jag sms från luisa som glatt meddelar att hennes värdpappa uppgraderat våra LA-flygbiljetter till första klass. haha jo jag tackar. vissa dagar är livet bra snällt mot mig. nu ska jag på möte på potbelly och sen vidare till gymmet för att simma och bubbla med anna. bästa måndagen på mycket länge.
snakkes

briljans


du var känslosvall
jag var känslokall
du förändrar allt

fan vad jag har gått lös
varit hopplös
vart en millimeter från förfall
sprungit som en halvdöd genom malmö
känns som jag gått under överallt

kanske var det tur
att jag föll så djupt
för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

mello

haha såg just inledningen av andra deltävlingen i melodifestivalen. jag dör vad bra ana gina är!

making plans in a sunny city

Joshua Radin – Today


söndag

väldigt lugn helg. har tränat, pluggat, tittat på tv, jobbat och bakat cupcakes med lilleman. omkring tio minus och sol ute. väldigt vackert men väldigt kallt. nu ska jag iallafall in till city, luncha och planera nästa helg med luisa. sitter ju nämligen på ett plan till LA på fredag såattee.

obs. smakade ej

sprungit som en halvdöd genom malmö

timbuk och linnros har slått sina musikaliska hjärnor ihop och levererar detta: Timbuktu – Fallskärm. så jävla bra!!!

,


but i'm holdning you closer than most

sitter och lyssnar på Ron Pope – A Drop In The Ocean och känner mig så jävla tacksam över alla fina människor i mitt liv. nu: råplugg. prov på måndag!!!

sunny side

oh BRA dag! efter morgonjobbet tog jag en extra nap innan jag åkte till gymmet och körde skiten ur mig. träffade madde och cilla så pratade lite med dom. åkte och köpte födelsedagspresent till min soon-to-be lilla tioåring och fortsatte hem för att äta lunch och titta på stylisterna. från och med idag är det för övrigt lchf som gäller. onödiga vin och godiskilon ska BORT. är så sjukt peppad. och nu har jag sagt det högt så nu finns det ingen återvändo.
so long

high on life

kan verkligen inte sova ikväll. är hur pigg som helst. så jäävla mycket saker som snurrar i skallen. framtid, planer för resten av mitt år här, längtan efter vänner där hemma, uppskattning över saker som finns här. en jävla röra vilket orsakar en jävla stress. känner mig inte harmonisk för fem öre. är dock ganska glad. har varit på starbucks och tjötat ikväll. med säkert 15 andra au pairer. var väl i och för sig i princip bara jag, malin, veronica och siri som var involverade i våra diskussioner. så jävla härliga tjejer. glad över att ni också bor här.
godnatt

sverige

lagar kyckling och ser på solnedgången genom fönstret medan jag väntar på att grabbarna ska bli klara med sina aktiviteter. såg att anna fyllt i en liten 'det här saknar jag med sverige-lista' och fick världens svennelängtan. alltså jag saknar ju mina vänner och familj varje dag men nu menar jag sverige. genuina, fina, lagom, helyllesverige. att äta en semla..

jobberbjudande

härligt att man fått två olika mail om anställningsintervjuer i oslo när man loggar in på mailen. haha måste in och avregistrera mitt cv. men söker ni jobb i norge är sverigenorge.se världens bästa hemsida.

skön bild

haha annas nya header <3
http://annsjo.blogg.se/

hawaii

alla borde ha en veronica lilja i sitt liv. finns liksom ingen annan som random föreslår en tripp till hawaii!? 'nej men om vi bor gratis kan det ju vara värt. äta nudlar.. och simma mellan öarna' HAHA dessutom hittar hon flygbiljetter för 5 papp och har en kompis som bor där. jotack, är ju inte sen att hänga på!

måndag

började dagen med att analysera super bowl-reklamerna och lära mig hur man får bästa relationen med sin chef. college, med andra ord. skypade med pappa och slängde mig därefter för ovanlighetens skull i sängen och tittade på tv. hann med att se victorias och plushenkos program från konståknings-em också. jävlar i havet vad bra. vet precis hur mycket blod, svett och tårar som ligger bakom. victoria var ju helt magisk. och plushenko inte av denna värld.

17årig zara på sista tävlingen jag åkte

super sunday

underbar söndag! bästa blandningen av allt. downtown, solsken, bästa tjejerna, bästa lunchen sedan jag kom till staterna på rainforest café, dvs bland akvarium, vattenfall, gorillor och elefanter. chokladprovsmakning, shoppa sommarplagg och sist men inte minst bänka sig framför storbilden på fridays. beställa in corona och cosmopolitans och titta på super bowl. jäklar vad bra madonna var i pausnumret.
somnar med ett leende på läpparna ikväll



lördag

varit en jäkligt tung dag av många olika anledningar. positivt är dock att jag spenderat mina jobbtimmar med att åka skridskor på en uterink i jättefint väder samt se man on the ledge, som var hur bra som helst, med grabbarna på bio. imorgon ska jag downtown och på eftermiddagen är det super bowl!

,


lake michigan och sushi

hittade bilder från igår på ronjas blogg
http://roonjas.webblogg.se/

mys

tjejmiddagar kan ju vara något av det bästa. särskilt när man är åtta stycken från sveriges alla hörn. levt så pass lika liv fast med olika ingredienser. så mycket att prata om. haft en grym fredagskväll med andra ord. tack för det tjejer.

snodde siris bilder
http://siric.blogg.se/

helg på g

finfredag! skype med bäste, åka till stranden och fota med ronja och veronica och lunch på en jättemysig sushirestaurang i evanston där vi mötte upp två andra tjejer.
ett par timmars jobb gick hur smidigt som helst. nu ska vi till cilla för fredagsmys och middag!

fan vad jag älskar maskinen


det måste va på liv och död
det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
för om jag tar i för löst
har jag förlorat allt imorgonbitti

Maskinen – Liv och död

catchy

i was overwhelmed
and frankly scared as hell
cause i really fell for you
Train – Drive By

har för övrigt precis färgat brynen med färgen som mamma skickade. trevligt återseende må jag säga.

mars 2011. snart blir det mittbena och blonda slingor igen. wehej.

en onsdag

struntade i gymmet och gick en promenad i solskenet istället. så härligt! nu sitter jag och äter kycklingsallad med naanbröd och hummus. ganska överraskande matrapport från usa va!? är förvånad själv faktiskt.

college

började onsdagen med redovisning på engelska för 30 amerikaner. inga konstigheter. gick skitbra faktiskt. nu: gymmet!